Kuchyně Siko 2020

Máte někdo aktuální zkušenost se Siko? Kvalita, cena atd? Na nějakého Hanáka nemáme a zatím měli ze všech nejlepší přístup (oproti Oresi, Datart), v IKEA se nám zase nelíbí nabídka barev, nemají hezkou barvu dřeva.
Odpovědět
Ja mam ze Sica z r.2015 a jsem moc spokojena,zatim vse naprosto v poradku a po5letech neni poznat,ze by byla pouzivana.
Odpovědět
Profilova fotka
@jose10r já mám od loňska že SIKO kuchyn "gia". Té kuchyni nemám úplně co vytknout. Nicméně, kdybych vybíral dneska, tak bych se asi poohlédl jinde. A kdybych chtěl nějakou drahou variantu, tak bych to svěřil truhlářovi
Odpovědět
Dobrý den, Máme kuchyňskou linku od Sika od poloviny roku 2018. Zkušenost c výběrem jsme měli podobnou Vaší - Oresi - nezájem prodavačů, Ikea - to jsme moc nechtěli, obchody tipu Sconto či dnes Jena - nemáme pro kuchyň důvěru. Takže zvítězilo Siko. Prodavači v pohodě. Dojednávali jsme v Olomouci. Velikost naší linky cca 2,5 metrů na 2,20 metrů. Cena včetně vestavěných spotřebičů - tj. myčka, odsávač, trouba, osvětlení pod linkou myslím byla 105 000 kč - uhádali jsme slevu z původních 115 000 kč - nakonec byla dohoda - slevili oni i my ze svých plánů. Funkčnost - bez nejmenších problémů. Paní nám nabízela nějakou speciální pracovní desku - už nepamatuji název. Cena cca 6,5 tisíce. Vzali jsme ji a nelitujeme. Je perfektní. Dobře se umývá, nic se nerozlepuje. Takže za nás hodnocení - Siko je v pohodě. Pokud by chtěl někdo nižší cenu - myslím, že místní stolaři by Vám mohli vyjít vstříci - kvalitou je otázka. Montáž - přijeli dva stolaři - vše proběhlo v pohodě. Ještě jedna věc - jedna skříňka byla dodána s lehce podřenou spodní vnitřní deskou. Stolař nás na toto sám upozornil a napsal to do předávacího protokolu. Následně nás kontaktovali ze Sika a nabídli nám buď nový korpus skříňky nebo slevu. Vzali jsme slevu ve výši cca 2 800 Kč. Dávám foto - je po obědě a není jaksi zcela uklizeno. Snad jsem Vám trošku pomohl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?