Kuchyňské studio Siko, máte referenci?

Profilova fotka
Nemáte prosím někdo z Vás referenci na SIKO kuchyně? Popř. kde se vyrábí, kvalita, cena atd? Děkuji.
Odpovědět
1
2
Ahoj, my máme ze Sika kuchyn. Vyrábí se to vždy na místě dle značky kuchyně, my máme decodom a jsme spokojeni. Prošli jsme SIKO, JENA nábytek, ASKO a SCONTO a zadali všem stejný návrh naší kuchyně. Vyhráli to ze SIKA, jelikož nabídli slevu 40% a zdarma montáž a dopravu. Spokojeni jsme !
Odpovědět
Profilova fotka
@tadlen Díky! No koukala jsem,že mají většinou kuchyně Naturel, ale vůbec jsem nikde nenašla,kde je to vyráběný. A nemáš prosím nějaké fotečky té Vaší kuchyně? Popř. na kolik vás vyšla?Děkuji moc!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Hodně se mi v Siku líbila tato kuchyně, pravděpodobně má jméno CARNA. Jsem do ní zamilovaná. Nemáte ji někdo? Jak jste s kuchyněmi SIKO spokojené??? :-)
Odpovědět
Hoj, mam kuchyň od sika, konkrétně řadu Petra a jsem velmi spokojena. Byla levnější než u oresi a navíc je to vyrobeno slovenským výrobcem. Takže snad i kvalitnějš í.
Odpovědět
Profilova fotka
@blazenka86 @michaelka83 Siko myslím spolupracuje se slovenským výrobcem kuchyní Decodom
Odpovědět
@michaelka83: nedávno jsme si nechali dělat návrh kuchyně právě v SIKU a ptali jsme se, kde se vyrábí. V POLSKU. Takže jsme si vzali návrh, poptali truhláře a kuchyň ve dřevě nás vyšla o 30 tisíc levněji než v Siku, kde navíc byla nabídka v laminu. Takže volba byla jasná :-D :-D :-D
Odpovědět
@drn Potřebovala bych vědět, jesti je návrh kuchyně v siku zdarma? Děkuji.
Odpovědět
@amazing Návrh zdarma se dělá, ale vypadá to, že vám nedají návrhy do ruky. My si o něj museli říct, nakonec nám dali jednu stránku.
Odpovědět
Dnes jsem byla v kuchynském studiu Siko, mám zkušenost i s Oresi. V Oresi jsem na návrh musela čekat týden, v Siku mi ho udělali během 10 min. a dokonce jsem ho pak mohla měnit. Oba návrhy byly zadarmo!!! Cena za kuchyň v Oresi a v Siku je skoro stejná. V Oresi mi ale kuchyně nepříjdou vůbec kvalitní, Siko je podle mě kvalitnější, jejich kuchyně se vyrábí prý na Slovensku, ale někdo psal, že se stejně jako Oresi vyrábí v Polsku...ale dnes mi ta poradkyně vážně řekla Slovensko. Siko mě překvapilo milým přístupem a rychlým bezchybným poradenstvím. Siko kuchyně DENISA (bílá)-viz. obrázek- zatím u mě vede!!!
