Kuchyně od Ikea nebo Senesi

Profilova fotka
Kuchyně od Ikea nebo Senesi Máte někdo k porovnání, případně jak jste spokojeni s kuchyní od Ikea či Senesi. Jak vás vyšla cenově? Předem děkuji za sdílení vašich zkušeností a postřehů! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Náš návrh :)
Odpovědět
Dobry den, osobne mycku bych dala vedle drezu, ne naproti, idealne mezi varnou desku a drez do skrinky. S Ikeou ani Senesi bohuzel neporadim. Budeme mit taky takhle liniove linku a nakonec nam vse bude delat truhlar. Senesi neznam, ale tipuju, ze truhlar vyjde cenove +- za takovou kuchyn stejne jako z Ikei(pokud nebude z masivu ci dyhy) a kvalitou nesrovnatelne.
Odpovědět
@zofkaaz Mám zkusenost s několika ikea kuchynemi a funkcne vše naprosto ok. Samozřejmě mají typové rozměry, tak neni vhodná úplně všude, ale pokud vám rozměrově sedí, nebála bych se toho. Tloušťky korpusu, kování, úchyty, atd. mají většinou kvalitnější než provarena kuchyňská studia.. Na vašem návrhu se mi moc nezdá celá vysoká stěna. Jednak nebudete mít moc pracovní plochy a jednak budete jak na obrtliku. Vyndat něco z lednice, položit si na pracovní plochu naproti a pak to nosit do mw. Nebo opláchnout silně znecisteny talíř a pak ho kapajici přenášet k myčce..?
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu myčka vedle dřezu by byla mnohem lepší řešení než naproti v tom panelu
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s @gepe a @petta33, myčku ALE určitě vlevo od dřezu a varnou desku bych posunula víc doprava aby mezi drezem a varnou deskou bylo víc místa - pokud bych se držela tohohle rozmístění, osobně bych to prohodila od okna varnou desku - pracovní plochu - drez a mycku Sensei vypadá z obrázku ze jsou to Němci ale osobně jsem to nezkoumala na živo .... IKEA je proste sroubovana prkenka
Odpovědět
Ikea Metod mame v kuchyni, koupelne, obyvaku i v pracovne. Jsme spokojeni, vse pevne, bez problemu. Korpusy jsou z lamina, ktere pouzivaji i truhlari.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?