Kuchyňská linka - poradíte?

Profilova fotka
Krásný den všem, 3 roky zpět jsme koupili řadový domeček, kde 2 roky předtím vybudovali od truhláře kuchyň na míru. Nemáte představu, kolik taková kuchyň mohla stát? Děláme rekonstrukci, s tím i novou kuchyň a tuto již nevyužijeme. Ráda bych ji prodala, protože díky ní byla i vyšší kupní cena domu. Máte někdo představu, kolik by byla reálná cena prodeje? Pouze linka včetně dřezu a digestoře (bez lednice, desky, mikrovlnky, myčky a trouby) Vše to jsou samostatné skříňky, které se dají jednoduše proházet. Vím, že každá věc má svého kupce a není to tak jednoduché, ale představu či tip byste mít mohli, popravdě se vůbec nemám od čeho odpíchnout :-) Vše je v supr stavu, funkční, jen se mi prostě nelíbí dekor no.. :-D Vpravo: Dolní prostorná skříňka pod dřezem Dřez s odkapávačem včetně baterii s vyndavající trubicí Dolní prostor pro myčku Dolní 4 vysouvací šuplíčky Dolní skříňka s policí Dolní skříňka pro odpadkový koš Rohová skříňka s policí Horní skřínka velká s dvěma policemi Horní skříňka úzká s dvěma policemi Digestoř - plně funkční Horní skříňky mají z obou stran vždy 3 police Vlevo: Dolní skřínka s dvěma velkými šuplíky Dolní skříňka s dvěma velkými šuplíky Horní prostorná skříňka s policí, prosklená Horní skříňka pro vestavěnou mikrovlnu - měli jsme tam obyčejnou + vyklápěcí skříňka nad Vedle následně vyšší skříň na vestavěnou troubu, pod ní skříňka s policí Vedle následně 4 prostorné police - prosklené Vedle následně vysouvací skříňka s 4 koši na potraviny
Odpovědět
Profilova fotka
marnost nad marnost :-) Kuchyň v perfektním stavu, ale ty rozmary milionářů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tygr80 chci mnohem menší kuchyňku na úplně jiném místě, nerozumím, proč něco komentujete, když Vás to nezajímá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sylvik0000 Zajímá :-) Kuchyň se obvykle dělá na míru, někdo by si to mohl vzít za odvoz, nebo za symbolickou cenu.
Odpovědět
Napadá mě částka kolem 30tis max.
Odpovědět
ja osobne bych nedala vic jak 10tis a uz to by byl strop.
Odpovědět
@sylvik0000 neprodejné. Dejte za odvoz a budete ráda, když se toho zbavíte.. Do nového domu si starou kuchyn nikdo nedá a na chalupu si ji vezme někdo jen proto, že bude levná.. Předpokládat, že by za ní někdo dal treba 50tisic je utopie.
Odpovědět
Profilova fotka
takové sumy asi nikdo nečeká, ale za odvoz mi přijde zase tak trošku hloupost.. :-) každopádně děkuji za reakce k tématu :-)
Odpovědět
Spíš se poraďte přímo s truhlářem, který bude novou kuchyň dělat, skřínky nebo jejich korpusy se dají použít i v nové kuchyni, pouze vyměnit přední pohledové části, tj. dvířka a čela šuplíků, nebo skříňky použít v technické, v šatně či garáži na různé věci a dát na ně pouze horní desku, je asi špatně prodejná jako celek právě z hlediska rozměrů za nějakou smysluplnou sumu, bohužel, dát ji třeba za desítku a potom kupovat skříňky jiné na uložení věcí někde kde to není až tak na očích se nevyplatí, alespoň na dočasné použití.
Odpovědět
Profilova fotka
@daruna Děkuji za rady, ale veškeré úložné prostory už máme vyřešené a kuchyň chci menší, ale vysokou až ke stropu a spíše vysoké skříňky od země, takže toto jsme taky vyloučili :-) pár zájemců se už na linku ozvalo, tak ještě chvilku počkám a uvidíme, za kolik poletí do světa :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?