Odpovědět
@blazenka86 Petra kuchyně je podle obrázku velmi krááásná!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@drn Siko spolupracuje s firmou Decodom, která má továrnu v Topolčanech. ;-)
Odpovědět
@catt82 ano. Potvrzuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Že Sika máme kuchyň objednanou. Jedna se o slovenskou firmu Decodom. Cena byla přijatelná,jen o maličko dražšíIea Ikea a myslim si,že byla být i kvalitnější,uvidíme :) návrh nám udělali zdarma,jen jsme na něj museli čekat,protože měli zrovna hodne zájemců. Rovnou jsme u nich vybrali i všechny vestavěné spotřebiče. Komunikace super,poradili,opravdu si zatím nemůžeme stěžovat :) a navíc měli akci ke kuchyni za kacku baterii Hansgrohe :)
Odpovědět
my máme kuchyň ze Sika a celkově jsme spokojeni. Kvalita materiálu super, kování plnovýsuv blum a hetich a spokojenost. S provedením montáže tak na 1-, je tam pár detailů které mohli vyřešit lépe. Zatím doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Chci se zeptat máte někdo kuchyň ze SIKA jmenuje se ALENA jak jste sní spokojeni a nakolik Vás vyšla?děkuji přidám fotku
Odpovědět
Profilova fotka
Prošli jsme toho opravdu hodně a zjistila jsem jednu podstatnou věc - siko a sconto má stejného dodavatele kuchyní. Jen je sconto levnější
Odpovědět
Profilova fotka
a jaká je kvalita?máte zkušenosti?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@tadlen Ahoj, píšeš že jste si nechali dělat návrh kuchyně ve Scontu..myhla by jsi se prosím podělit o cenu návrhu? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Takže, nechala jsem si udělat návrh kuchyně v Brně v Siku a musím říct, že jsem byla velmi spokojená. Byla tam moc příjemná mladá paní a se vším krásně poradila. Zabralo nám to asi hodinku a půl, ale opravdu jsem byla mile překvapená z výsledku a i ceny. A kuchyně nejsou z Polska, už mám to ověřené - :-D vyrábí je slovenská firma Decodom, což je kvalitní firma. No tak ještě uvidíme jak to dopadne, ale tak nějak se k této kuchyni přikláníme :-)
Odpovědět
Kuchyně pro Siko vyrábí Decodom na Slovensku, bývalý Mier Topolčany, Kuchyně Oresi = Polsko
Odpovědět
Profilova fotka
Joo, to je taky možné... :-D No uvidíme, mě to připadá docela v pohodě-když se holdy za deset let rozpadne, tak bude rozpadená no... :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Heh, o kvalitě Siko se opravdu dá velmi pochybovat. Ať je vyrábějí kdekoli, i kdyby na Marsu. Byl jste se na ně někdo fakt podívat nebo jsou toto všechno podplacené příspěvky? S kvalitou oresi se to fakt srovnávat nedá, to už si koupím lepší kuchyni někde v tescu. Já mám kuchyni od oresi doma a jsem velmi spokojená, tak opravdu nechápu ty lživé příspěvky.
Odpovědět
Já čekám na návrh ze Sika zrovna teď a bylo mi řečeno, že materiál je německý a kuchyně se montují na Slovensku.
Odpovědět
@zanule nevím odkud je materiál, ale výroba kuchyní je na Slovensku, Decodom. Zkuste ještě do jiných obchodů s nábytkem (např. Kika, Sconto) a nechat si udělat konkurenční nabídku, měly by být levnější a dělá to pro ně stejný výrobce. My máme také se Sika a spokojenost, sice ta montážní firma průměr, ale to je o lidech.
Odpovědět
@hondrle a vy ste si nechali návrh dělat i v Kiku? já se tam byla jen podívat a přišlo mi, že mají mnohem větší výběr pracovních desek. A Kika je teda levnější než Siko?
Odpovědět
@zanule Stejný dodavatel co dělá pro Siko dodává i pro nějaký obchod s nábytkem např. Kika, Sconto, atd., myslím se že je to Sconto, ale nejsem si jistý. Chce to obejít a poptat se. Je to už rok a půl co jsme to řešili a co jsem toto info zaslechl.
Odpovědět
Siko zvažujeme, líbí se nám. Je to věc vkusu a názoru, kvalita je srovnatelná.
Odpovědět
Siko zvažujeme, líbí se nám. Je to věc vkusu a názoru, kvalita je srovnatelná s ostatníma ;-) .
Odpovědět
@michaelka83 Budu dělat teprve kuchyň ze Sika,cena si myslím že supr,líbí se mi i profesionální přístup,mohu kombinovat barvy sestavit si vše jak potřebuji,u Oresi to nešlo a cena byla děs běs. Mají slovenského dodavatele Decodom a měli jsme od nich sektorku a byla spokojenost. Chce to se fakt pozeptat
Odpovědět
@zanule Ne je to slovenska firma. Mě v Oresi tvrdili že materiál je německý ale známí maji Oresi,totální polský aušus za moc peněz. Dávám Siko,Kika ani Sconto mě neoslovili a montáž nechám na známých. Mají to drahé. Mám hodně velkou kuchyň,tak mám rozpočet 100000 ale za montáž 15000 to je dost. Zkuste Mobelix taky tam je výběr ale já jdu do Sika
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?