Kuchyňské studio Válek a Kačena, máte zkušenost?

Ahoj všem, prosím, máte někdo zkušenosti s kuchyňským studiem Válek a Kačena? Máte od nich někdo kuchyň? Děkuji
Odpovědět
Sousedi ji mají a byli a stále jsou :-) moc spojení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my máme kuchyň od nich,jsme spokojeni,ale je třeba si je při realizaci pořádně pohlidat. Takže u nás byli třeba třikrát a predelavali...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
My on nich máme kuchyň a naprostá spokojenost. Když už jsem potřebovali něco předělat nebo opravit byli maximálně vstřícní a ochotní, hned přijeli, poravili, omluvili se ... Kuchyň máme 2 roky a vypadá pořád jako nová.
Odpovědět
Snazim se tam domluvit si termin na navrh, ale jsou ted dost vytizeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, máte někdo novější zkušenost ? Případně, vy co ji máte déle, je stále vše OK ? Jak jsu na tom cenově ? srovnatelně s truhláři nebo srovnatelně s kuchyňskými studii ? děkuju za info
Odpovědět
@pajoslava myslím, že jsou dost drazí, nechala jsem si u nich dělat návrh a bylo to za 150 tis.bez spotřebičů. Truhlář mi udělal to samé za cenu i se spotřebiči a to jsem měla plnovýsuvy, výklopné horní dvířka a kvalitní kování, spotřebiče elektrolux a bosch. Takže cena skoro poloviční .
Odpovědět
@kkaccullka U nas to taky nakonec tak dopadlo :-) Kuchyn nam udelal truhlar a bylo to za polovicni cenu a opravdu kvalita.
Odpovědět
Profilova fotka
my s nimi osobní zkušenost nemáme, ale naši známi a varovali nás před nimi. To, že jsou skoro o polovinu dražší než truhlář mi přijde logické, jelikož přece tam mají spoustu řemeslníků, sekretářek, ředitelů, které musí zaplatit, takže se to logicky musí promítnout v ceně. Truhlář platí sám sebe, max. ještě nějakého pomocníka ..... Negativní zkušenost mají s tím, že jim kuchyň montovali dva dny a byli tam dva, strašně jim to prý trvalo a to mají vcelku malou kuchyň (později zjistili, že montážníci jsou placeni od hodiny, takže asi tak), navíc prý ani neměli všechno, spoustu věcí museli dodělávat na vícekrát, museli je pořád uhánět. Později něco reklamovali a vyřízení reklamace jim trvalo skoro dva měsíce!!!! Já bych si je teda domů asi nevzala. Chceme, aby kuchyň vydržela min. 20let a myslím si, že truhlář je kvalitou práce opravdu na jiné úrovni než velká kuchyňská studia
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, s manželkou jsme si koupili nový byt, ve kterém byla kuchyň v katastrofálním stavu a tak jsme se rozhodli ji kompletně zrekonstruovat. Naši vysněnou kuchyň v Provence stylu jsme nechali zpracovat dvěma kuchyňským studiím. Jedním z nich byl i VÁLEK A KAČENA, druhým studiem byla KORA(Havířov). Když jsme šli na prezentaci návrhu do Válka a Kačeny, měli jsme již návrh udělaný z Kory, tak jsme si mohli udělat nějakou