Kuchyně iMebles z Kudowa Zdroj. Máte zkušenost?

ahoj lidičky, potřebuju poradit : uz dva roky řešíme kuchyňskou linku a pořád na ní nějak nejsou peníze ;-( svitla nám naděje na kuchyň vyrobenou v Polsku cena o víc jak půlku levnější než u nás, ale ne zase tak levna, abychom v případě, že to bude odfušované si za pár let mohli pořizovat novou. nemáte někdo zkušenosti s kuchyňským studiem imebles z Kudowe zdroj? v jejich studiu v Kudowe kuchyně vypadají skvěle, ale mají pobočku v Pardubicích a to je :-| za kazdou zkusenost moc diky.
Odpovědět
Ahoj aldesi ,ta pobočka je asi dva krát dražší , než v Kudowě. My si chceme dojet pro kuchyň do Wroclawi do ikea a uvidíme. Dáváme si dohromady nákres a pak sestavíme objednávku podle naších dílu v IKEA v Praze a pak zašleme objednávku do Polska i s datumem nákupu. Známej tam byl a pochodil velice dobře a tak to asi provedeme i my. Navíc i ceny můžeš porovnat . Pokud Máš euro, tak ušetříš ješte víc.... .. . :-) Mnoho zdaru, odvážným štěstí přeje.
Odpovědět
@mirek3450 ahojda,moc diky za radu o polske Ikee jsem taky slysela, tak na to taky jeste mrknu. ;-)
Odpovědět
@mirek3450 ahoj mirku3450, neda mi to musim se te na to zeptat. vypada to, ze znas obe pobocky Imebles jak tu pardubickou tak tu v Kudowe. moje otazka je co Tebe zrovna odradilo nenechat si kuchyn udelat u nich?cena ? kvalita?predem diky za odpoved. to vis to jsou ti, co se neumej rozhoupat x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
To byla reakce na imebles!www.office@imebles.pl,,,pod zamkiem",polský těšín.
Odpovědět
@bungarus Zdravím, chci se zeptat Bungaruse, kdy jsi kupoval kuchyň v Polsku a v jaké prodejně, jednalo se o prodejnu pod Zámkem - IMEBLES? Mám tam totiž objednanou kuchyň a tvým komentářem si mě moc nepotěšil. Už jsem složil zálohu třicet tisíc, tak se tě chci zeptat, jestli je to opravdu taková hrůza? Jestli to nemám náhodou ještě stornovat. Když jsem tam byl naposledy, tak komunikace opravdu trochu vázla. Děkuji za rychlou odpověď.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@aldesi tak to vám mohu popsat naši čerstvou zkušenost.V Kudowe Z.jsme si po osobní návštěvě objednali kuchyň,dá se říct drahou kuchyň a minulý týden nám ji namontovali.Jako vy jsme 2 roky tápali a dumali a mohu říct,že jsme velice spokojeni,jak s kvalitou,tak ochotou montážníků a všech,kteří se na tom podíleli.Jestli chcete vědět podrobnosti,tak napište,rád vám poradím a vysvětlím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ségra jeli doPpolska do Ikea pro sedací soupravu i s náklady nákladaku ušetřili 12000,- Kč a to bydlíme kousek od Prahy,..takže kus cesty, ale vyplatilo se..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Můžu se zeptat jak jste dopadli s kuchyní od IMEBLES? Byla jsem na veletrhu a viděla jsem tam jejich expozici, moc se mi líbila, nemáte někdo zkušenosti s hotovou kuchyní o které byste se podělili? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@evv my máme kuchyň z imebles a jsme spokojení. Z počátku teda byly nějaké "problémky", ale bez zbytečných keců všechno vyřešili. Teď si necháváme dodělávat další část kuchyně..
Odpovědět
@maciik díky za info, na veletrhu byli velmi příjemní, a vystavenou kuchyň jsem prolezla odshora dolů a vypadala dobře, včetně detailů. Tak teď čekám na nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám také objednanou kuchyń z Kudowe Z., je to hned vedle tržnice, naproti Berušce, rodiče ji odtamtud taky mají a spokojenost veliká, kvalita, jednání a cena...takže jsem jí taky objednala, snad nebudu zklamaná :-)
Odpovědět
Článek se načítá
tak vy mi holky děláte radost... :-) my jsme o nich také uvažovali, ale trošku jsme měli obavu - tak snad i já budu moci posléze napsat, že jsme s nimi spokojeni..teda manželka... :-)
Odpovědět
Tak přidávám čerstvou informaci z Kudowky, v sobotu jsem tam byla. Emailem jsem jim poslala nákres místnosti, a nějaké další podrobnosti spolu s informací, že od středy do neděle jsme v Orlických horách a že bych chtěla mít domluvenou návštěvu na termín, abych tam pak případně nemusela čekat (byla jsem tam s rodinou). Posílala jsem dva emaily a bohužel nikdo neodpověděl, ale když jsme v té Kudowě byli, tak jsme se tam stavili. Příjemné překvapení, pán si nás z veletrhu pamatoval a nejen to, světe div se :-) nákresy měl připravené, včetně emailů, které jsem jim poslala. Do připravené verze jsme ještě zasahovali, děti otravovaly a otravovaly :-) Stihli ještě nákup v Biedronce a po provedení nákresu, měl pán hotovou kalkulaci do 5 minut, s cenou zůstávám v úžasu :-) Nemáte náhodou od nich někdo lakovanou kuchyň??? Moc prosím o případné foto, ale budu vděčná i za zkušenosti z provozu, kuchyň budeme dělat až tak v září - říjen.
