Kuchyně Ulrich s.r.o.

Má někdo zkušenost s firmou Kuchyně Ulrich s.r.o. Nová Paka? Děkuji za reakce.
Odpovědět
Dobrý večer, můžu se zeptat, zda máte kuchyň od této firmy a případně více informací? Děkuji
Odpovědět
@jani_ha Dobrý den, máme a zatim velká spokojenost. Co by vás zajímalo?
Odpovědět
Profilova fotka
Taktéž máme od nich. Sice teprve měsíc, ale zatím spokojenost.
Odpovědět
@lacatej Dobrý den, v první řadě asi hlavně cena... Jestli to je na stejné úrovni jako třeba Hanák, Sýkora a pod... A pak také kvalita celkového provedení, provedení detailů, dodací lhůta... Měli jsme domluveného truhláře, který nám kuchyň nakonec neudělal. Zkoušeli jsme poptat další, ale moc se nám nelíbila jejich práce ( různě široké spáry kolem dvířek, rohový spoj desky samý silikon...), ale 200 tisíc za kuchyň (bez spotřebičů) si taky dovolit nemůžeme... Náhodou jsem jela právě teď o víkendu přes Paku, tak jsem pak koukala na webový a sháním info.
Odpovědět
@molanmolab Dobrý den, koukala jsem k Vám do alba, chtěli bychom podobnou kuchyň (také bílou, lesklou, pracovní dřevo dekor). Mohla bych poprosit o rozměry a cenu? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@jani_ha Levá strana je 2,36 bez lednice a ostatní pak necelé 3. Ten navazující pultík bych musel změřit. Bez spotřebičů to stálo 163 tis., ale šlo by to i levněji. Např. v jídelní skříni máme dole šuplíky, parapet je ze spodu osvětlený a ty horní skříňky se otvírají najednou, bez toho by to stálo méně. Co se týká porovnání, tak měli jsme nabídky i od dvou jiných truhlářů, co mají kuchyňská studia, a toto vyšlo nejlevněji. Když jsme to počítali tak úplně nejlevněji by vyšla kuchyně z Ikei, ale ta cena by byla bez montáže a nešlo by některé rozměry přizpůsobit.
Odpovědět
@molanmolab Moc děkuji za informace, asi se tam zkusíme zeptat. Hezký den
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?