Kuchyňské studio v Ostravě a okolí - doporučte

Stavíme nový dům a nyní se začínáme ohlížet po nějakém dobrém kuchyňském centru/stolařství pro zhotovení kuchyně.. Jsem z moravskoslezského kraje, takže hledám nějakou osvědčenou firmu nejlépe z Ostravského, Karvinského nebo Frýdeckého kraje. Nebráním se ani polským firmám. Ikea mi desingově nevyhovuje. Konkrétně by mi vyhovovalo něco na tento způsob http://xxl-kuchyne.cz/kuchyne,kuchyne... s provedením do U. Pokud máte někdo kuchyň v tomto stylu, budu ráda za zkušenosti jak jste s touto kuchyní spokojeni. A kde se dá taková kuchyň sehnat a za kolik. Uvítám jakékoliv recenze.
Odpovědět
@tapka123 ahoj za nás, naše kolegy a rodinu (je nás tedy hodně co má od nich kuchyň) :-) jedině Rier pan Závada, máme od nich fakt krásnou kuchyň a bezva komodu, korkovou podlahu (což VELMI doporučuji). Cena kuchyně nikterak velké sice stála 80 tis plus spotřebiče, ale opravdu na té kuchyni to jde vidět, kde ty peníze jsou, klidně pošlu foto. Jinak jsou z PAskova, myslím, že alespoň na nacení to stojí za to, můžu za ně dát ruku do ohně ;-) za čas nám budou dělat vestavné skříně, tak se moc těšíme, jsou to fakt solitéry cokoliv od Rieru. Kruci nedělám moc reklamu:-), ale fakt jsme nelitovali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tapka123 ten odkaz není marný, prý jsou dobří, ale tihle mebledragan.pl jsou o něco levnější a fungují fakt dlouho, já mám od nich kuchyň ve stávajícím bytě a teď jsme se zatím nerozhodli, ale máme je na seznamu.
Odpovědět
Děkuji moc @michaelka27 a @malecek. Dívala jsem se na ty mebledragan.pl a vypadají zajímavě. Ale musím uznat že Rier pan Závada mě uchvátili uplně. Dívala jsem se na jejich stránky a líbily se mi skoro všechny jejich kuchyně i provedení. Takže se tam určitě chystám domluvit si osobní schůzku a už se moc těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja dostala doporuceni na tyto firmy, v sobotu jdeme tady varia-interier.cz/ a dalsi sobotu jdeme zas tu goldys.cz/, uvidime jake budou ceny??
Odpovědět
Profilova fotka
@tapka123 @alcar má kuchyň od firmy Válek a Kačena z Opavy a mají pobočku i v Ostravě, dost si je chválila :-)
Odpovědět
Jj, přesně jak píše @sabcav. Nechávali jsme si od nich dělat už celkem 3 kuchyně a vše proběhlo v pořádku. Jen budou asi trošku dražší než truhláři.
Odpovědět
@alcar ahoj mě teda z tech všech uchvátil taky válek a kačena... pls na kolik vás vyšla ta kuchyne?
Odpovědět
@alcar ahoj mě teda z tech všech uchvátil taky válek a kačena... pls na kolik vás vyšla ta kuchyne?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@tapka123 Můžu se zeptat, kdo ti nakonec dělá tu kuchyň? Dostala jsem asi 10 tipů, pořád se nemůžu rozhodnout a zrovna večer mi kolegyně ještě poradila ty XXL kuchyně z Polska, že dělají super a ještě levněji než u nás... ;-)
Odpovědět
zrovna dneska tu byl stolar z frydku. Firma Rier. pan zavada. A zmeril si rozmery. Jsme jeste ve fazi navrhu a nasledne vyroby. Takze uplne to hodnotit nemuzu. Nicmene rozhodli jsme se prave pro tuto firmu z frydku. Pan vypada schopne a seriozne. Velice dobre se mi s nim spolupracuje a dobre resi veskere detaily. Jsem s nim prozatim spokojena. Jeho vytvory jsem videla na strankach jeho firmy, kde se mi velice libily, nebo taky jsem byla v jeho dilne kde jsem videla jeho rozpracovane kuchyne. a pusobi na me jednoznacne ze ten pan vi co dela a dela to poctive. Cena je bezna (ani premrstene levna jako v polsku, nebo od firem ktere to delaji nacerno jako bokovku, ani neni premrstene draha jako nektere ostravske studia ktere se tvari ze maji vse nejlepsi a ze ta kuchyn musi stat vic jak 100tisic) my jsme s cenou trochu smlouvali na zaklade konkurencni nabidky a dostali jsme se na prijatelnou cenu. takze doporucuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak kuchyň už máme doma hotovou. Jsem spokojená s firmou Rier a můžu jí doporučit. Kuchyň je přesně taková jaká měla být. Nemám k ní žádné výhrady. Komunikace a přístup taky v pohodě, vždycky jsme se domluvili. Cena odpovídá odvedené práci a velikosti kuchyně. Provedení na mě působí poctivé a kvalitní ale jedině čas prověří skutečnou kvalitu. Ale nemám prozatím žádné výhrady a můžu doporučit dál.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@michaelka27 můžete prosím zaslat foto kuchyně ? Stavíme dům a také se rozhoduji. Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@klagulinka paní už tu asi moc nechodí, poslední její příspěvek je z loňského roku, ale já jsem na základě recenzí tady taky řešila kuchyň přes stolařství Rier. Zatím je ale ve výrobě, takže nemůžu hodnotit výsledek, každopádně komunikace s panem Závadou je fakt skvělá, opravdu řeší každý detail, poradí, navrhne lepší řešení, zatím jsem spokojená, snad budu i s hotovou kuchyní :D
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za zprávu :-) Taky už mám sjednanou schůzku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?