Kuchyně obráceně L

Nemá někdo náhodou takto vyřešenou kuchyň v panelovém bytě. Prosím o foto, předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
prosim te kolik je ta stena: koupelna+šachta (plyn voda)
Odpovědět
Profilova fotka
co takhle?
Odpovědět
@verunky koupelna + šachta (plyn a voda) je dlouhá 250cm a ta za roh 200cm
Odpovědět
@maci326 Nekde jsem tu jednu kuchyn takhle delanou videla, ale nemuzu si vzpomenout u koho. @verunky Pekny navrh. V tom vyklenku je vlastne takova mala kuchyn. Mela jsem v byte podobne velkou a ted nemam o moc vetsi. Moc mne nenapada k cemu vyuzit tu druhou pracovni plochu. Asi bych ji nechala jen kousek za drezem a zbytek vysoke skrinky, at je vice uloznych prostor, protoze tech neni nikdy dost :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@maci326 aha ja to mam 2800mm upravim
Odpovědět
@wendy_ @verunky návrh vypadá moc pěkně, jen máme volně stojící lednici, která má šířku 70cm, tak stále nevím, jak ji umístit
Odpovědět
Profilova fotka
:-) jeste me napada jedna varianta a to ze by vysoke skrine byli na te stene 2000mm
Odpovědět
@verunky a jak musí být široká ta ulička mezi troubou a protější zdí? jste tak šikovná, obdivuji vás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@maci326 kdyz otevru troubu aby tam bylo jeste misto pro manipulaci (tady jsem pocitala tu stenu 1600mm)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
@verunky jééé to vypadá moc hezky, večer ukážu manželovi. Člověk si to nedovede moc představit, až když to vidí nakreslené ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@maci326 a od toho jsem tu ja :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky pekne navrhy, jen ten posledni mi neprijde dost ergonomicky - behat za roh kvuli lednici a troube a pak drezu a sporaku.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans ja vim je to neco za neco, zase jsem ziskala vic pracovniho prostoru mezi drezem a varnou deskou (900mm). Ale neni uplne potreba mit troubu hned vedle varne desky.... jasne neni to uplne idealni, ale zas tak spatne to taky neni... Kdyz nekdo pujde do lednice treba jen pro piti, tak tomu co stoji u plotny neprekazi, jako v tom prvnim.... V tomhle prostoru je to tak nebo tak, ted zalezi a @maci326 co se ji libi vic :-) je to jeji kuchyn, ja muzu jen navrhnou pouzitelne varianty :-)
Odpovědět
@verunky mně se líbí ten poslední návrh, lednice vedle sloupu s troubou a mikrovlnkou, mám jednu sousedku a ta má dokonce lednici v chodbičce, úplně mimo kuchyň a taky si zvykli ;-) . Našla jsem dva trošičku podobné návrhy. Předem se omlouvám, pokud jsem použila něčí fotku kuchyně.
Odpovědět
a pak ještě jedna fotka, určitě je zde ze střechy, jen nevím komu patří, chtěla bych se dotyčné zeptat, jak je spokojená, ozve se mi????
Odpovědět
Profilova fotka
1. foto ok dobre navrzene (je tam presne to jak by to melo jit za sebou: z lednice do drezu, nakrajet a do hrnce, ale prez roh) - taky by to tak slo (u tebe) ale ta volnestojici lednice by to asi rusila 2. nevim asi bych u tebe nedelala ten sikmy roh 3. no... co na to rict? neni to uplne vhodny reseni ( drez a mycka - uplne spatne ) :-)
Odpovědět
@verunky také se mi nejvíce líbí varianta č.1, šikmé rohy nic moc a varianta 3. běhat se špinavým nádobím za roh do myčky - to bych měla stále kapky na podlaze :-(
Odpovědět
@jumpmans Pak nemají mít 2/3 lidí problém s nadváhou, když je jim zatěžko udělat pár kroků. Kolikrát denně k těm spotřebičům normální člověk jde?
Odpovědět
@maci326 Měla jsem v předchozím bytě a už ani za nic. Je to strašně nepraktické. Člověk to pořád obchází, nemá vše potřebné po ruce...i když samozřejmě záleží, jak moc v kuchyni tráví času. Pokud si jen ráno udělá snídani, tak se to samozřejmě dá. Pokud ale denně vaří, pak je to zbytečně komplikované.
Odpovědět
Profilova fotka
@repacisestehujou kdyz lidi zerou vic nez kolik dokazou energie spalit, tak jim fakt ty 3 kroky navic mezi sporakem, drezem a lednici nepomuzou. ale jit s rozpalenym pekacem ze sporaku do trouby za roh je na hranici bezpecnosti. nicmene jak rika profesor Roubicek: Kdyz se vam to libi...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@verunky Dík moc za zhodnocení naší úplně špatné kuchyně 😄😄😄 Jo, asi nesplňuje pravidla praktičnosti, ale jinak to nešlo. Kdyby myčka šla dát vedle dřezu, tak tam je. Návrhů bylo víc a ani jeden nebyl ideální, na každém něco nevyhovovalo buď rozměrově nebo umístěním. A víš co? Nám to nevadí. Máme ji 7 let a ani jednou jsme si neřekli ty jo, koukej, jak je to všechno blbě 😂
Odpovědět
Profilova fotka
@jamesie chvilku me trvalo než jsem se zorientovala, nejde mi do hlavy ta myčka když je drez za rohem proč tam nejde dat myčka?
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky Ok, abych to tu nerozepisovala - dovolím si to poslat do zprávy 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?