představu. U Válka a Kačeny vylepeny na oknech 50% slevy a tak jsme si s manželkou řekli - to máme, ale štěstí. No nicméně návrh se nám vyšplhal na 100 000 (BEZ MONTÁŽE) a to po všech možných slevách a to BEZ MONTÁŽE!!! Nejvíce nás dostalo když jedny a ty samé spotřebiče u Válka a Kačeny stojí dvojnásob než v kterémkoliv elektru, či v katalogu v kuchyňském studiu Kora. Byli jsme velice překvapeni, když nám pan navrhář udělal exkluzivní cenu jen pro nás a to na půlku - což je normální cena, za kterou spotřebiče seženu všude jinde. Materiály, no byly nám vychváleny do nebes, nikdo jiný takovou kvalitu nedělá. Samotný návrh se nám příliš nelíbil(fotky na jejich webu prapodivný původ asi mají) a tak jsme s díky odešli s tím, že ještě pouvažujem. Po poradě doma jsme se nakonec rozhodli pro kuchyňské studio KORA, kvalita materiálu byla v obou návrzích stejná, na nic si nehrají a to hlavní - konečná cena se vším všudy i s montáži(montáž je v ceně,tudíž nic nenatahujou a kuchyň byla za 7 hodin hotová) byla 75 000, takže cca o 30 000 levnější jak u Válka a Kačeny. Podotýkám, že kvalita použitých materiálu a velikost kuchyňské linky byla u obou studií stejná. S prací kuchyňského studia Kora jsme velice spokojení, již při návrhu jsme řekli s manželkou VAU. No a Válek a Kačena? Z vlastní zkušenosti mohu říct, že jsou dokonalí obchodnící, kdy se Vám snaží vnutit svou vlastní myšlenku - jsme sice dražší jak konkurence, ale také kvalita je u nás vyšší... budou se snažit ukecat i mrtvého ...
Odpovědět
Profilova fotka
Známí si nechali dělat kuchyni u Válka a Kačeny a reklamovali drtič odpadu - po dvou dnech přestal fungovat. Kromě toho, že je teda museli pořádně hlídat, tak nepočítali s tím, že jim to špatně namontují. Když přijeli, tak tvrdili, že je všechno OK, ale po prohlídce jiným vodařem bylo jasno hned - špatná hadice, kterou odpad prostě neměl šanci projít. Když jsme chtěli od nich návrh, neřekli nic konkrétního, nutili nás do osobní schůzky, i když jsme jim jasně řekli náš finanční strop. Pak z nich max vypadlo, že do toho se v té kvalitě, jakou dělají, nemáme šanci vlézt....Dali jsme na komentáře výše a zašli do kuchyňského studia KORA. Spokojenost největší, paní, která s náma řešila návrh, byla ochotná, rychlá, všechno ukázala, napočítala a ejhle, vlezli jsme se (i s kvalitním kováním, brzdami apod). Pánové, kteří nám kuchyni udělali a namontovali to samé - vše jim sedělo, s montáží byli za čtyři hodiny hotoví (wow; kolegyně z práce tam měla chlapíky z Oresi deset hodin). Takže doporučuji zkusit toto studio.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, my od nich kuchyni tedy máme. A až na jednu reklamaci kování - písty u horních skříněk nějak po roce začaly zlobit, tak s kuchyni jsme úplně spokojeni. Také reklamaci na písty vyřídili velmi rychle a bez řečí.
