Kuchyňský dřez, bílý, 60x40 cm, ne smalt. Poraďte

Ahoj, přestavujeme kuchyň a já si vymyslela, že chci kuchyňský džez v barvě bílé. Mělo by se jednat o dřez rozměr cca 60x40 cm, ale ne smalt. Máte prosím někdo nějaký tip, zkušenost. Hledala jsem na internetu a nic moc. Děkuji za jakoukoli informaci.
Odpovědět
Ahoj, existuje nekolik druhu drezu v bile barve (keramika, kompozity - granitove drezy apod.). Ja sama osobne mam velice dobre zkusenosti s granitovym drezem (treba nemecka firma Shock), nemam sice bile provedeni, ale jsem spokojena. Nevyhodou je trochu vyssi cena, ale jinak je drez super - davam prednost pred nerezem apod. Pokud si zadas do vyhledavace granitove drezy, nebo Shock, tak urcite najdes nejake informace. Dalsi firmou ktera granitove drezy dela je treba Franke. ;-)
Odpovědět
blanco-praha
Odpovědět
Moc děkuji za velmi ryhlé odpovědi. Fakt super! Jsou sice dražší, ale tohle jsem hledala!
Odpovědět
Zdravím, levnější bílé dřezy mají také v IKEA, ale nejsem si jistá, jestli to přesně to, co hledáš. ikea
Odpovědět
od shocku doma taky jeden máme, ale zaboha jsem si nemohla vzpomenout, jak se ta firma jmenuje, a pak máme do Blanca Deltu a ten je taky super, ale bohužel jsme vzali nerezový.
Odpovědět
prý existuje dřez co je nerezový, ale je na něm nějaký povlak a na něm prý není tolik videt usazený vodní kamen a proste je prý po vsech smerech dokonalý.. mate ho nekdo?
Odpovědět
Franke ma taky barevne provedeni franke
Odpovědět
Ješte jednou díky za kontakty na granitové dřezy. Už jsme ho i koupili. Protože se kontakty "mažou", pokud máte zájem písnu do IP. Je pravda, že jsou dražší, ale stojí to za to. Jo, a občas dělají i akce. :-) Zrovna, když jsme kupovali dřez, tak měli na slevě i baterie, tak jsem ji hned koupila. (Sleva docela výrezná z 4.600,- Kč na 990,- kč). :-D
Odpovědět
ahoj, chtěla bych se zeptat, zda upřednostňujete dvojdřez nebo jednodřez, ale větší. My máme malý dřez a jsem z toho na palici, navíc je v rohu a kohoutek je nízko. Takže se mi tam nic nevejde, voda stříká kolem atd. Ten dvojdřez je asi dobrý na oplachování.. líp se šetří voda.. já nevím, nemám s ním zkušenosti. Ale kuchyň máme malou, takže si nemůžeme dovolit velký dvojdřez a ten malý kulatý, co máme, je fakt nepraktický. Takže jsem si právě říkala, že bych chtěla příště velký a hranatý. Prosím o názory na dvojdřez (menší) X větší dřez. Přijde mi to jako u umyvadel, taky mám radši větší, širší.. jsou pohodlné. Díky moc :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj taťka má nějaký spešl nerezový dřez, co se nepoškrábe,... ale stál hrozných peněz- asi 40 000,-, což už mi přijde nesmysl
Odpovědět
Profilova fotka
Holky mam dotaz? Pokud nebudu mit desku ze zuly, muzu mit stejne drez pod deskou? Aby nebyl problem s tou deskou kolem.
Odpovědět
Profilova fotka
pracovna doska pre "poddoskový" drez môže byť kamenná, alebo aj z umelého kameňa, teoreticky nerezová či sklenená.... ale napr laminátová nemôže byť použitá vôbec - niečo o materiáloch a vode v kuchyni píšem tu - http://www.dobremag.net/dvierka-na-ku... o pracovných doskách tu - http://www.dobremag.net/kuchynske-pra... a tu http://www.dobremag.net/kuchynske-pra...
Odpovědět
Článek se načítá
manžel si právě prohlížel katalog Blanca a četl reklamní větu: "Chcete zažít něco mimořádného?..." a pokračoval.. he he.. z těch cen se vám protočí panenky. To jste ještě neviděli - kus plechu za 40 000,- Ty jo, já to snad začnu vyrábět.. =-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
evao26 - ohledně dřezu x dvojdřezu naši mají dvojdřez, v jednom se meje nádobí, v druhém oplachuje a dává čisté původně jsem ho chtěla taky, ale mám myčku, takže jen hranatý dřez s odkapávací plochou, ta zasahuje do rohu dřez je hlubší, aby se tam vešli i větší hrnce, rozměry 34x40 cm (ta hluboká část)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?