Kuchyňská linka od Sconta. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj všem, ráda bych znala Vaše názory týkající se kuchyňské linky koupené ve Scontě. Máte s ní zkušenost? Dobrou či špatnou? Zvažujeme nákup kuchyňské linky a rádi bychom za rozumnou cenu, ale i z hlediska kvality. Děkuji za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Kuchyňskou linku ze Sconta nemáme, ale měli jsme kdysi odtud kuchyňské židle, konferenční stolek a další drobnosti. Židle se brzy rozklížily a fólie imitující dřevo ze stolku se po čase začala odírat. Od té doby se Scontu zásadně vyhýbám. Kuchyně mi přijdou designově zastaralé, materiál pochybný, navíc nenabízí žádné systémové řešení. Co pasuje do jedné kuchyně, nepasuje do druhé, co mají dnes, nemusí mít za měsíc. Když se něco rozbije, nemůžeš to dokoupit. Navíc mám nedaleko Sconta Ikeu, na kterou naopak nedám z výše uvedených důvodů dopustit. Chce to navštívit více prodejců, ať si uděláš představu, co nabízejí, jakou dávají záruku atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pokud si chcete pořídit kuchyň která vydrží, tak do Sconta a podobných marketů bych nešla. My jsme si tam kdysi pořizovali nějaký nábytek, když jsme byli v pronájmu, takže jsme věděli že to bude provizorní a opravdu po půl roce se nábytek začal loupat, hrany odštípávat...teď máme kvalitní nábytek na míru a to je o něčem jiném. Takže jestli chcete aby vám kuchyň vydržela nějaký ten rok, obrátila bych se na nějaké kuchyňské studio nebo truhláře. Mají kvalitní materiál, dvojité hrany na dvířkách a kvalitní kování, někde s doživotní zárukou, a udělají vám to rozměrově přesně tak jak pořebujete. Hlavně kuchyň na míru ne vždycky znaméná že vyjde kdovíjak draho. A pokud přeci jen chcete sériovou, tak Ikea má tu kvalitu o trochu lepší než ostatní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?