Kuchyně - inspirace

Ahoj, zrovna si vybíráme dekor kuchyňe a pořád se nemůžu rozmyslet jaké si to nechám udělat. Ukažte prosím fotečky svých kuchyni ať mám nějakou inspiraci :-) Nějaká představa by byla, ale nějaká ta inspirace by nebyla vůbec špatná =-) Předem děkuji ;-)
Odpovědět

Odpovědět
Kuchyni máme čerstvě namontovanou, ještě není úplně hotová, musí se poopravit dvě skříňky...dekor jasan navarra, deska chromix stříbrny od Eggeru...už teď jsme nadšení!
Odpovědět
@sharick mooc pěkná, a můžu se zeptat co máte za kuchyňskou linkou? To se mi taky moc líbí :-)
Odpovědět
@veejdaa myslíte na stěně..zádovou desku? Je to rovněž chromix stříbrný.
Odpovědět
@sharick ano přesně tohle myslím :-) děkuji :-) máte to moc pěkné :-)
Odpovědět
@veejdaa :-) děkuji....to rozhodování je šílené, když je tolik možností...jsem ráda, že to máme za sebou :-p . Ať dobře vyberete!!
Odpovědět
@sharick no právě, a ještě já mám s takovýma vecma docela problém :-D ryfle si kupují půl roku, natož si vybrat kuchyň :-D takže to je pro mě docela šílené, ale věřím že vyberu správně a budeme spokojeni x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@sharick Dobrý deň, môžem sa prosím spýtať, ako ste spokojná s odstupom času s drevodekorom Jasan Navarra? Ja mám v návrhu tiež tento istý... Nie je až moc svetlý? Údržba? Ďakujem
Odpovědět
Ahojte, strecháči. 🙂 Možno vás pri výbere kuchyne inšpirujú aj kuchynské trendy pre rok 2023. 😉 Keďže nový rok je za dverami, napísali sme pre vás článok na túto tému. Oslovil vás niektorý z kuchynských trendov roku 2023? 😉 📍 Čítať TU: https://bit.ly/kuchynske-trendy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?