Kuchyňská studia - Sykora, Hanák, Jensen nebo Lamont?

Ahoj, chtěla bych poradit dle vašich zkušeností, jaké kuchyňské studio zvolit? Prvně jsem řešila, zda studio nebo truhlář, ale asi se přikláním k tomu studiu. No a teď - jaké studio :-. ? Chtěla bych samozřejmě za rozumnou cenu, ale ne na úkor kvality. Zvažovala jsem studia Sykora, Hanák, Jensen a Lamont. Máte s nimi prosím nějaké zkušenosti? Zajímá mě hlavně srovnání té kvality vs cena. Předem děkuji za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@babicor tak Sykora a Hanak jsou top, hlavne tedy cenove. Nejsem si ale jista, zda bych sla do vyssi ceny, kdyz vim, ze stejnou kvalitu mi doda i sikovny truhlar, mnohdy je rozdil skoro polovina ceny. Zvaz jeste jednou, zda ti ta vyssi cena za stejnou kvalitu stoji. To tam v regionu nemate zadneho dobreho truhlare?
Odpovědět
Truhlářů je spousta, ale já jdu raději k někomu, kdo je ověřený... švagrová má třeba kuchyň od Lamontu a ta je precizní, nebyla ani tak moc drahá a když to srovnám s jinou kuchyní, kterou dělal truhlář a vypadá moc hezky, rozdíly jdou tedy vidět! Ale to je právě to - chci mít ověřeno od uživatelů, což u těch truhlářů není zas tak jednoduché... a co někdo jiný? Máte zkušenosti s uvedenými studii?
Odpovědět
Jinak teda si taky myslím, že Sykora a hlavně Hanák patří mezi nejdražší, ale u Hanáka teď dělají nějaké kuchyně Active, které jsou cenově dostupnější... hlavně si to dělají sami a ne nějaké polské šunty :-) V merku mám ještě teda jednoho truhláře na doporučení od kamarádky, takže si nechám návrh udělat i u něj. Srovnání jednotlivých nabídek mi udělá jasno, ale jde mi spíš o ty zkušenosti :-)
Odpovědět
ahoj, já teda takovou kuchyň nevlastním, ale chvilku jsem pracovala v kuch.studiu Sykora. Odešla jsem: mám příliš vyvinutý sociální cítění, než abych mohla chtít po lidech 600tisíc za kuchyň....ty nejmenší kuchyňky (délka prac.desky kolem 2m) se pohybovaly taky kolem 200tis..... no to je pro mě neúnosný. Byla jsem i týden přímo v jejich továrně ve Vizovicích na odborném školení...nový stroje, všechno automatika, parádní budova, nablejskaná předvaděčka....a u výrobní linky zjistíš, že je to dřevotříska z Jihlavy :-N Jinak co se týče servisu:montáž a provedení všechno bylo na jedničku. Vo tom žádná. Zpracování dvířek, tiché dojezdy a milion dalších vychytávek - vše dokonalý...ale sorry, půl mega za kuchyň fakt ne......
Odpovědět
Super! Díky za info tlustosko :-) to je přesně to, co potřebuju pozjišťovat! Naše kuchyň bude mít tak max. 6 metrů a moje cenová představa je okolo nejvýš 150 tisíc, což bych se tedy u nich nedostala. Nejhorší je, že nemám vůbec představu, v jakém studiu co stojí, ceny jsou vždy na míru... A já právě nechci platit jen za jméno firmy, která mi ji zhotoví. Jak jsem psala, mám kontakty i na nějaké truhláře, ale zatím v jejich portfoliu není to, co bych si představovala, tak uvidíme. Sykoru si tedy hned škrtám :-) Láká mě ten Lamont, švagrová má kuchyň cca 10 metrů a platili tuším okolo 120 tisíc (bez spotřebičů) - provedení suprové, i co se týče dojezdů a kování - krásně vypadající a velmi účelná - hodně tam i poradí, tak spoléhám i na ně :-)
Odpovědět
@babicor služebníček ;-)
Odpovědět
velice užitečný služebníček :-D
Odpovědět
@tlustoska A co tedy potom říkáte na řadu Camelot od Sykory? Taky předražená a jaké kvality? My jsme se na 3,20 x 1,50 m dostali na 90 tisíc.
Odpovědět
@kviitko pardon, s řadou Camelot nemám zkušenost, všichni zákazníci po nás chtěli přímo Sykoru ;-)
Odpovědět
@kviitko mi přijde 90tis. za 5m kuch. linky i dost...
