Kuchyně Sýkora, máte zkušenost?

Profilova fotka
Plánuji navštívit kuch.studio, jejich web stránky jsem si zamilovala. Zajímá mne kvalita, materiál a cenová relace těchto kuchyní, děkuji moc :-)
Odpovědět
@veef U sýkory už kuchyni nikdy více a to platí i o koupelnách. Se slečnou byla ze začátku super domluva, udělala návrh podle toho co jsem si představovala, zaplatili jsme 96% zálohy nechtěli jsme to na třikrát, a už začali problémy, slečna nám zapomněla do návrhu udělat přívod vody na lednici kvůli ledovači, kdybych si toho nevšimla bourali jsme, pak jsme měli ostrovní odsávač,namotovali ho tak že by jsme pod něho dali sotva ruku, na vlastní náklady jsme museli shánět firmu která nám ho uřeže a namontuje, pak slečna spočítala špatně skřín u dveří měla tam být 45cm a dala tam 60 cm, v reálu to zasahovalo do dveří a jejich řešení bylo at přebouráme dveře, to jsme odmítli, tak jsme na svoje náklady museli zaplatit novou skřín, protože prý jsme jí neřekli že tam budou dveře, v plánu byli namalované a při měření tam také byli, posuvy nám tedy aspon vyměnili zdarma, ale v den náhradní montáže přivezli do 60 cm skříně a ne do 45 cm, pak nám slečna zapomněla říct, že pokud máte desku z technického kamene čekáte po montáži další 3 týdny na desku, takže kuchyn nebyla dokončená, pak samozřejmě byl další problém, že jsme reklamovali asi 5 dvířka, protože byla otlučená, takže zase čekání další 3 týdny, a nakonec asi po měsíci nám začalo praskat dřevo u ostrůvku na zemi jak to hodně utáhli, ale reklamaci nám neuznali a přitom jde vidět že je to po utáhnutí a i stoláře jsme se ptali, ale bohužel mají tak super smlouvu podle které se na to nemusí dojít ani podívat, ale stačí fotka a nemusí to reklamovat, také jsme ještě zapomněla že nám dodali rozbitý kávovar, ale to společnost miele hned vyměnili, i když to rozbila firma sýkora, no a abych nezapomněla tak nám neseděli velikostně vrchní skřínky, měli končit zároven se spodníma a chybělo tam asi 5 cm, tak to nám tedy vyměnili. bar který jsme si od nich nechali dělat, až na to že jim chyběla lišta kolem pracovní desky bylo vše v pořádku. brali jsme si od nich i židle a stůl a když jsme chtěli od nich asi po roce objednat potahy, jelikož se dali sundat, byli kožené a poškrábala nám je kočka, tak nám je slečna odmítla objednat, že je sice v nabídce mají, ale od čalouníka nás to prý vyjde levněji. a o koupelnách ani nemluvím, to byl děs. tam byli šílený termíny dodání místo dvou měsíců to bylo deset, slečna si vybrala jiný doplnky než jsme se domluvili protože jí se líbili víc, zapomněla asi na 50 věcí, výmluva byla typu,, že máme hodně zboží nebo že vyhořel sklad v holandsku a nemůžou to dodat a přitom v rakousku nebo v británii to měli bezproblémů. takže sýkoru už opravdu nikdy více, za ty peníze raději hanáka, známý když to viděl u nás tak šel k hanákovi a říkal že to je úplně o něčem jiném, bezproblému všechno prý vymění. a když jsme si stěžovali přímo panu majiteli tak ten nám řekl, že slečny žádnou chybu neudělali, že oni mají takových zákazníků dost. takže asi tak
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nikdy vice, draha a odflaknuta prace!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer Děkuji moc, vše je o lidech, můžu se zeptat s jakou provozovnou máte zkušenost? Já byla v Ústí nad Labem a ten majitel je naprostý kreten, tak jsem kuchyně jen okoukla a šla pryč. Plánovala jsem kvůli tomu jet do Prahy (teď když mají ty slevy)... Pravda je, že Hanák má kuchyně také nádherné, ale mám naceněnou kuchyň hodně draze. Chci mít kuchyň kvalitní, nechci šetřit, ale čtvrt milionu dát opravdu nemohu :-(.
Odpovědět
@veef v brně sykora home. paní co dělala vedoucí v koupelnách ted dělá vedoucí v kuchni gorenje v soho brno.
Odpovědět
Profilova fotka
@veef Praha Holesovice, ale myslim, ze uz tam ani nejsou... Ted mam kuchyn od truhlare, taky sice nevysla nejlevneji (je v laku), ale nema nejmensi chybicku.
Odpovědět
Naše zkušenost Kuchyně SYKORA návrh ok. Cenovka bez spotřebičů atakovala 400 tis. (fólie vys. lesk). Podmínky záloh neakceptovatelné i přes naše výhrady nulová reflexe. Po našich výhradách již velmi špatná komunikace, arogantní ve stylu máme klientů dost a co bysme jako chtěli a ostatní jsou šunt u nás platíte za kvalitu .... . Ke konci už za hranou slušného. Jak to dopadlo - šikovný truhlář nám udělal kuchyň za 150 tis.(fólie vysoký lesk) bez spotřebičů. Dokonce bych řekl, že hezčí a složitější než byla v návrhu od SYKORA.
