Kuchyně - váš názor

Tak je to tady a došlo na kuchyni. Ráda bych znala Vaše názory a připomínky k našemu návrhu.
Odpovědět
Plánek znovu, aby se to dalo číst.
Odpovědět
Napadají mě dvě věci: - skříňky vych vytáhl až do stropu, zbytečně tam teď máte místo na sbírání prachu. - nad myčkou jsou skříňky, které když se otevřou, tak hrany dvířek budou mířit přesně do temene hlavy při zvedání se s umytou skleničkou.
Odpovědět
@jejeku určitě chcete takové dvoukřídlé otevírání skříněk? dneska už je to v málokteré kuchyni vidět, většinou se volí jednoduché linie, takže otevírání směrem nahoru :) ladilo by to i více se šuplíky :) pak mě trošku děsí ta skříň vedle lednice... Ta by se dala taky vyřešit elegantněji... rozdělila bych ji na dvě části, jednu část do úrovně linky a druhou část nad úrovní linky (takže na pohled 2x dvířka) a do spodní části zabudovat šuplíky, v horní části třeba kombinace šuplíků a polic :) a vedle myčky bych taky volila šuplík... většinou tam bývá odpadkový koš :)
Odpovědět
Profilova fotka
Na prvni pohled - dobre rozlozeni pracovniho prostoru (varna deska - pracovni plocha - drez - mycka) na druhy pohled - moc dvirek, odsavac bych dala solo š.900, ne ve skrince, troubu bych dala vedle lednice
Odpovědět
Profilova fotka
- jeste doplnim, ze sokl 200mm je sakra dost velka ztrata uloznyho prostoru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
asi tak
Odpovědět
@verunky Jé děkuji za reakce. 20 cm sokl je namyšlený jako soklovy šuplík s úložným prostorem. Digestoř opravdu chci zapuštěný z důvodu údržby. V návrhu jsi mi elegantně vyřešila drezovou skříňku s místem na utěrky. Bezva nápad. Troubu bych ráda měla u varné desky. Je pravda, že mě taky děsí ta vysoká skříň. Má sloužit jako špajzova a má v ní být umístěna mikrovlnka, kterou moc nepoužívám. Horní skříňky s výklopném opravdu vypadají lépe. Kdyby tě něco napadlo jak tu špajzovou skříň vyřešit. Předem dík
Odpovědět
@z_1_z Děkuji za reakci. Původně jsem nad skříňkami až do stropu uvažovala, ale nakonec jsme to změnili. Otvírání asi změníme na výklopné.
Odpovědět
Profilova fotka
@jejeku mt. bude volnestojici?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@verunky Ano. MT volně stojící. Digestoř už mám koupenou šířky 60 cm. Ty otevřené police vedle ní mi připadají fajn pro umístění kořenek. Mám to v současné kuchyni a osvědčilo se mi to. To řešení špajzové je suprové. Jakou výšku šuplíků doporucuješ. Teď mám navržené 35,25,17.Je to OK?
Odpovědět
@verunky Ještě jeden dotaz. Jakou výšku uvažuješ u těch horních skříněk. Měřím totiž 183 cm a výška spodních skříněk je 100cm a obklad je 60 cm. Původně jsem chtěla vršek horních skříněk rovnat s vrškem okna. Pak mi to vychází na 78 cm..
Odpovědět
Článek se načítá
Jestli mikrovlnku moc nepoužíváš, tak se dělají kombinované trouby - dvojkombinace pečící trouby s mikrovlnkou nebo i trojkombinace obojího s párou. Nebude ti tak místo zbytečně zabírat další spotřebič a zároveň nepřijdeš o mikrovlnku 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@jejeku Odsavac je 600 je je v sirsi skrince mam 13cm rastr - tz. vysuvy odspoda 390 - 260 - 130 vyska hornich skrinek je 650, odstup mezi pracovni deskou a horni skrinkou je 480, horni skrinka je od zeme 1400 horni skrinky muzou byt i 780 (je to taky 13cm rastr)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?