Odpovědět
@babicor ahoj, zjistovala si neco vic o Lamont kuchynich? Ja nad ni uvazuju a teda okolo 9 metru kuchyne tak cca 220-250 vc.spotrebicu( nic extra, obyc prumer) ! Me to teda prijde dost:(
Odpovědět
Profilova fotka
@jahudka.1 babicor ti už neporadí, její profil je neaktivní.... :-|
Odpovědět
Článek se načítá
@petrsv1000 juj, diky za upozorneni;)
Odpovědět
Ahoj, ale poradím! To, že sem každý den nechodím, ještě neznamená, že jsem neaktivní... :-p :-) My si nechali udělat návrh a musím říct, že to naprosto splnilo moje očekávání. Každou chvíli začínáme se stavebními úpravami, takže počítám, že nejdýl 2 měsíce a kuchyň bude hotová. Teď taky záleží, co sis vybrala za spotřebiče... Spíš srovnávej cenu vyloženě za kuchyň bez spotřebičů. Nevím, jak se to přesně počítá na ty metry, takže neřeknu kolik jich máme :-), ale přidávám obrázek pro představu. Kuchyně nás zde vyšla na necelých 87 tis. bez spotřebičů. Švagrová má od nich kuchyň a je to fakt kvalitní - na první pohled precizně udělané... Proto jsme neváhali a necháme si to od nich. Já třeba potřebuji tu kvalitu kuchyně vidět a tady jsem věděla, že je to OK.
Odpovědět
jo ještě chci poznamenat, že to máme v lesklém laminu, což nám oproti fólii udělalo cenu o cca 20 tis. nižší... Mají to tam teď jako novinku a vypadá to fakt dobře. I sám pan Obručník říkal, že je to srovnatelné, ale je to pouze v bílé barvě... Dokonce i to lamino je méně náchylné na vyšší teploty oproti folii... Nechali jsme si udělat cenovou nabídku na tuto variantu a na variantu ve folii slonová kost, a vzhledem k cenovému rozdílu jsme šli s klidem do lamina... už se těším, až bude hotová... A vám tedy už udělali nabídku? Jinak včetně spotřebičů jsme na cca 151 tis. Moje představa byla 150 tis. včetně spotřebičů, takže jsem spokojená :-)
Odpovědět
@jahudka.1 Ahoj, ale poradím! To, že sem každý den nechodím, ještě neznamená, že jsem neaktivní... emoticon emoticon My si nechali udělat návrh a musím říct, že to naprosto splnilo moje očekávání. Každou chvíli začínáme se stavebními úpravami, takže počítám, že nejdýl 2 měsíce a kuchyň bude hotová. Teď taky záleží, co sis vybrala za spotřebiče... Spíš srovnávej cenu vyloženě za kuchyň bez spotřebičů. Nevím, jak se to přesně počítá na ty metry, takže neřeknu kolik jich máme emoticon, ale přidávám obrázek pro představu. Kuchyně nás zde vyšla na necelých 87 tis. bez spotřebičů. Švagrová má od nich kuchyň a je to fakt kvalitní - na první pohled precizně udělané... Proto jsme neváhali a necháme si to od nich. Já třeba potřebuji tu kvalitu kuchyně vidět a tady jsem věděla, že je to OK. Jo, ještě chci poznamenat, že to máme v lesklém laminu, což nám oproti fólii udělalo cenu o cca 20 tis. nižší... Mají to tam teď jako novinku a vypadá to fakt dobře. I sám pan Obručník říkal, že je to srovnatelné, ale je to pouze v bílé barvě... Dokonce i to lamino je méně náchylné na vyšší teploty oproti folii... Nechali jsme si udělat cenovou nabídku na tuto variantu a na variantu ve folii slonová kost, a vzhledem k cenovému rozdílu jsme šli s klidem do lamina... už se těším, až bude hotová... A vám tedy už udělali nabídku? Jinak včetně spotřebičů jsme na cca 151 tis. Moje představa byla 150 tis. včetně spotřebičů, takže jsem spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@babicor jééé oživla z mrtvol :-D tak to se omlouvám ;-) ono asi chodí upozornění do mailu ne ? ;-)
Odpovědět
@petrsv1000 jojo, chodí :-) My děláme rekonstrukci, takže zde čerpám inspiraci a když potřebuji, tak i rady ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?