Kuchyňské skříňky dekor dřeva - vaše inspirace

Profilova fotka
Ahojky všichni, moc moc prosím o fotky pro inspiraci ty, kteří mají skřÍňky v kuchyni v jakémkoliv dekoru dřeva. Všude vidím teď spíš bílé skříňky a k tomu dřevodekor jako pracovní desku...a to mě právě od té bílé kterou jsem původně chtěla hrozně odrazuje...a i co se praktičnosti týká, nějak se té bílé začínám bát...takže my moc pomůže když mě inspirujete, že i kuchyň v dřevodekoru může být krásná a moderní, ne jen bílá :-) Moc všem děkuji:-) P.S. vkládám obrázky pro představu, co myslím :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Já bych se toho nebála. Mám namyšleno, že budeme mít dřevěnou dubovou podlahu a k tomu kuchyňskou linku také ze dřeva. Hnusí se mi lamino a lesklé, rádoby moderní bíle linky. Moc se mi líbí dřevo v kombinaci s šedou. Něco takového:
Odpovědět
Profilova fotka
@nikive Jojo něco podobného se mi taky moc líbí... Tak snad se tu najde někdo kdo už má takovou nějakou kuchyň a poděllí se s námi o fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se dřevěné linky nebála. ač tedy většina stejně nemá na masiv a je to stále lamino jen prostě s dekorem dřeva a ne bílého lesku @nikive ;-) šedá či černá se světlým dřevem je moc hezká kombinace. já třeba ale nemám ráda moc dřevodekorů u sebe, takže bych dala třeba spíš tu šedou podlahu a ne další dřevo.
Odpovědět
Jasně, tisíc lidí, tisíc chutí. Upřednostňujeme přírodní materiály, milujeme dřevo, kámen. Raději budu mít kvalitní dřevěnou linku z masivu, která něco vydrží, než lamino. Peníze raději ušetřím někde jindy. Ale chápu, ne každý to tak vnímá, Až to jednou bude, pošlu fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikive tchýně má z masivu od tchána už 35 let a pořád vypadá skvěle. dobře o ní asi pečuje. nás zruinuje i kuchyně z lamina :-N
Odpovědět
Naši mají kuchyň z lamina 3 roky a už teď vypadá, že vydrží tak 5 let a končí. My máme naštěstí tchána, který dělá se dřevem a kuchyň nám udělá z masivu. Takže nás to bude stát jen materiál. Stejně tak ta podlaha. Takže u nás jasná volba. Ale je mi jasné, že masiv je cenově jinde. Zato je to neskutečná nádhera.
Odpovědět
@krisstynka16 My máme, ale nemám fotku. Jinak to vnímám jako ty - samá bílá, krémová, světle šedá kuchyně s prvky dřeva a černé barvy. To vidím skoro všude... My máme středně hnědou linku a desku žulu kaschmir white. https://www.google.cz/search?q=kashmi...
Odpovědět
Profilova fotka
Inšpirácia od nás - drevodekor + tmavý betón
Odpovědět
Zdravím, nebal bych se toho, jen to chce vybrat spránou dřevinu a chytrého truhláře který u toho bude přemýšlet. Když bude řezat dvířka tak aby to pěkně navazovalo. Pokud se jedná o masiv, tak to bývá obyčejně problém masiv pracuje ať chtece nebo ne. Nejlepší je použít dýhu která se dá sesadit tak aby navazovala kresba. Hodně zdaru.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám aktuálně vybrané dvířka z biodesky. Máte s tím materiálem někdo zkušenosti?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?