Kuchyně návrh - co říkáte?

Profilova fotka
Zdravim, dostali jsme návrh od truhlaře na naší kuchyň. tak se chci zeptat jestli by jste tam něco vylepšili (přidali nebo ubrali). Děkuji.....jinak ty okna budou zároven s linkou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myčku bych nedával mezi dřez a varnou desku. A horní skřínky bych dal až ke stropu. Místo navíc se vždycky hodí a navíc se pak nemá kde držet prach. Na druhou stranu, tak jak to máte to může vypadat vzdušnější. A pokud tam máte prostor, zvážil bych přidání potravinové skřínky vedle skříně s troubou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj presne jak pise @jakuda mycku bych dala hned z kraje vedle drez - odkapavac nad myčku. S horníma skrinkama bych si jeste pohrala.
Odpovědět
Záleží na výšce místnosti horní skříňky jsou asi 90 tj. standard v pořádku. Potravinovku bych zvážil.
Odpovědět
Profilova fotka
@tomandy Souhlasím s výše uvedeným a navíc bych nechtěla ty rohy dole. Vyřešila bych to zásuvkama z každé strany. V těch rozích je spoustu nevyužitého prostoru a je to hůře přístupné. Pak se mi moc nelíbí ty horní skříňky a umístění úchytů.
Odpovědět
Příjde mi to hodně přeplácané těma horníma skříňkama. Když to chcete vše tak členěné určitě bych zrušila růčky a dala jen na dotek nahoře a dole bych dala třeba zafrézované. Horňí skřínky moc čleňovité. Kdyby jich tam nebylo tolik tak fajn ale takto ne. Určitě bych o tom popřemýšlela a určitě bych dořešila tu potravinovou skříň.
Odpovědět
@tomandy Nelíbí se mi, že horní skříňky mají jinak vyřešené rohy, než spodní, a celá horní řada je tak různorodá, že to působí přeplácaně. Sejdnotila bych to. Do stropu bych asi nedávala, prostor není moc velký a působilo by to hrozně masivně.
Odpovědět
Profilova fotka
Potravinovka je fajn. Budeme však mít vlevo od kuchyně hned špajz. Tak nejake misto pro potraviny bude někde v šuplíku, tak nevíme zdali ještě skříň k tomu.
Odpovědět
Mně přijde divná varná deska u okna. To bude pořád zasejřený :-.
Odpovědět
Profilova fotka
horních skříňky každá jinak mě neoslovují a varná plocha přímo u okna? pro mě tedy nemyslitelné.
Odpovědět
Souhlasim,horni skrinky jsou moc ruznorode.jednolitejsi hladka plocha by pusobila mnohem jemneji. A vareni bych dala vedle skrine s troubou,pod okno urcite ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?