Kuchyně - truhlář vs. studio z Kolína a okolí

Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo čerstvou (max.2 roky) zkušenost s naceněním kuchyně? Jak od truhláře, tak od studií? Jak to, prosím, cenově vychází? A kdo již kuchyni má, jak jste s ní spokojeni a kde si ji nechávali dělat? Budu ráda za jakoukoliv zkušenost či radu, popř. kontakt na šikovného truhláře, kterému nejde jen o to, někoho oškubat ;) Moc děkuji! :)
Odpovědět
Ahoj. Tak toto by mě taky zajímalo. Jsme z Kolína. Kuchyně nás čeká cca letošní podzim. Budu rád za zkušenosti.
Odpovědět
Jsme z okolí a poptavala jsem truhláře, kteří dělají výhradně kuchyně. Cena byla vždy plus minus stejná jako u kuchyňských studií . Nakonec vyhrálo kuchyňské studio ,jelikož byl lepší přístup ,komunikace a celkově větší pomoc při výběru spotřebičů a rozložení kuchyně. Takové studio Hanák z Kolína měl poslat návrh do týdne a od září do dnes nic nemám...
Odpovědět
Ahoj zkuste truhlarstvi Vohanka Rostoklaty delaji i pro kuchynska studia. Maji i prodejnu, kde jsou vzorkove videt. Nam ted cca tyden zpet delal vestavne skrine a opet spokojenost, mame od nej cely barak od kuchyne, schodu, stolu, zidli, skrini, dveri atd.. Poradi,ukaze, je to kvalitni. www.truhlarstvi-vohanka.cz/cs/index.html
Odpovědět
Profilova fotka
@fyii Děkuji, zrovna včera odpoledne jsem si tuto firmu uložila do kontaktů, že si od nich nechám udělat cenovou nabídku :) Tak jsem ráda, že jste s nimi spokojeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomasycek Tak to jsme na tom stejně, také by nám to mělo vyjít někdy na podzim :) Raději to řeším už teď, netuším, jaká je vytíženost takových firem a truhlářů.
Odpovědět
Profilova fotka
@mitoma A které studio nakonec vyhrálo? A pokud mohu vědět cca jak velkou kuchyň za jakou cenu? Moc děkuji.
Odpovědět
@lorien007 Katalpa z Holešovic. Realizovat se bude až v květnu .
Odpovědět
@lorien007 spokojeni jsme moc. Meli jsme to na doporuceni od znamych. Prace maji asi dost, protoze jsme cekali cca 2 mesice, ale radsi si pockam nez pak se s nekym dohadovat co do kvality odvedene prace.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@fyii Truhlářství Vohánka s. r. o. - Absolutně NEDOPORUČUJI, nejdříve jsme chtěli dělat u této firmy kuchyň, schodiště a dveře do celého baráků. Nakonec jsme realizovali pouze dveře Erkado i to byla velká chyba. Když konečně přišla montáž po nekonečném čekání, firma poškodila jedna futra, dohodli jsme se, že objednají nové a férově se dohodli, že je zaplatíme napůl i když to byla vina pana Vohánky. Také zapomněli na zámky, které řekl pan Vohánka že doveze s tím futrem co poškodili. Po x týdnech nahánění se pan Vohánka neozval, nebral telefony. Futro řekl, když jsme se na něj dovololali přes jeho bratra "bude a zámky taky" Po půl roce přestal úplně komunikovat. Ačkoli jsme již zaplatili panu Voháňkovi tak jsme si znova museli zaplatili a objednat přímo u firmy Erkado chybějí nedodané věci. Komunikace strašná, Spolehlivost nulová, ceny vysoké. NEDOPORUČUJI nic zde objednávat ani kupovat, možná dodají ale jak zaplatíte už je nic nezajímá! Do dnes nedodal co měl! Samé lži a výmluvy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?