Kuchyně v rozumné kvalitě za dobrou cenu, jižní Morava

Zdravím a prosím o radu :-), řešíme kuchyni a jsme už dost v pasti z nabídky. Rádi bychom něco s praktickými parametry (např. prac. deska v celku a ne složená z kousků), čímž nám odpadá možnost různých Moebelixů, atd. Barva ořech nebo švestka (korpus a deska - stejný), obyč matná bílá dvířka. Nic víc nechceme. Potřebujeme jen dolní dřezovku 90cm a spodní skříňku 60cm. a horní skříňky 90, 60 a 60 cm. A nemůžeme nic sehnat!!! Oresi by nám vyšlo vstříc, ale hodně lidí nám to nedoporučilo, že je to fakt extrémní šunt. Truhláře tu nemáme, nebo jsou neschopní, ti schopní jsou zasekaní na 100 let dopředu. Cena těchto komponent, viz výše, tak do 30 000. Je to moc náročné? Prosím doporučte někoho na JM, kdo by nám takovou kuchyni prodal, nebo udělal, ale fakt max do měsíce. Děkuji a přeji pěkný den všem!!!
Odpovědět
@orchidis My jsme pořídili do budoucího nájemního bytu kuchyň Nobilia (něm. výroba) ze Sconta, kde zatím bydlíme. Bydlíme sice chvíli, ale zdá se nám dobrá (muž dělal dříve v nábytku a má to tak trochu už v oku). Byla za slušnou cenu, je velký výběr skříněk i dekoru, které lze různě seskládat a desku Ti uříznou přesně dle požadavků.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus kuchyně Potrusil, tam to třeba dokážou, jen nevím, jestli se vlezeš do té ceny u nich:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Max. do měsíce? To je dost krátký termín i na jednoduchou kuchyni. U truhláře bys měla počítat tak dva až tři měsíce, málokdo má tolik volného času a žádnou zakázku, že to za pár dní udělá. Třeba seženete, ale tento požadavek je docela "drsný".
Odpovědět
Profilova fotka
Škoda, že nejste z Prahy, my jsme již podruhé vsadili na kuchyňské studio DIZ, jak s kuchyňskou linkou, tak s vestavěnými skříněmi. http://www.kuchyne-kuchynske-diz.cz/
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zkuste firmu Pilarčík z Bořetic. Zajímaly by mě názory na jejich kuchyně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?