Kuchyně z Aska - zkušenost jaká je kvalita?

Má někdo zkušenost s kuchyní z Aska?dnes dorazil leták a jsem příjemně překvapená,jen nevím,co od ní čekat?co se týče kvality ,atd.maji spoustu,podkategorií?!credo,flash,Ross,Focus,Viky,Atos...děkuju za info
Odpovědět
Taky by mě zajímalo, my před lety kupovali z ikey a zatím velmi dobré. Jen horní desku jsme dali ze spárovky, aby to nebyl takový papundekl.
Odpovědět
@marky81 já tady něco dohledávání,ale je to hodně staré,za tu dobu se toho určitě hodně změnilo.vcera přišel leták,bylo to i v tv(reklama)a vzhledově moc hezké.tak snad někdo brzy zareaguje
Odpovědět
Nechali jsme si před 2 roky zhotovit linku v Asku. vyráběla ji ve skutečnosti firma Decodom na Slovensku. Takže vlastně Asko bylo takový "zprostředkovatel". Jsme maximálně spokojení.
Odpovědět
Mám ji ted tři měsíce a jsem spokojená. Mám řadu Ross, což je ekonomičtější řada kuchyni. Mamka má od truhláře se značkovými pojezdy a v tom ten rozdíl jde trochu znát, že jsou kvalitnejsi. Nicméně jinak provedení je dobré, mám bílý lesk, je dobré udělaný, není náchylný k poškrábání..celkově bych neměnila.
Odpovědět
Máme z Aska kuchyň 10 let a pořád je v pohodě. Výrobce je Decodom.
Odpovědět
Profilova fotka
Flash a Focus je Nobilia kvalita provedeni super (jde o to jak se s tim popasuji pri montazi)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechávala počítat cena, díky akčním letákum a nestačila jsem se divit. 150 000 Kč bez spotřebič, bez dřezu, bez baterie!!! To je akce :-D Beru od truhlářu za 140 000 Kč v lepší kvalitě učitě a stejný materiál :) v ceně krom spotřebiču je u nich vše.
Odpovědět
@ninjatka aaaha,takže lákadlo🤔
Odpovědět
Já tady těm kuchyním z obchodňáků moc nevěřím. Na nějaké přechodné bydlení nebo na chatu OK, ale počítej s horší kvalitou pojezdů, pracovní deska asi taky nebude nic moc. Vzhledem k tomu, že kuchyň se používá denně, tak bych chtěla kvalitnější - zkus poslat poptávku nějakému truhláři.
Odpovědět
@sallinka17 Já bych to tak černě neviděl, třeba naše kuchyň Decodom z Aska má kování Hettich a i narvaný potravinový šuflík 90cm jezdí i po devíti letech jak nový. Měnili jsme plynové vzpěry u jedné skříňky, které už pořádně nedržely. Oprava za stovku. V Asku jsme tehdy taky kupovali se slevou 30% a dali jsme za ni 59174Kč včetně montáže 9006Kč. Kuchyně za pár tisíc z Bauněco bych už nevěřil a koupil ji jen do bytu, který chci pronajímat.
Odpovědět
@kolbik85 ani ne tak lákadlo. Tu typovou linku, co nabízejí, ti za tu cenu dají. Pokud ale chceš na míru, tak je to horší. Já měla tu svou linku nacenenou od truhláře na 127tis. V asku na míru (taky vyrobce Decodom), vyšla na necelých 53tis ale jen díky slevě 70% se Dny Marianne. Jinak byla cena přes 170tis, což je přestřelene.
Odpovědět
Profilova fotka
@kofejn Prisím to máte folii? A drží dobře? Není poničená? Děkuji za inffo. ;-) Mám mít bílou folii právě.
Odpovědět
Článek se načítá
@ninjatka Jo jo, je to fólie a nic jí není.
Odpovědět
Profilova fotka
@kofejn Super, právě chci folii. Lepené hrany se mě nelíbí na bílé a lak je mimo naše možnosti. Folie splnuje i vzhled i na tna dotek co potřebuji ;-) Jen jsem se toho s dětmi bála.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?