Kuchyňské studia - doporučení

Ahoj, chtěla bych vědět, zda víte, která kuchyňská studia jsou cenově rozumné a které předražené?
Odpovědět
Profilova fotka
A kraj?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by zajímal zlínský kraj... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky přidám se s dotazem. Zajímá mě jihomoravský kraj. A zároveň bych se chtěl zeptat, jestli je v něčem lepší jít do kuchyňského studia, než ke stolaři (u těch to podle všeho vychází asi o něco levněji).
Odpovědět
Profilova fotka
A tak oba jste z ruky :-) no podle mych zkusenosti je to asi takhle: (beru to podle nás) Truhlář: - nikdy nebude mit laserem "prilepene" hrany - spoj je cisty bez odstipu - nemá moznost dodat nejnovejsi materialy, ktere jsou treba jen "pro někoho" + je schopný (pokud je šikovny) udělat cokoliv - ne každe kuchynske studio si muze upravovat skrinky jak chce (treba my ano) + v něčem muže byt levnejsi - ted jde o to jaka bude kvalita Kuchynske studio: + širší nabídka materialu a technologii, na ktere si truhlař ani nesahne (třeba my máme 4 dodavatele a to už je z čeho vybírat) +/- ne každe studio je závisle pouze na to co dodavatel nabízí - cena ... za kvalitu se plati Ale vždy to není tak jednoduché tak jak jsem to popsala... nekterá kuchynska studia jsou na tom tak že je lepsi jit k truhlaři, a zase naopak.... řídíla bych se doporučením od lidí - to je ta nejlepsi recense (spokojenost s dodávkou, s kvalitou provedení, připadně jak řesí reklamace...), koukla se na realizace (a ne jen na fotkach)
Odpovědět
@verunky Co je to laserem přilepená hrana? Já jako truhlář dokážu dodat i ten největší nesmysl, pokud ho někdo na světě vyrábí/ale zákazník si to zaplatí/.Jestli vám někdo tvrdí že kuch.studio má jiné materiály tak lže
Odpovědět
Profilova fotka
@tomkraken je to strojove pritaveni (přilepení) hrany laserem .... (nemyslim si ze bys mel v dilne stroj za nekolik mega o velikosti 4x150m ;-) ) vetsina vyrobcu co je vyrabi, to delá pro sve vlastni potreb a neprodavaje - takto provedena hrana je slabsi a spoj je neznatelny jina barevnost (mozna jsem to popsala nesrozumitelne) př. nemecky vyrobce Ballerina ma barevnost materialu od Eggeru ktrere nejsou bezne dostupne - jsou dodavany primo Ballerine a až po 2-3letech je "pusti" do obehu
Odpovědět
Pardon, ted jsem dostala upozorneni, ze mi nekdo odpovedel na prispevek :-) jsem ze zlinskeho kraje, presneji okres Uhersky brod. Diky
Odpovědět
@tomkraken Souhlasim...u truhlaru je mozne vse a s jakymkoli materialem....zadne studio nikdy nedosahlo kvalit truhlare a jeste maji spoustu reci jak je vse atyp a slozite. Od jiste doby studia (krom tech opravdu spickovych) vubec nepouzivame.
Odpovědět
@verunky laserom spajat drevo? Vies dat nejaky blizsi popis tejto technologie?
Odpovědět
Profilova fotka
@elish89 mě by také zajímalo uherskobrodsko
Odpovědět
laserem se nespojuje dřevo,ale natavuje ABS hrana,jenže má to i negativa v podobě menší odolnosti proti vodě a laser mění barvu hrany takže je to stejně vidět. Stroj na to opravdu nemám a pochybuju že ho nějaké kuch.studio v ČR vlastní.
Odpovědět
Profilova fotka
@tomkraken a nemá to stejný efekt jako natavení horkým vzduchem?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tomkraken ano mluvim o ABSce .... ja nerikam ze studio "ho vlasni" ale že ma nemecke dodavatele, ktrere ho maji odolnost je stejna jako u PUR lepidla, jen je spoj hezci ... @codyy ne drevo ale ABSku k laminu Mam dojem ze tato diskuze jde uplne jinym smerem nez puvodni dotaz .....
Odpovědět
@elish89 ahoj, u nás to teď bylo také aktuální... Byla jsem ve starém městě v Oresi, potom emka a ještě v asku. Vyhrala nakonec Emka. Tuším, že mají pobočku i v brodě na zidovne u toho patrového parkoviště. Truhláře jsem nezkoušela. Ještě si docela kámošky chválily Gorenje ve Zlíně.
Odpovědět
Ahojky, akorát před týdnem nám dodělali kuchyňku v Brněod studia Gabon. My se k nim také dostali na doporučení a jsme strašně spokojeni! :-) :-) :-) :-) můžu fakt doporučit dál! Mrkněte, jsou strašně ochotní moc rádi poradí a doporučía navrhnou co a jak.
Odpovědět
Profilova fotka
My i přes negativní recenze máme kuchyni od Oresi a nemůžeme si stěžovat. Myslím si, že záleží i na pobočce a na lidech. Vše proběhlo bez problému, kuchyni už měsíc používám a je úžasná. Máme z řady Livanza.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nechali jsme si spočítat kuchyň od Oresi a byli jsme v šoku. Cena totálně přestřelená. Stejnou kuchyň nám udělal truhlář za půlku.
Odpovědět
@barca3979 můžu de zeptat, na kolil Vás zhruba vyšel metr Livanzy? 😊 Na oresi jsem teda nečetla moc pozitivního, ale předppkládám, že kritika mířila většinou na tu jejoch základní řadu😊
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw Jejda metr nevim :-D , cela kuchyne stala 200 tis. Nejdrazsi tam byl zvetseny ostruvek, nechali jsme si ho udelat misto 60 cm, 90 cm. A cena je vcetne vsech spotrebicu, vsechny elektrolux, u kterych to slo, a+++. Pak tam byl jeste drahy ten rohovy otocny system.
Odpovědět
@barca3979 koukla jsem, jak to máte velký, tak si celkem představu udělám :-) děkuju -)
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw nemate zac ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?