Odpovědět
@aldesi zatím máme kuchyň z Polska, a jsme velmi spokojeni,, přijeli jsme vybrali si tip, dali rozměry místnosti, odpady, rozvody a byl nám udělán návrh, který se dále upravoval dle našich představ, kuchyň přivezli a namontovali, vše funguje máme už sedmým rokem
Odpovědět
tak jsme včera byli v ČTěšíně kouknout na jejich kuchyně - nevypadají špatně - otázkou je jaké budou ty dodávané...a cena poměrně šokující - linka délky cca 7m ve tvaru U - cena cca 49 tis..+ montáž + doprava...celkem tedy do 56 tisíc se vlezem...ještě trochu váháme, ale asi bude brzo rozhodnuto..
Odpovědět
@fotrtom jaké provedení, dojezdy atd? to dělá totiž dost podstatnou část ceny, my třeba plánujeme s dojezdy a dorazy s doživotní zárukou, které docela dost pochopitelně stojí. Dle truhláře pak bude cena včetně montáže +-10tis./bm kuchyně.
Odpovědět
@flakac To je jasné, že ta kvalita cenu ovlivní, ale ptal jsem se a základní info: ABS hrany, kování Blum, provedení: horní část v lesku, dolní v matu, prac. deska - asi umělý kámen, 2 x osvětlení - LED světla-bodovky...pochopiteně to byl první nástřel a zcela jistě to poskočí nahoru, ale nejlevnější truhlář nám kuchyň nabízel od 8,5tis/bm a nebylo to nic extra pěkného..
Odpovědět
@fotrtom no určitě to stojí za hlubší analýzu. Třeba se dostanete při stejné kvalitě na nižší cenu. Ono koneckonců až bude návrh hotov, tak je to nejjednodušší oběhnout truhláře, ať to nacení. Aspoň bude srovnání.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Též se nám líbí kuchyně z Polska Cenově úplně někde jinde,ale co známe lidi, kteří si ně jaký nábytek z Polska koupili, vždy byl nějaký problém s kvalitou :-(( :-S
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, uvažuji také o kuchyni z Polska Mebles.. Už je to delší dobu, co jsou tu napsané komentáře.. Prosím, rozhodl se někdo z Vás pro tuto kuchyň? Jaké máte zkušenosti? Nemáte nějaké fotky?? A co cena? Máme to do nového domku a asi si dovedete představit, co to vše stojí a na kuchyň nějak už moc nezbývá.. Bohužel jsem se nesetkala s nižší nabídkou než 120000,- (vč. spotřebičů) na Ikea a to šetřím, kde se dá.. Budu vděčná za každou zkušenost a odpověď.. Děkuji
Odpovědět
Dobrý den, dočetla jsem se na netu, že máte kuchyň z Polska z Mebles.. Jak jste s ní po té době spokojená? A nemáte nějaké foto? A kolik stála? Mám návrh z Ikea na 120000,- myslíte že bude levnější? Děkuji a přeji pěkný den 😉
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zdravím, taky jsem před rozhodnutím dát si udělat kuchyň z Polska Mebles-design Kudowa Zdroj. Párkrát jsme obchod navštívili, vždycky byli k zákazníkům velmi vstřícní a ochotní, ale nemám také žádné info o kvalitě. Kuchyně mají krásné i nápady dobré, ale nerada bych se spálila a pak nebyla spokojená. Trochu mě rozhodil příspěvek " Pajkat", takž dost váhám, zda tam zadat kuchyň. Nemá ještě někdo další nějaké přínosné zkušenosti s tímto obchodem a službami ?? Moc díky za info
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zkusenost dobra... montaz jsme si zajistili tedy sami. Dvoje dvirka na reklamaci uznali. Pritel ma kuchyn jiz sestym rokem a v pohode....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?