Kuchyně - vaše připomínky

Holky, mam predstavu bile leskle kuchyne, jednotného, cisteho vzhledu, zadne presuflikovani, preuchytkovani... Oblozeni bude lacobel - nejsem rozhodla pro barvu, vyska lacobelu bude u okna ve stejne vysce jako parapet ne tak vysoko, jak to pan stolar nakreslil. Do obyvaku nebudou dveře ale prosklene soupacky.. prikladam navhr, co je predelany a z kterého se vychazlo pro predstavu, diky :-) Co byste ještě zmenily, doplnily?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to líbí. Osobně bych dala přednost šuplíkům, jsou mnohem přehlednější než skříňky a zrušila bych ten koutek s tou židličkou, podle mě to je zbytečné, sedávat tam stejně pravděpodobně nikdo nikdy nebude, to už bych tam radši udělala skříňku.
Odpovědět
souhlasim se zmrz_lina, je to moc hezke! ta zidlicka je i z meho pohledu zbytecna.. jen pokud to byl zamer - ranni kafe v rychlosti, snidane u pultiku - pak ma sve opodstatneni a chapu! :) lepsi jak na stojaka.. za me - skrinky jsou super - naopak je uprednostnuju pred supliky ;-) asi je to hodne individualni na co je kdy zvykly.. je to opravdu pekna kuchynka!
Odpovědět
moc pěkná kuchyn. :-) líbí se mi, že u toho pultíku se židličkou, jsi na vizualizaci snížila to obložení na stěně, že je stejně vysoké jako u linky. vypadá to podle mně lepší. :-)
Odpovědět
Mně se ta židlička zase líbí :-) taky něco takového plánuju. vím, že to není moc často, ale přece jen, až budu například loupat brambory na salát, můžu si k tomu sednout a nemusím to nosit na jídelní stůl... :-)
Odpovědět
Mně se to taky líbí a to vše i židle a ta jednoduchost, to je moc pěkné. Mám ráda místnosti neutrální a doladit je barvami. Pak je to pokaždé jiné, když se mění doplňky.
Odpovědět
Profilova fotka
já osobně jsem šuplíková, ale pokud vyhovují skříňky, no comment. Jen nevím, kolik měříte, ale zkoušela jste v této výšce obsloužit mikrovlnnou troubu? Na mne je moc vysoko.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to taky moc líbí a to i ta židlička. Já bych pro ní u sebe třeba opodstatnění našla. Často, když vařím, mám u toho čas, než se mi něco podusí a tak, takže bych si tam mohla dát nouťas a kouknout třeba na net. :-) Moc moc hezké to je. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle meho je to naprosto spatne... :-( Lednice + sporak + drez by mely byt umistene jako "spicky" trojuhelniku, aby se prostor vyuzil na 100%, navic posloupnost techto zarizeni by mela byt 1) lednice, 2)drez 3)sporak, protoze nejdriv vyndat z lednice, pak omyju/nakrajim a pak varim....dalsi, co se mi nelibi je umisteni lednice hned vedle sporaku. Zabudovane lednice maji jak znamo nizsi zivotnost (coz nic proti tomu, taky to doma mam a libi se mi to), ale teplo vychazejici z trouby, popr. mikrovlnky urcite lednici ani materialum mezi spotrebici prospivat nebude. Nechci kuchyn hanit nebo na ni nadavat, to urcite ne, jen podle meho to neni dobre zpracovane.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mě se líbí moc, jen bych vynechala polici nad oknem ,když bude prázdná bude působit nedokončeně, když bude plná, bude to bugr na očích. a spodní skříňky bych vyměnila za zásuvky skříňky se mi neosvědčily
Odpovědět
@vlak7 Krásná a velkolepá kuchyň. Nebudu řešit šuflíky/skříňky, to je na tobě. Souhlasím s tím, že koutek se židličkou mi přijde zbytečnej a nepraktickej - jak se budeš dostávat do té rohové (koncové) skříňky? Taky bych zrušila všechny otevřený police, který jsou v kuchyni hrozný na údržbu. Ještě zvaž nějaké prosklení do závěsných skříněk nebo třeba jen do jedné (středové) - trochu to opticky odlehčí celou masu. Jinak ergonomicky a prostorově pěkné. Zbytek je otázkou vkusu a osobních preferencí.
Odpovědět
@soleilll V te skrince bude prave to, co se pouziva parx do roka - formičky a pod :-) nechtěla bych, aby přes sklo bylo videt :-(
Odpovědět
Kuchyně je krásná a místo se židličkou se určitě hodí právě z důvodů, co už uvedly xsona a jitutuli :-) Když je na to prostor a spousta úložného místa jinde, tak proč ne. A do té skříňky vedle ní může přijít něco, co se nepoužívá často. Taky bych dala asi nějaké prosklení nahoru (jsou určitě i skla, přes která nejde nic konkrétního vidět nebo jen minimum) a žádnou otevřenou poličku (ale jen z praktického hlediska, jinak poličky kuchyň taky oživí, to je jasné).. ale to je každého věc. Proto je každá domácnost jedinečná :-) Hlavní je - žádné kompromisy! To co se Ti líbí a víš, že využiješ, tak do toho jdi, protože pak si řekneš..to je přesně to, co jsem si přála! :-) Já si to řekla a snad každý den si říkám, že bych na kuchyni nic neměnila :-) Držím palce
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Moc hezké :-) jednoduché, místo se židličkou si myslím, že velice praktické. Jen ta mikrovlnka by mi tam vadila, protože jsem malá. A při představě, že až bude mé dítě jednou dost staré, na to, aby si zvládlo samo ohřát něco v mikrovlnce, tak by tam skákalo s talířem po židlích, aby dosáhlo, by mne asi trefilo. To by skončilo buď zlomenou rukou u pádu ze židle, nebo nepořádkem po celé krásné bílé kuchyni (v lepším případě) :-D A určitě i já, když bych neviděla do talíře třeba s polévkou, tak bych jí na sebe určitě několikrát vylila :-D
Odpovědět
Je pravda, že troubu s mikrovlnkou my máme o kousek níž posazené, že je to o výšku jednoho nízkého šuplíku jakoby níž celé. Ale kamarádce začíná trouba taky takhle v úrovni pracovní desky a mikrovlnku má nad tím a viděla jsem to i jinde.. to záleží, jak je kdo vysoký no a co mu vyhovuje. Se svou výškuo bych to celé taky možná posadila o tu úroveň šuplíku níž.
Odpovědět
@vlak7 Dlouho jsem byla proti sklu v kuchyni (nepraktické na údržbu, průhledné,...), ale nakonec jsem ráda, že jsem muži ustoupila. Máme mléčné se širokým rámem a nic přes to není vidět, viz http://cdn772.asmira.com/photo/55/351... . Taky bych nesnesla, kdyby bylo vidět dovnitř!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?