Kuchyně Ikea SÄVEDAL - máte ji někdo doma?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá doma kuchyni SÄVEDAL z Ikey. Moc se nám líbí, a tak nad ní uvažujeme. Chtěla jsem se zeptat, jestli se u této a obecně u kuchyní Ikea dají dokoupit navíc skříňky? Jaké jsou Vaše zkušenosti z kuchyněmi z Ikey? Chtěli bychom za ni dát do cca 40000,- bez spotřebičů, je reálné ji v Ikee sehnat? Děkuji za příspěvky :-)
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Já mám teď nově namontovanou lesklou bílou Ikea, právě si dávám pauzu mezi jejím mytím. Dokoupit se dá k této kuchyni snad vše - skříňky, panty, šuplíky, úchytky, poličky, dvířka... můžeš si za čas koupit dvířka nová a budeš mít zase změnu, nebo když se poškrábou, zničí. Co se týče ceny, tak hodně na ceně naskáčou šuplíky, ty jsou drahé, klasické poličky vyjdou o dost levněji. Ale zase... mají úžasné šuplíky, které vyjedou ven celé, takže přehledně vidíš na vše, nemusíš se v obsahu šuplíku přehrabovat, snadno dosahneš i na věci, které jsou úplně vzadu Jsou fakt skvělé, mám jich hrozně moc a pořád si s nima hraju :-D
Odpovědět
@bilyandel Děkuji. Mohla byste zaslat fotku Vaší kuchyně? Na kolik Vás prosím vyšla? My jsme omezený částkou cca 40000 Kč bez spotřebičů, tak nevíme, jestli vůbec nějakou za tuto cenu seženeme. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ikea má na stránkách online plánovač, tam si zadáte rozměry místnosti a můžete si tam umístit všechny skříňky, šuplíky, poličky, dvířka, úchytky, desku a rovnou to i počítá výslednou cenu. Dost záleží na velikosti kuchyně a počtu šuplíků, myslím, že 40 tis. není úplně nereálné. Já mám kuchyni stále s modrými fóliemi, takže na ní není zatím moc k vidění :-)
Odpovědět
@tigga Naše kuchyň (mám v albu) stála 38.000,- bez spotřebičů. Jsou to dvířka Veddinge, deska Karlby dub, šuplíky Forvara.
Odpovědět
@puhelin ta je pěkná, podobný styl bych taky chtěla...máme poměrně velkou kuchyň, tak těch bych potřebovala docela dost.
Odpovědět
@tigga Naše kuchyň je dlouhá 3 m. Máme jen jednu nástěnnou skříňku. 1, 2 m pod deskou je bez skříněk - pouze prostor pro pračku a nově i myčku. Kdybyste neměli zásuvky, určitě se do 40.000,- vejdete. Ale netuším, o kolik dražší by ta naše kuchyň byla ve Vámi vybraných dvířkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás vyšla na 70 bez dřezu, baterie a spotřebičů. Ale já jsem tedy nešetřila šuplíkama (plněvýsuvné Maximera) ani horníma horizontálníma skřiňkama, určitě by se dala pořídit v téhle velikosti i levněji.
Odpovědět
@bilyandel ta je taky úžasná...no uvidíme, co seženeme :-) co jsem ale měla možnost číst na diskuzích, tak přímo v Ikee jsou prý hodně ochotní a dokáži ti dobře poradit..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Savedal, kuchyň má 4 m a bez spotřebičů a pracovní desky nás vyšla na 42 tisíc..Šuplíky máme s tlumenými dojezdy a vrchni skříňky jsou stovky :-)
Odpovědět
@barter Díky, ta vypadá úžasně....budeme ji mít taky myslím kolem 4 m...myslela jsem, že bychom se s touhle kuchyní vešly do částky kolem 30 tisíc. Na kolik vycházejí ty věci navíc - tlumené dojezdy atd.? Díky za info..
Odpovědět
Profilova fotka
@tigga Jé, tak to netuším =-) Nevím jestli to už nepočítají k ceně šuplíku, levnější by byly dole určitě skříňky a taky cena těch našich vrchních skříněk bude vyšší.Taky je rozdíl, jestli budete mít 4 m rovně nebo budete potřebovat rohové spodní a vrchní skříňky, s úchytkama se ta cena asi taky bude lišit..Každopadně bych to i tak viděla spíš na 35, 30 za 4m kuchyně si myslím, že asi ne :-S Zkuste ten plánovač ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@barter Můžu se zeptat, co je to za obklad? Vypadá úžasně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tigga Určitě, je to obklad od fa.Paradyz- Tamoe Grys ... http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/tamoe
Odpovědět
@barter Díky, mrknu na ten plánovač...rohové skříňky nemáme. Když bude o nějakou méně, tak se snad nic nestane :)
Odpovědět
@barter Mohla bych se ještě zeptat, co máte za podlahu? To je vinyl nebo PVC? Nemůžeme se rozhodnout, co dát...plovoucí nechceme.
Odpovědět
Profilova fotka
@tigga Je to dlažba z Hornbachu, ale už ji nevyrábí :-)
Odpovědět
@barter Ahoj, můžu mít ještě dotaz na dřez, ten je taky z Ikey?
Odpovědět
Profilova fotka
@tigga Ne, ten je z polské Castoramy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?