Kuchyňské spotřebiče: De Dietrich, Brandt, AEG, jiné - zkušenosti, recenze, kvalita, spokojenost

Dobrý den, zajímá mne Vaše zkušenost se spotřebiči výše uvedených značek: jedná se mi zejména o: spolehlivost, kvalita, účinnost, celková spokojenost indukční varné desky kombinované trouby (i s párou) mikrovlnné trouby (i kombinované s grilem, horkovzduchem či párou) Děkuji mnohokrát.
Odpovědět
Já si vybírám zásadně el.spotřebiče dle toho,co chci aby uměly - např. mám mnoho let MT Whirpool - má páru,gril,crisp,na kterém se perfektně upeče maso,piza,používám mikrovlnku proto hodně často,páru v ní využívám taky hodně-pořídila jsem si na to dokonce dvoupatrovou nádobu do MT,kdy v jednom patře pařím zeleninu a ve druhém třebas lososa.K tomu pak vínko a je večeře jak vyšitá! Lednici mám shodou okolností taky whirpool,i když ne vůbec cíleně tuto značku,ale prostě zde mi záleží na spotřebě a na obsahu a ješirší než běžné lednice,což se mi i designově líbí,má ruční ice maker v mražáku,taky parádní vychytávka ted v létě.
Odpovědět
Můžu poprosit přesný typ té lednice? A to je šířka 70cm??? Díky
Odpovědět
Máme moru, ale né to levné a maximální spokojenost..varná indukce cca 15tis, myčka cca 11tis atd
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám téměř vše AEG... je MT a lednici od Whirpool. Jsem nadmíru spokojená. Investice nelituji :). Dala jsem hlavně na doporučení
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?