Kuchyňská linka a její dispozice

Dobrý den, dlouho jsem dumala jak si navrhnout kuchyni a až mi z toho vylezlo toto...Co myslíte? A ještě přemýšlím co dát jako obklad, mě se líbí tyto kachličky, ale nevím, manžel z nich nadšený není..Děkuji za názory a přeji pěkný den emoticon
Odpovědět
@poppet Sjednotila bych rohy a horní skříňky, jinak uspořádání se mi líbí. Kachlička se mi nelíbí, je to barevný i grafický chaos, mám raději jednoduchost. Obecně bych asi kachličky nechtěla, špatně se udržují spáry, ale to je jen věc vkusu, někomu se to určitě líbit bude ;-) . A abych svoji touhu po jednoduchosti dotáhla, dala bych vestavnou lednici a digestoř do skříňky :-D
Odpovědět
@poppet naprostý souhlas s @bamak - digestoř a lednici do skříňky a sjednotit horní skříňky + já bych dřez nedávala do rohu, když není v rohu, přijde mi to hezčí i praktičtější. Kachličky jsou za mě pěkné retro:-) má je tu myslím @ivetkaahonzik , tak k nim můžete mrknout :)
Odpovědět
Profilova fotka
nedelala bych rohovy drez ale klasicky - jinak rozvrzeni ok co se tyce estetiky: - pod plotnou dva velke vysuvy, vedle tri - vyklopy nedelat dva nad sebou ale jeden s lomenymi dvermi a troubu bych mozna dala niz (velky a pul suplik) obklad je urcite zejimavy - ja jsem radsi pro sklo.... ale sklo by slo udelat i v tomhle dekoru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@poppet Kuchyně hezky vyřešena, jen bych ty rohy dal asi stejně, pokud to nemáte přímo vyřešené podle nádobí. A teď nevím jestli jsem dobře pochopil ten obklad, to jsou jako různé vzorky nebo je to jeden vzorek a takto by vypadal obklad? Jestli jo, tak za mě určitě ne. Neumím si to teda moc představit, ale mám rád jednoduchost a to mi přijde takové přeplácané, tak se na mě nezlobte :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?