Kuchyně z Aska. Máte zkušenost?

Mate nekdo kuchyn z Aska??? :-) Dnes jsme si tam jednu vybrali a zitra ji chceme objednat. Vypada opravdu slusne, ale preci jen bych rada slysela nazory tech, kteri ji maji uz doma. Dik :-)
Odpovědět
hmmm do toho by som asi nesla......asi by som si tam nic nevybrala, ani kvoli designu ani kvoli kvalite =-)
Odpovědět
ale ty si chcela pocut nazory tych, co ju maju, tak mizim :-) nemam osobnu skusenost, takze neviem
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahojky Julie, včera jsme také zavítali do Aska, a mile jsem byla prekvapena nabidkou kuchyní... také mi tam hned padla jedna na privni pohled....
Odpovědět
Ahojky, koukam, moc lidi asi kuchyne z Aska nema :-( Tak my ji uz koupili :-) je nadherna, fakt se mi moc libi, je od slovenske firmy Decodom. Uz se tesim na leto na stehovani ;-) Alco, a jaka se ti libila??
Odpovědět
julie 123 - mam pocite, ze kuchyne z Decodomu dela i Mobelix, taky jsem na ne ted koukala nekde v katalogu a vypadaji moc dobre, ja myslim, ze urco budou v pohode. Jak ji mate velkou??? A na kolik vas vysla??? Prihod do alba nakres, nemas???
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky julie, no ja o ní také hodne přemýšlim, je to od forte.... a líbí se mi odstín temida, takze o ni hooodne fatk také premýšlím.....
Odpovědět
Profilova fotka
NO a máte nejaký nákres.. a vubec jaké jsou tam podmínky atd.. my jsme si chteli nechat udelat nákres, ale bylo tam nárváno pred námi, a nechtelo se nám čekat, ale přesne tu co tam meli postavenou tak by se nam hodila domu.....
Odpovědět
Mame Manilu, korpus orech, dvirka javor a deska woodstock. Je do L ... 3,3m na 1,8m :-) V albu mam nakres.. Stala 125tis, ale meli jsme na ni 30% slevu takze to vyslo krasne :-) ...vč. vsech spotrebicu .. Jj, vim, ze jejich kuchyne prodava vice firem. Alco, ta Temida se nam taky libila :-) , pry je to ale trosku horsi kvality, ukazovali nam tam ty skrinky, atd. No mozna o trosku ano, ale zas je levnejsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Julie, no levnejsi jeee.. a myslim ze o dost :-) tak mi budem mit o neco mensi kuchyni....
Odpovědět
Profilova fotka
no a kdy vam ji prijdou udelat???
Odpovědět
Dodani probehne az se nastehujem do bytu :-) Srpen-zari. Jj, je levnejsi, pry ale jen o cca 20%, jinak si pockejte az bude v Asku zas nejaka akce, pry jsou tam casto. Pak se to docela vyplati x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
to jako jde udelat, ze ti to dodaji az pak??? to se na to vztahuje ta akce??? ja myslela ze si to musis odebrat, vsude je vetsinou do 8 týdnů.....
Odpovědět
No jde to :-) zaplatili jsme ale velkou cast ceny dopredu, takze maji jistotu, ze si to nerozmyslime :-D
Odpovědět
Julie, tak ja v Asku nejakou dobu delala. Predevsim tam bylo silene moc reklamaci, doba dodani se klidne protahla treba na 14 tydnu (proste zapomneli nebo nestihli vyrobit) a kvalita nic moc. Kdyz to srovnam s Ikeou, kde jsem taky pracovala, tak je to diametralni rozdil (jakoze Ikea je daleko lepsi, hlavne mas tu kuchyni hned a neni to takovy polsky sunt jako ta Asko). A kdyz teda tak moc chces ten design z Aska, mela jsi jit do Jena nabytku, tam mas toho stejneho polskeho vyrobce a o tretinu nizsi cenu, dodani 4-6 tydnu ;-)
Odpovědět
Ahoj mmk, teda to nezni moc dobre ... ale kuchyn co jsme koupili neni od polskeho vyrobce, ale od Decodomu a na ty jsem slysela jen sama pozitiva - Asko je jen prodava! Krom toho cena byla lepsi nez jinde, protoze jsme na celou kuchyn meli slevu 30%. Jinak kuchyne v ikei jsme samozrejme taky videli, ale zas az tak nas neuchvatili !! :-( Jedina vyhoda Ikei je ta rychlost, ale to nas netrapi, my budem mit spis opacny problem, aby nam byt dostavili vcas a do te doby nam kuchyni v Asku uskladnili...takze asi tak. Ale koukam, ze kuchyne z ikei jsou tady na strese dost oblibene, to je fajn, nam se ale proste libi Decodom :-) Tak hezky den :-) A muzu se zeptat co si delala v Asku/Ikei?
Odpovědět
Spotrebitelske uvery pro externi firmu jako externi zamestnanec. Ale vzhledem k delkam meho pusobeni tam jsem do prodejnich taktik techto prodejcu pronikla a fakt verim Ikee a v Asku bych si nekoupila ani polstar na gauc. Hlavnim problemem je prave ta kvalita a prutahy s reklamaci :-N
Odpovědět
No tak nam nezbyva nez doufat, ze v nasem pripade vse probehne hladce ;-) A diky za nazor :-) Je to prvni vec co jsme kdy v Asku koupili, tak uvidime..
Odpovědět
já souhlasím s mmmk,taky jsem měla možnost tam pracovat a upřímně vím, že bych si tam nekoupila vůbec nic.-(jinak koukam mmmk že jsme asi dlali to samé,já navíc ještě dopravu:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, chtěla bych se zeptat na novější poznatky ke kuchyním z Aska. Líbí se nám na nich, že vypadají že jsou funkční a praktické. Ale co názory po nějaké době používání?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@julie123 Dobrý den, narazila jsem na Váš příspěvek. Také uvažuji o koupi kuchyně této slovenské firmy přes Asko. Mohu se zeptat jak jste s kuchyní s odstupem času spokojeni? Děkuji za odpověď, Andrea.
Odpovědět
Ahoj, kuchyni z Aska (Decodom) máme přes 5 let a jsem opravdu spokojená, za tu cenu paráda, je pořád jako nová a to vařím denně :) kamarádka ji má ještě déle a taky neřešili žádnou závadu. Takže za mě ano :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj,prosím obnovit příspěvek;-)dnes přišla nabídka a přijdou mi hodně hezké.ma někdo např.Flash,credo,Atos,Ross....diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?