Kuchyně kvalitní, ale za rozumnou cenu

Dobrý den, poprosím o tip(nejlépe osobně vyzkoušený) na kuchyň.linku,nechci drahou,ale nechci,aby se rozpadla za pár let-vařím každodenně zn.Koryna,Oresi nebo Hanák atd.nechci ,uvažuji Ikea ,příp.od nějakého truhláře-nejlépe vyzkoušeného lokalita Praha,Středočeský kraj. poprosím o i záporné postřehy.moc děkuji za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Kvalitní za celkem rozumnou cenu je Nobilia nebo čeští INFINI - samozřejmě záleží na zvoleném materiálu.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme teď objednávali od Sika, německou. Vypadala kvalitní, tak uvidíme, jak budeme spokojení.
Odpovědět
http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme vybrali Katalpa
Odpovědět
My máme od kuchyňského studia Smart (dceřiná společnost Katalpy) - zatím si nemohu vynachválit jak kvalitu tak rozumnou cenu ( rovněž skvělý přístup paní ve studiu (narozdíl od Sika, kde byla paní zaměstnankyně extrémně nepříjemná, ale to jsme měli prostě smůlu) a i při montáži nebyl žádný problém. Kuchyň jsme měli za den a půl plně funkční).. S Ikea mám špatnou zkušenost ještě z podnájmu - folie byla nekvalitní a začala se odlepovat a to patřím mezi lidi, kteří si na vlhkost a manipulaci dávají obzvláště pozor. Ale samozřejmě je tam mnoho druhů na výběr takže nemohu úplně objektivně posoudit...
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jezdím jako obchodní zástupce do firmy kuchyně Jirák - Praha - je to solidní firma - co si to sama vyrábí. co jsem probíral s kuchyňskými studii tak na trhu se nechá všechno - kromě Oresi - nechají si vyrábět i desky pro sebe - vše nekvalitní - linka nepřežije 7 letou záruku říkají mi že i Ikea je kvalitní konkurence, ale cenově vyjde draho stejně jako v kuchyňských studiích takže asi tak
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika_123 jaká pani Vám ve Smartu kuchyni navrhovala? Dnes jsme tam byli na první schůzce, za týden máme další. Bylo to pěkný a jsem moc zvědavá, jak to příští týden bude vypadat. :-)
Odpovědět
@zuzajda2 Návrh jsme řešili s paní Chovanovou na holešovické pobočce, byla moc fajn :-) Byli jste taky u ní?
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva Také jsem minulou kuchyni měla od Katalpy a byla jsem spokojená. :-) Jen si myslím, že už je trochu dražší. Ale měla jsem pracovní plochu Technistone, tak tím ta cena také vylezla.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika_123 tak to my jsme byli na Lhotce, takže pani jina (na jmeno si teď z patra nevzpomenu), ale byla příjemná. Tak uvidíme, co nám připraví. :-) Koukla jsem ti do alba a kuchyně vypadá moc moc pěkné :-)
Odpovědět
@zuzajda2 díki :-) Já jsem byla návrhem moc mile překvapená, hned po prvním jsme se pro Smart pevně rozhodli - paní plně respektovala naše představy a nesnažila se nám vnutit nějaké věci dle jejího vkusu jak se nám to stalo jinde. Spolupráce s ní byla moc příjemná, na každou schůzku jsme se moc těšili :-) Tak se budu těšit na fotky té Vaši :-) !
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika_123 i já jsem zatím velmi mile překvapena, určitě sem pak návrh a realizaci vložím. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evulik13 ja mam nemeckou Nobilii ze Sconta a jsem moc spokojena.. Dokonce jsme chytli akci -50% takze i cenove vysla uplne super!!! Je to uz druha kuchyn kterou ze Sconta mam a i s tou prvni jsem byla spokojena - menila jsem ji sice uz po 5 letech ale jen kvuli tomu ze jsme se oproti prvni kuchyni rozrostli o dalsi 2 cleny (ze 4 na 6) a potrebovala jsem tak zvetsit ulozny prostor v cele kuchyni (vrchni skrinky jsem zmenila na 90-ky misto puvodnich 60-tek /mela jsem dat 120 ale co uz ted/ a manzel mi zvetsil i potravinovou skrin z 1,8m na vestavnou az do stropu a skrin na robota, pekarnu apod.z 1,3m /predtim na ni stala mikrovlnka/ na druhou vestavku do stropu..) Ale abych pravdu rekla - za tech 5 let se mi uplne zmenil vkus takze vetsi rodina byl dobry duvod jak manzela presvedcit ze novou kuchyn opravdu potrebuji :-D mela jsem z javoru s prisernym zlutym a oranzovym obkladem (ktery vybral manzel - ja tyhle barvy 2x nemusim :-p ) a ted mam bilou lesklou a bile cihlicky a konecne jsem vic nez spokojena!!! x-)
Odpovědět
@evulik13 Také máme Nobilii (německá značka) a jsme spokojeni. Velmi slušná cena a kvalita mi přijde v porovnání s tím, co vše jsme viděli, spíše nadprůměrná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?