Kuchyňský barový pult - řešení

Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, jak řešíte barový pult. Já bych si představovala něco jednoduchého viz. přiložený obrázek, nicméně nás s manželem od tohoto návrhu odrazuje zásah do podlahy kvůli upevnění a přichycení do zdi nebude dostatečné, hrozilo by vylomení ze zdi, když by do pultu náhodou někdo vrazil. Napadlo nás dát ještě jedno vodorovné prkno dospodu a přivrtat ho ke zdi i k boku skřínky kuchyňské linky, ale nevíme jestli bychom si pomohli. Jak jste, nebo jak byste vyřešili tento problém? Nebo byste raději zvolili úplně jinou variantu? Dále přemýšlím, zda celou kuchyňskou linku, pracovní desku, zádový panel a horní skříňky neprotáhnout až na konec zdi...? Pod barovým pultem by tak nebylo zcela prázdné místo. Moc děkuji za komentáře, fotky, rady, zkušenosti... :-) Přeji hezký den, Markéta
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Doporučuju zvážit, zda barový pult nezrušit úplně. Neznám nikoho, kdo by ho opravdu využíval. Jestli v těch místech skutečně potřebujete mít sezení, tak bych ho osobně spíš nechala ve stejné výšce, jako zbytek linky, aby se u něj mohlo sedět na normálních židlích.
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych jej nechala ve výšce linky, abych si tím rozšířila pracovní plochu. V té části, která sousedí s linkou, bych dala pevná záda a police, čím by se celý pult zpevnil a spojil s kuchyňskou linkou. A jestli dobře vidím sporák schovaný v koutě za skříněmi, tak ten bych prohodila s dřezem, abych při vaření byla v kontaktu s obývacím prostorem a naopak špinavé nádobí abych mohla schovávat za roh.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za odpovědi. Nakonec jsme se rozhodli ho zrušit úplně a protáhnout kuchyňskou linku až na konec zdi. Jinak dřez jsme měli původně naplánovaný na druhé straně, ale mně je víc sympatická tato verze, kdy se tepelná úprava pokrmů soustředí na jedno místo.
Odpovědět
@fandaamarket barovy pult bych taky zrusila, nad drezem pouvazujte. Mate sice pravdu, ze mate troubu a desku u sebe, ale zase lednice je daleko od drezu a vubec I varna deska je daleko-hodne se nabehate.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?