Kuchyně Siko

Cena kuchyně Siko Máte někdo ted v poslední době realizovanou kuchyň ze Sika ? Máme od nich návrh kuchyně v provedení bílá lesk + dřevěný korpus a nějaké skřínky taky .Ted jsme měnili barevné provedení a šokovala nás cena. Nyní zvažujeme od koho nechat udělat kuchyn.Máme zkušenost s místním truhlářem a moc spookojená nejsem. Jako další mě napadl jiný truhlář,oresi ,scono,ikea....
Odpovědět
co se týče Sika, tak pocházím z okolí Čimelic, a v Siku dělá několik mých přátel. A ani jeden mi nedoporučuje zařizovat si kuchyni ze Sika, protože je to výroba z Polska, nevalné kvality, za hodně peněz. Za tu cenu bych radši poptal nějakého truhláře z okolí. A ke kuchyni IKEA, přátelé ji mají, a nemohou si ji vynachválit.
Odpovědět
@luk92 kamarádka má ted asi 2 roky kuchyn ze sika a chválí ji moc.Oni mají právě dvě řady - polská a německá .
Odpovědět
Asi vloni jsem koukal v Siku v Kolíně a určitě měli v nabídce Decodom (Slovensko). Tu máme už jedenáct let z Aska a naprostá spokojenost.
Odpovědět
Musím přitakat "luk92". Sousedi si nechali dělat kuchyň u Sika (Plzeň) a jedna velká tragédie... Nakonec si to dodělávali ještě sami, protože už na to po několika reklamacích a nesčetně urgenci, neměli nervy.
Odpovědět
před cca rokem nám firma rekonstruovala byt, brali většinu věcí ze sika, takže i kuchyň. Máme bílý lesk+ tmavě šedý mat, prac. desku grafit, ta je moc pěkná a kvalitní. Bílý lesk- celkem dobrý na údržbu, tmavý mat horší, na skříňkách jsou vidět šmouhy, takže se musí důkladněji čistit. Dojezdy jsou fajn. Skříňka pod troubou na plechy - katastrofa! neni to klasická skříňka,za kterou byste zatáhl a tím ju otevřel. je to jen dřevěná destička, která má po stranách 4 caplíky, se kterýma se musíte trefit do 4 děr, až pak to drží... Takže vytáhnout jde v pohodé, ale nasadit zpět je někdy o nervy. Další nevýhoda- vrchní skříňka, která se otvírá směrem nahoru nemá aretaci, takže nedrží, což je dost na ho.no 😄 montážníci - tak to byla katastrofa. Zaprvé brutálně smrděli a vypadali, jak kdyby je siko našlo někde pod mostem . Už to nedělá dobrý dojem, když vám někdo takový má montovat kuchyň. Zadruhé- nezatmelili škvíry mezi zdí a spiškou, dveře od spišky byly křivé, takže se musely seřídit. Oboje jsem si udělal sám - asi 5 minut práce. A hlavní věc- zapoměli namontovat potrubí do digestoře co odvádí výpary... A poslední a zásadní věc - Cena. jsou drazí, nás stála linka do bytu 2.6 metru 120 tisíc. co jsem tady četl, že mají lidi od truhlářů za 120 tisíc, tak to nejde srovnat. Do domu si nechám udělat linku od truhláře taky klidně za 120 litrú, ale bude 3x taková. 😄 tak snad jsem trošku pomohl 🙂
Odpovědět
@dzanek771 děkuji za reakci.Asi záleží na koho člověk natrefí,kamarádka má taky kuchyn ze sika a ta byla celkově hodně spokojená a je spokojená i ted s funkčností. My máme kcuhyn od truhláře nyní ale po čase jsme zjistili špatně udělané některé detaily - například některé úchytky křivě..je to jen pár detailu ale i to mě štve.Ted budeme stavět domeček a tak zjištuji kde to bude to nejlepší ale dívám se,že všude je něco.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?