Kuchyně s pultem ano či ne?

Dobrý den, prosím o názor jak se vypořádat s malinkou kuchyni 2,4 z každé strany, ale především, zda ponechat příčku s pultem? Přidávám foto stávající stavu. Nyni není ani lednice s mrazákem. Moc diky.
Odpovědět
Příčku bych zbourala. Ke stěně bych dala vysoké skříně - ledničku, mrazák, trouby, potravinovou skříň, úložné prostory a naproti poloostrov se dřezem a varnou deskou (hluboký 90cm).
Odpovědět
Taky bych to videla jako minedka. Pokud treba vic skrinek, muze byt i nizsi pod oknem. A kdyz uz se bude bourat, mozna bych to protahla i vic do te chodbicky, pak by se tam mozna vesla i potravinova skrin, jestli neni spajz.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pokud bys chtela, posli mi půdorys, abych videla jak je to rozmerove, urcite bych si s tim vyhrala - takhle z fotek bych ten prostor otevrela, taky ale zalezi v jakem stylu by mela byt kuchyne.
Odpovědět
A já jdu proti proudu. Otevřenou kuchyň s obyvakem.mam a začíná mi to vadit čím dál víc. Občas mám něco rozvařeného, nebo něco nestihnu dodělat, zaskočí sousedka, naši, nebo.prijde kamarádka a vypadá to blbě. Nebo i když je uklizeno a dojde návštěva, tak za chvilku jsou na lince hrnky od kafe, skleničky od šťávy, talířky nebo sáčky od nějakého občerstvení. Pak sedíme v obýváku a pořád na ten binec koukáme. U mě to byla nutnost, mám malý dům a chtěla jsem mít vzdušný prostor a ne minikrcalky. Ale mít takto velkorysý obývací pokoj, rozhodně jdu do oddělené kuchyně. A možná bych i to okno zazdila a dala tam pak částečně tu lednici a panel s troubou.
Odpovědět
Děkuji za názor. Problém je v tom, že ta kuchyně je opravdu velmi malá a bojím se, že když ji ponecháme jak je, že se tam nevecpe s prominutím vše. Myslím i lednice s mrazákem a mycka. Okno zadelat mě nenapadlo vůbec, to promyslíme. ;-)
Odpovědět
@nikuse31 za mne je tedy velikost nedostačující a nedává mi to moc smysl, když ostatní prostor je velkorysý. Zase ale na druhou stranu jak píše@78marcela já určitě nejsem pro přímé spojení kuchyně a obýváku, tak jak se to teď staví... Nechtěla bych to ani náhodou. Alespoň podle fotek si myslím, že by místnost šla "rozdělit" smysluplněji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikuse31 souhlasím s 78marcela zazdila bych to celé a potom by se tam ta lednička vešla i myčka, kuchyň dle mě není malá. My máme novostavbu a mám oddělený obývák od kuchyně a jídelny, velkým průchodem a neměnila bych. Máme velké prostory stejně, jako vy a není třeba to spojovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?