Odpovědět
Dobrý den všem, ráda bych se taky podělila o zkušenost a ne dobrou :-S ...rozhodli jsme se s přitelem o renovaci bytu a začali jsme hledat nejlepší možnosti. Hodně jsme se ptali známých a doalechli jsme se i o Válek a Kačena a ve výsledku rozhodně NEDOPORUČUJEME. Mám kamaráda, který si od nich kuchyň pořídil a od prvního setkání s"designerkou" na studiu v Opavě to prý byla jen jedna velká hra o peníze. Sama designerka byt viděla jen z nákresu, co jí poslal ( beru, že někdy to tak jít třeba může) a celou schůzku mu diktovala, co si má zařídit a koupit a nezeptala se jej ani na názor nebo mu nedala na rozmyšlenou. kamarád je velmi důvěřivý člověk a tak to zkusil nechat na ní a dal jí šanci. Na druhé schůzce se teda dohodli a kuchyň dali dohromady. za dva metry kuchyně dal 100.000,-!!! A to v materiálu lamino naprosto nepraktickém a blbě udržovatelném...což pani designerka asi vůbec nedomyslela, protože mu tvrdila, že je to bezvadný povrch...to byl poslední moment, kdy se k němu chvali slušně...pak vysolil peníze a moc se s ním nebavili. Musel platit předem vše, záruku na to, že má případně nějakou pojistku před instalací v kapse žádnou neměl. "Doporučené" spotřebiče od Whirlpoolu , prý s perfektní kvalitou (prý jim je zákazníci ještě nikdy nereklamovali) reklamoval už třikrát a servisák mu potvrdil, že je to normální...ani výsledek nábytku nestojí za to, kuchyň naprosto nepoužitelná...mají nejednu pobočku a tak jsme s přítelem chtěli vlastní názor na V.a K. První Schůzka byla se "speciální designerem" který dojel zaměřit prostor domů - ve výsledku jsme s ním už nic nikdy nedomlouvali. hlavni schůzka musela proběhnout v Ostravě na Studiu, kde jsme se bavili se slečnou designerkou, která nám nutila materiály, o které jsme nestáli, bohužel ve výsledku pro to, ze moc dobře věděla, že bojuje s cenou. Ale všechno hlavně s úsměvem, bohužel jsme měli pocit, že na nás šijí boudu... slečna nám tvrdila, že je architektka (bohužel o tom hodně pochybuji, přítel je architekt, ale ona se nechytala žádné informace z architektury běžně Známé...) , že mají vlastní výrobny (to také není pravda, v deklarované stolárně v Rýmařove vyrábí firma Infiny) a záruku na kuchyň, o které mluví, že vydrží 25let vám stejňe nedají. Je běžná 2-letá....Je to normální? My jsme se opít rohłikem nenechali...Nakonec jsme zvolili Impro, otevřený přistup, jasné a nenucené jednáni, nikdo na nás nespěchal, cena daaaaleko lepší a díky pánovi, který nás vyslyšel a skloubil naše přání máme kuchyň snů... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Šašek a kačena Opava naprostá katastrofa. Kuchyn, 4 skřínky 60x30 a 4m linky se 4 šuplíkama, bez spotřebičů 132tisíc a to z lamina. U stolaře lepší materiál, to samé i s montáží 42 tisíc. Kačena rehušová používá nátlak, lži a její jednání je na hranici podvodu, používá obraty typu "máte tam všechno" a přitom tam nemáte skoro nic. Na dotaz kolik co stojí vám žádný rozpis nedá, že neví na kolik to vyjde a přitom vám dělá nacenění kuchyně. Jeden den něco slíbí, druhý den si to nepamatuje. Od takové kačeny ruce a hlavně peníze pryč.
Odpovědět
Profilova fotka
@ikariko to jste tam byl dneska? že jste se dneska zaregistroval a hned napsal takový příspěvek?
