Kuchyně Oresi, pro jaký typ jste se rozhodly?

Profilova fotka
Stavíme dům a nyní rozmýšlíme nad typem kuchyně značky Oresi. Původně jsme zvolili Avorno, poté jsme naši volbu kvůli celkovému designu přehodnotili a v prodejně ji vyměnili za Teneru. Ovšem na té jsou ze všech typů kuchyní Oresi nejvíce vidět otisky prstů. Škoda, jsem tam, kde jsem byla a znovu přemýšlím nad typem kuchyně. Podlahu budeme mít plovoučku - dub masala. Dveře budou tmavé (barva dveří je přiložena). Samozřejmě jsem četla negativní i pozitivní reference na kuchyňské studio, ale po zaplacení zálohy měnit nebudeme. Navíc moje budoucí tchýně má s Oresi dobrou zkušenost, a nutno dodat, že spolu máme výborný vztah (takže by mi nekecala) :-D Proto se ptám vás, "zvažovatelky" nebo majitelky těchto kuchyní, pro jaký typ jste se rozhodly vy? Strašně moc by se mi líbilo mít v kychyni červený obklad i červené doplňky. Jaký typ kuchyně Oresi byste mi tedy doporučily? Zn. SPĚCHÁ :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu tady není nikdo s doporučením na kuchyň Oresi? Jen samí odpůrci této značky? :-(
Odpovědět
@elis_two mám kuchyň oresi, mohu doporučit. Určitě si nechte ale zaměřit od nich. mám v albu tak koukněte, případně se ptejte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janiiccka Jsem ráda, že se někdo ozval :-) Koukala jsem Ti do alba, kuchyně je krásná! Je to typ Noble nebo Tenera zkombinovaná s Pulitou? Myslela jsem si, že můžeš kombinovat pouze určité typy, jako Avorno s Toscanou, Teneru s Lozanou nebo Noble s typem Sorano. Ale koukám, že jsem se asi zpletla...
Odpovědět
Profilova fotka
@janiiccka Tak jsem si Tvé komentáře k fotkám v albu pečlivěji pročetla a už vím, že se jedná a kuchyni Noble. Já jsem chtěla Teneru a zatím ji máme objednanou, ale ve studiu jsem bohužel zjistila, že se na ní drží otisky. Škoda, kdyby byla z drsnějšího materiálu a ne hladká, byl by to favorit. Asi nakonec budeme volit Avorno. Jak je to, prosím, s kombinovatelností pracovních desek? Nejspíš můžu volit pouze kombinace kuchyní podle jejich kombinačního klíče, že? Na zaměření kuchyně mi přijedou zítra :-)
Odpovědět
@elis_two mám kombinaci Noble a Pulita. podle mě můžeš kombinovat přesně jak oni mají rozepsáno zde: http://www.kuchyne-oresi.cz/kuchyne/m..., ale teď vůbec nevím. To co jsme si vybrali nebyl problém tam dát. Trochu je to těžší tím, že ty moduly jsou jasně dané. Ale jinak spokojenost. Věřím, že určo vyberete dobře. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?