Kuchyně. Od jaké firmy jste si ji nechávali dělat?

ahojky, mam velky problem, nyni chceme predelavat byt a nevim co mam delat. porad sem si myslela, ze az budem predelavat bude vse tak jak si naplanuji a ono ejhle... chci se zeptat na kuchyne. od jake firmy jste si ji nechali delat, za kolik a je kvalitni? my meli porad spadeno na Oresi, ale ted sme nasli dizkuzi kde ji horznym zpusobem hani. ze nejsou spolehlivy atd... tak si nevim rady koho poptat!!! prosim o radu moc dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@danielak. My máme kuchyni od stolaře. Sama jsem si ji nakreslila a vybrala materiál, pak jsem obešla kuch. studia a stolaře. Od stolaře vyšla cenově lépe. Navíc jsme se i přesvědčili v jeho dílně, jak pracuje, pobavili jsme se třeba, jak spojuje korpusy, kde šroubuje, nikde jsme nechtěli na šrouby krytky jako mívají sektorové kuchyně, pobavili jsme se o kování apod. Součástí mnotáže bylo i zapojení veškerých spotřebičů, napojení vody, lišty, sokly, prostě sakum prdum. Jsme spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, když si do vyhledávače zadáš "kuchyně", vyjede Ti tu spousta diskuzí na kuchyně od různých firem. Ze zvědavosti jsem se byla podívat i v oresi a když jsem to viděla naživo, tak jsem si řekla, že tohle teda nikdy. Poptávala jsem několik studií ...Hanák, Libovický, Katalpa, Karásek a i truhláře. Ceny byly v rozmení 110 - 180 tis. BEZ spotřebičů. Protože sestra má již 4 roky kuchyň z Ikei a je spokojená, zašla jsem se tam také podívat. Vytvořila si její vizualizaci na Ikea plánovači a zjistila, že mě vyjde i se spotřebiči na cca 120tis. Takže jsem již rozhodnutá. Sice pokud chceš bočnice skříněk barevné, tak je na skříňce namontovaná cca 13mm silná deska v této barvě, ale mě to za tu úsporu peněz stojí. Nijak mě to dojem nekazí. Je potřeba to vidět naživo, aby sis řekla, zda Ti určité věci budou vadit, nebo ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?