Můžete mi někdo doporučit kuchyňský kráječ?

Prosím,můžete mi někdo doporučit vhodný kráječ, nebo je to podle vás další zbytečnost.?Díky.
Odpovědět
pro někoho to může být zbytečné, ale třeba já ho určitě chci... jsem na něj zvyklá od mala z domu, takže bez kráječe nedokáže pořádně ani uříznout krajíc chleba :D :D :D ale určitě doporučuju kovovej... http://kuchynske-krajece.heureka.cz/z... tento mají naši už pár let a krájí velice dobře
Odpovědět
@ pouta: Záleží, kde nakupujete pečivo. Pokud kupujete klasický chléb, můžete si jej nakrájet v supermarketu. A pokud berete žitný nebo jakýkoliv jiný z pekárny, tak se moc na krájení na kráječi nehodí, lepší vroubkovaný nůž. A pokud nekupujete uzeniny po celých cepech, tak Vám toho moc na krájení na kráječi nezbývá. Ale pokud na něm trváte určitě jak píše ivikkivik kovový, plast se Vám začne hodně rychle rozjíždět, takže potom neudržíte stálou tloušťku krájené potraviny. A samozřejmě myslete na údržbu kráječe .. především mytí mastného kotouče atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Az se prestehujeme, budeme mit vetsi kuchyni a tam bych taky moc rada krajec. Prijde mi to fajn vec, tim, ze rodice manzela dvakrat do roka zabijeji prase, tak uziju napr. i na krajeni sadla, moje mamka kraji i maso na rizky a nedavno jsem si koupila pekarnu na chleba, tak i na ten chleba se hodi. Taky jsem hodne zvykla z domova, tak aspon pro me to zbytecnost neni:)
Odpovědět
@ivikkivik @vita234 @gabtcha Právě, já si to pamatuji taky ještě z domova, měli jsme kráječ a jel u nás pořád. Ale nevím, jestli bych ho dnes tak využila. Za totáče se doma krájelo skoro všechno, byl prakticky jen chléb a rohlíky, zabíjeli jsme taky každý rok, salámy jsme si krájeli doma, protože v obchodech nakrájené dopředu nebyly. Tak přemýšlím, co vlastně budu krájet. To si spíš manžel stěžuje, že neumím ukrojit chleba, Tak ještě budu přemýšlet.Holčiny děkuji za vaše postřehy. ;-)
Odpovědět
@pouta já si pamatuju takový ten kráječ na kličku na chleba :-D :-D ....... za mě je to zbytečnost, protože pokud to nebude třeba i na štangle salámu nebo sýru, tak mít to na chleba je dle mě zbytečnost......ale to je jen můj názor. ;-)
Odpovědět
měli jsme, resp. dostali abyloto moc fajn, pak se rozbil a už jsme žádný nepořídili, pokud bych měla dostatečně velkou kuchyn s tím že by kráječ byl schován a vyjížděla by zásuvka jen na krájení chleba tak proč ne ale jinak bych do něj už nešla a další věc, mám dvě malý děti a to bych se bála, bohužel nestačí vytažení ze zásuvky, můj dvouletý syn si přistaví židly k lince a klidně si to znovu zapojí do el..nedávno si pustil varnou koncici a jal se s ní manipulovat..to jen tak na okraj.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?