Kuchyně - Nebraska vs. Hamilton vs. Halifax přírodní

Profilova fotka
Dobrý den, mohla bych poprosit ty z vás, kteří mají v kuchyni tyto dekory o reálnou fotku kuchyně, případně odkaz na vaše alba? Potřebovala bych to vidět na větší ploše, nemůžeme se rozhodnout Byla bych vám moc vděčná. Předem děkuji
Odpovědět
@aluskal Ahoj, mrkni ke mě, mám tam asi tři fotky, je to halifax přírodní :)
Odpovědět
Profilova fotka
@fiaiv Moc děkuji ;)
Odpovědět
Ahoj, mám pracovní desku nebrasku. Něco mám vyfocené v albu kuchyně. Až pojedu na domek, tak ti můžu vyfotit desku na stůl v nebrasce 150*90.
Odpovědět
@aluskal máme úplně stejné dilema 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@sabyv Jejda děkuji, to bys byla moc hodná :) já bych to potřebovala vidět ve větší ploše mno..
Odpovědět
@aluskal Jedu tam až v pátek, tak snad to bude stačit.
Odpovědět
Profilova fotka
@sabyv Jasan :)
Odpovědět
@aluskal asi zalezi jaky mate budget. Urcite hezci je Halifax, ma krasnou strukturu, ale odstinove podobne. My jsme se rozhodli pro Halifax a i kuchynar rikal, ze by to vzal taky i za tu vyssi cenu. Jinak kamaradka ma tu Nebrasku a nevypada to vubec zle. Ma z ni jak desku ta i desku za kuchyň. Snad nekdo doda fotky:)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vše v nebrasce, veškerý nábytek , kuchyň, stůl, stolek, parapety, desku za tv, část skříní v chodbě...
Odpovědět
@andik.cz můžu se zeptat, taky plánuju parapety ze stejného dekoru jako nábytek - dělal vám je někdo na míru jakože i s nosem nebo máte prostě rovné ? mohla bych moc poprosit o foto nějakého parapetu? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aluskal dobry den, mame halifax a moc se nam libi. Mmch nedavno u nas sedel tatik u ostruvku mame kousek na barove zidle a chtel strcit nehet do spary v dece a strasne se divil, ze to neni pravy drevo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw máme rovné, ale my máme jen 4 v celém domě, nejsem na kytky, jen co dostanu, tak časem umucim, takže nehrozí prelivani a tím pádem jsem nechtěla s nosem. Záleží dost na světle ,deska stolu focena v přítmí, pracovní deska, parapet 2×(denní světlo), wc při umělém světle
Odpovědět
Článek se načítá
@andik.cz Jasný, mně kytky taky nejdou :D :-) takže máte normálně z klasický tloušťky lamina a jsou kousek povystrčený dopředu, dívám se dobře? Kdyby sis vzpomněla až kolem nějakého půjdeš a blejskla mi nějakou fotku trochu víc zdálky, byla bych moc vděčná :-) z boků máte klasický nažehlovací hrany ... ?
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw Mně ne, že by nešly, ale prostě ráda otvírám okno a to s kytkama nejde, zrovna včera mi spadly 4 květináče, když se otevrelo okno pruvanem :-D minule zase pes honil mouchu a skočil na parapet a shodil mi 2 orchideje :-D ještě, že máme dlažbu a ty květináče aspoň neničí podlahu. Stačí takto? Myslím, že to je tuplované, úplně tenké to není. A ano jsou tam abs hrany
Odpovědět
@andik.cz takhle je to parádní, moc díky !!! :-) vypadá to bezvadně :-)
Odpovědět
@andik.cz stůl máte také od Šilhána? Můžeš mi když tak napsat klidně do IP jak velký a na kolik vás vyšel?
Odpovědět
@aluskal Mám dub halifax přírodní a jsem spokojená. Mám ale jen jako obklad, jako pracovní desku nemohu posoudit. Jsou tam drážky, takže nevím, jestli se tam nebudou držet nečistoty. Ale je fakt krásněj. :-)
Odpovědět
@aluskal
Odpovědět
Profilova fotka
@sabyv Děkujííííí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Dub halifax přírodní :) A neměnila bych. Mám ho měsíc a luxus. Každý kdo přijde tak si myslí, že je to masiv :D
Odpovědět
Zvažovala jsem Halifax x Hamilton. Vybrali jsme Hamilton. Halifax je do šeda a to rozhodlo, nemám ráda šedou a černou v interiéru. 😉 Hamilton je o dost teplejší, utulnejsi. Hodí se nám více ke dveřím.
Odpovědět
Profilova fotka
@lili_k Jéjda a nemohla byste mi prosím poslat nějakou fotku, jak to vypadá na větší ploše? Mně totiž taky přijde z těch tří nejteplejší. Moc děkuji
Odpovědět
@aluskal poslala jsem Ti fotečku kuchyně.Máme Hamilton.
Odpovědět
@andik.cz Ahoj, můžu se zeptat, jestli jak dlouho máš nábytek v koupelně a jestli ti nedělá nebraska neplechu, když máš baterii na desce. Zrovinka to řeším a mám trošku strach, abych nebyla otrokem otírání vody z desky.
Odpovědět
Profilova fotka
@sabyv Otírat vodu z desky budeš muset. Tak éjsem chtěla umyvadlo na desku ale po všech uvahách a dvou malých dětech to šlo do kytek :D Nechci být otrok a proto bude klasické umyvadlo, tam když bude staát voda tak to nic neudělá. Na té desce to také nic neudělá ale trpí a trpí a jednou doslouží...všude píši, že na naábytku nemá zůstávat voda a má se otírat. A vidím jak to tady po těch kachnách vypadá. Stačí jednou umytí rukou dětí....designově bych brala hned ale nechtěla jsme být otrokem.
Odpovědět
Profilova fotka
@lili_k Není do šeda :) Ani trochu! Manžel si dal ho záležet aby to nebylo do šeda, nesnáší šedou a je puntičkář na to. Ale pravdou je, že hamilton je teplější ale na mě třeba moc teplý.
Odpovědět
Profilova fotka
@sabyv je to v pohodě, je to pracovní deska. Bydlíme druhým rokem a deska je ok. V koupelně máme dvě umyvadla na desce a podomitkove baterie. U stěny je silikon, tak tam nezateka a ze zhora se tomu nic nestane.
Odpovědět
Máme kuchyň z Dubu Halifax přírodní. Fotky mám v albu, mrkni ;-)
Odpovědět
Toto je reálná fotka. Vpravo Hamilton.
Odpovědět
Hamilton mi přišel o moc příjemnější, teplejší odstín. I reálnější, působil na mě jako opravdový dub, masiv. :-) Halifax jak má ty dlouhé rýhy na všech skrinkach, to na mě působilo jako že se moc snažili aby to vypadalo jako dřevo. Ale je to jen můj subjektivní pocit. Hodně lidem se spíše líbí Halifax, určitě je i prodavanejsi. Je takový zajímavější, víc efektní, nebo jak to vyjádřit, i se hodí více do moderního interiéru si myslím. :-) Oba dekory jsou ale krásné. Ja miluju dub. Je to moje nejoblíbenější dřevo. Máme dubové schodiště, dubový stůl,.. ❤
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?