Odpovědět
@cheops007 my jsme měli od stolaře ostatní nábytek a nedá se to cenově srovnat třeba podle dražších obchodů. kde stolek stal 35 on ho udělal za 5. chování to byl taky děs. ale výsledek stal za to, a když jsme něco chtěli opravit tak bez problemů. a u sýkory když jsme třeba ty dvířka reklamovali tak nám technk řekl, že můžem být rádi že nám to vůbec uznají, tak oni to namontují odrbané a my máme být rádi, že nám to tak dali. :-p ( a to jsme reklamovali hned při montáži) a ještě pak měli drzost chtít kuchyn a koupelny si vyfotit a nechtěli jsme a prý nám za to zaplatí tak manžel se jenom tak zeptal kolik, a prý nám dají slevové poukazky na nádobí. :-D tak to byl gol.
Odpovědět
Dobrý den, my jsme v roce 2011 si objednávali kuchyň od Sýkory v podnikovém studiu ve Zlíně. Vše bylo v pořádku. Byla to ta nižší řada Camelot. Oběhli jsme několik studií různých firem a všem jsme dali stejné zadání: kuchyň se spotřebiči plus minus do určité částky a plus naše představy a potřeby, a pak čekali, jak se s tím studia poperou. No a tenkrát Sykora zvítězila. Reklamace byla sice také, ale montéři naběhli a vadné pojezdy vyměnili.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
U sýkory už nikdy více.. Se slečnou byla ze začátku super domluva, udělala návrh podle toho co jsem si představovala, zaplatili jsme 96% zálohy čekal jsem 6 týdnů,potom mě volali že bude montáž na 1 den,Ráno přijeli dali se do práce a po 9 hodinách zjistili že jim chybí díly a korpus je v jiné barvě,měla být bílá a je hnědá!!Tak trvalo dalších 10 dní než vše napravili.Když jsem požadoval slevu,řekli mě je je vše v porádku neporušili smlouvu a podobné řeči.Kompenzace 8%.Tak jsem se jim vysmál a dám je k soudu.Taková firma a tolik chyb na jedné malé poličce 5 prkýnek.Zoufalci ubohý.Prosím všechny at se dají velký pozor na tuto firmu !!!
Odpovědět
@veef být vami tak jdu jinam parta zoufalců a podvodníku,hrůza
Odpovědět
@jennifer máte pravdu od Sýkory už nikdy nic ani zadarno !!Strašná firma
Odpovědět
@maik1 to mě mrzí že máte stejnou zkušenost jako my Já už bych tam nesla Viděla jsem že v Brně už sýkora home skončil, že je ta budova k pronájmu Třeba bude jinde to nevím Nám tenkrát jako kompenzaci chtěli dát poukázku k nim na nádobí v rámci slevy Takže bych Tam ještě musela utratit peníze Vím že mají dobře sepsané smlouvy ale pro ně a jako zákazník nemá žádný práva
Odpovědět
Článek se načítá
Sýkora je banda podvodníků ,kteří mají dobře sepsané smlouvy ale pro ně a jako zákazník nemá žádný práva,ale je potřeba o tom natočit pořad a dát to do tv a novin. Prosím všechny nespokojené zákazníky, kteří mají s touto firmou špatné zkušenosti ,ozvete se na tento email 1ko@post.cz dělala jsem 20 let v České televizi a ráda bych natočila pořad o této firmě.Vzkaz pro ty co se Sýkora home nemají zkušenosti.....raději běžte jinam at nedopadnete jako !!!!!! Nejhoší studio ve v Praze na Českomoravské ulici arogantní vedoucí,drzá pí.Neverklová ..... Nováková Božena
Odpovědět
@novakovabozena asi nás bude hodně.....
Odpovědět
@veef raději se jim vyhněte obloukem ....at nedopadnete jako já a dalších několik tisíc nespokojených zákazníků...M
Odpovědět
My teda máme osobně už druhou kuchyň od Sykory a ještě jednu mají i rodiče a maximální spokojenost. Jak s nábytkem tak se servisem. Škoda že tak nefungoval i zbytek dodavatelů na stavbě.
Odpovědět
@maik1 Vy jste asi hodně mimo když tady teď radíte @veef která se ptala v roce 2013 😄😄😄
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Někdo aktuální zkušenost se Sykorou?
Odpovědět
Taky bych byla ráda za zkušenosti se Sýkorou, především s ostravským studiem a jejich montáží. Jsme před uzavřením smlouvy, kuchyň není levná, tak alespoň jakou práci odvádí jejích montážník a jaké mají materiály předních dvířek? Nejsou s nimi problémy? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
VAROVÁNÍ před firmou SYKORA !!!!!!!! Podvodníci, lháři a lidi co se tváří jako profesionálové. Budete bez peněz, bez kuchyně a psychicky vyčerpaní. Majitel si na takovém zacházení se zákazníky zakládá. A jak to tady čtu nejspíš nejsme jediný.
Odpovědět
@alena_halamova U všech skotů, jste vůbec někdo tady schopný rozlišovat VÝROBCE a PRODEJCE?? "není voják jako sýkora...."
Odpovědět
Že by konečně lid přicházel na to, že Sýkora, Hanák a jim podobní jsou jen sprostý zloději ? 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?