Odpovědět
@ivvulinka zaregistroval jsem se jenom kvůli mému příspěvku abych se mohl podělit o moji zkušenost. to jako vadí?jak jinak mám napsat příspěvek, musím se zaregistrovat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
S ODSTUPEM ČASU ALE PŘECI BYCHOM CHTĚLI CELÉMU TÝMU KUCHYŇSKÉHO STUDIA VÁLEK A KAČENA PODĚKOVAT ZA SKVĚLE ODVEDENOU PRÁCI . TO ŽE JSEM PŘIŠLI NA SPRÁVNÉ MÍSTO BYLO JASNÉ JIŽ PŘI PRVNÍ NÁVŠTĚVĚ OLOMOUCKÉHO STUDIA KDE PANÍ DAGMAR POUZE NA ZÁKLADĚ NAŠÍ STROHÉ PŘEDSTAVY ZAČALA S NEUVĚŘITELNOU PROFESIONALITOU VYTVÁŘET NAŠI VYSNĚNOU KUCHYŇ . VZHLEDEM K NAŠEMU ATIPICKÉMU PROSTORU KAM BYLA KUCHYŇ MONTOVÁNA BYLO TŘEBA NĚKOLIK NÁVŠTĚV A VŽDY NÁS PANÍ DAGMAR MILE PŘIVÍTALA A DO POSLEDNÍHO DETAILU LADILA A MĚNILA KUCHYŇ AŽ DO KONEČNÉ PODOBY . Z MNOHA NAVŠTÍVENÝCH STUDIÍ POUZE TOTO STUDIO MŮŽE PROHLÁSIT ŽE DĚLÁ NÁBYTEK NA MÍRU U OSTATNÍCH STUDIÍ JSOU TO POUZE KOMPONENTY ODSTUPŇOVANÉ PO DESETI A VÍCE CENTIMETRECH POSKLÁDANÉ NĚKDE NA SKLADĚ K SOBĚ . KONEČNÁ CENA BYLA NEJNIŽŠÍ ZE VŠECH NAVŠTÍVENÝCH STUDIÍ TAK NÁSLEDOVALO PODEPSÁNÍ SMLOUVY , ZAPLACENÍ ZÁLOHY PROMĚŘENÍ TECHNIKEM PŘÍMO V BYTĚ A KUCHYŇ ŠLA DO VÝROBY . TERMÍN MONTÁŽE BYL PŘEDEM DOMLUVEN PODLE MÝCH MOŽNOSTÍ A BYL BEZ ODKLADŮ DODRŽEN . PÁNI MONTÉŘI PO PŘÍJEZDU ZAČALI STĚHOVAT JEDNOTLIVÉ KOMPONENTY A S NAPROSTOU PŘESNOSTÍ SE ZAČALA RODIT NAŠE NOVÁ KUCHYŇ . PO DOKONČENÍ PRÁCE VŠE UKLIDILI , KUCHYŇ PŘEDVEDLI A POPŘÁLI MNOHO SPOKOJENOSTI . URČITĚ JSEM NA NĚCO ZAPOMNĚL ALE NA ZÁVĚR BYCHOM JEŠTĚ JEDNOU VŠEM ČLENŮM TÝMU KUCH. STUDIA VÁLEK A KAČENA CHTĚLI MNOHOKRÁT PODĚKOVAT URČITĚ SE NA NĚ OBRÁTÍME I PŘI ŘEŠENÍ DALŠÍCH MÍSTNOSTÍ NAŠEHO BYTU .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Nedoporučuju. Mám kuchyni od Válek Kačena. Měla jsem koupit někde jinde. Vnitřky skříněk podřené, u výsuvu prasklé. Za ty prachy tak 10. jakost. Předražené!
Odpovědět
Kuchyňské studio přislíbilo, že mi dají kuchyň do pořádku. Co šlo, tak opraveno na místě a zbytek šel znovu do výroby. Komunikují, snaží se napravit, tak uvidíme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@mimunka dobrý den mohu vědět kvůli kterým zavadam jste nechali kuchyň třikrát předělávat a jak se k reklamaci stavělo studio? Akorát se potykame :-| též s reklamaci
Odpovědět
@sedlve zkoušela jste to reklamovat? U nás je to obdobné hned den montáže jsem volala že je něco špatně a čekám jak se vyjádří pan Kačena
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj všem, nemáte prosím někdo zkušenost s kuchynskými studii: Kuchyně Lendr a Voráč interiéry? Jestli jsou kuchyně dobré a cena normální? Případně máte tip u koho si udělat kuchyň v okolí Olomouce za rozumnou, nepřestřelenou cenu? Děkuji moc za rady
Odpovědět
Profilova fotka
@petra_skacelova Kdybyste měla zájem, můžu doporučit manžela - truhláře, jsme okr. Vyškov a v blízké době bude na Olomoucku dělat dvě kuchyně do dřevostaveb, takže určitě nemá problém přijet. Případně si napište o kontakt do sz.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?