Kuchyňský dřez Marmorin. Máte někdo zkušenost?

Chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo máte zkušenost s kuchyňským dřezem této značky. Potřebuji vybrat barvu, ale distributor těchto dřezů je bohužel nemá na skladě. A vzhledem k tomu, že nabízí zhruba tři druhy šedé barvy, kterou bych potřebovala, nemůžu se podle prospektu rozhodnout, kterou bych měla objednat. Nevíte, kdo je výrobcem, resp. kde by se daly vidět vzorky?
Odpovědět
Dobrý den, nevím sice odkud přesně jste, vzorky barev dřezů Marmorin Vám můžeme nabídnout k prohlédnutí na naší provozovně internetového obchodu. Dřezy Marmorin nově nabízíme k prodeji mezi ostatním kuchyňským a koupelnovým sortimentem. Jelikož ale zatím nemáme obrázky vzorků barev ve formátu JPG, nejsou tyto zatím vystaveny na internetu. Katalog dřezů a fyzické vzorečky barev si však u nás můžete prohlédnout. Adresa kanceláře internetového obchodu : Trend-x , Na Pokraji, 540 / 2, 19000 Praha 9. Případnou návštěvu doporučuji domluvit předem na telefonu : 732 223413, kontakty najdete také na www.trend-x.eu
Odpovědět
Díky, jste hodná, já se konečně dopátrala a vzorečky mi přivezl obchodní zástupce přímo domů. Máme vybráno - metalic steel, voga, velikost 1. Jinak jsme z Plzně a objednávat budeme zřejmě u A keramiky. .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?