Kuchyňský robot Bosch Mum. Jste s ním spokojený?

Maminky prosim, ktera mate kuch. robot znacky BOSCH MUM 4655 EU profiMixx 46 jak jste s nim spokojeny ? Pripada mi to moc plastove a krehke a bojim se, aby to testo vubec uhnetalo.
Odpovědět
Já mám doma taky Bosch Mum, ale už nevím, co je to za číslo. Mám ho už několik let. Je taky takový plastový, mám tam mlýnek na maso, hnětače, struhadla a mixér. Mlýnek na maso je ok, struhadla taky, hnětač je fakt takový ne moc silný. Ale je to i tím motorem, co tento robůtek má. Takže na kynuté hutné těsto to dle mého názoru není. Já tam šlehám sníh, hnětala jsem tam i těsto na biskupský chlebíček a na buchty. Ale kynuté jsem tam nezkoušela. A musím se přiznat, že bych měla i docela strach, že se ten motůrek přehřeje. Ale jinak je to skvělý pomocník. Hlavně na br. placky! x-)
Odpovědět
Jo tak jsem se dívala a mám na robotu napsáno taky profiMixx 46.
Odpovědět
ahoj, ja jsem o nem taky uvazovala, protoze ma mlynek na maso a ten moc robotu nema. Pak byl ve hre jeste MOULINEX FP 656 MASTERCHEF 8000, ale nakonec jsem se rozhodla pro KENWOOD 266. Bosch z nich byl sice nejlevnejsi, ale prisel mi nejvic plastovy, mel nejmensi prikon 550 kW a i vzhledove se mi zdal zastaraly. Moulinex ma 850 kW a Kenwood 900 kW.
Odpovědět
Vedu už několik let, hnětu i kunuté těsto a je super ;-) jen mi dvakrát prasklo něco ve struhadle, ale dle výrobce to bylo schválně, neb jsem na to moc tlačila a tak by se přehřál motorek, tak to mají udělaný tak, aby praskala taková tyčinka. Za 600 kč se koupí nová
Odpovědět
Tak ta tyčinka mi praskla taky. Je to jakoby takový vrut se zelenými křidélky. Tak jsme koupili nový a pro jistotu hned dva do zásoby. A myslím, že ani tolik nestál. ;-) Tady u tohoto robota je super, že už se prodává několik let a vyrábí se pořád. Jde k němu dokoupit hodně příslušenství a když se nějaký díl pokazí, tak ten jde dokoupit taky. Jiné třeba přestanou vyrábět a když se něco pokazí, tak už k tomu člověk nic nesežene a robot je na odpis. :-S Chce se asi taky pozeptat přímo u výrobce, jak dlouho s výrobou a prodejem toho robota počítají, jestli to je výběhový model, jestli jdou dokoupit součásti atd. ;-)
Odpovědět
ty jo, tak teda já za tu tyčinku platila fakt 600 :-o příslušenství asi dokoupit jde, jen já nevím, co bych ještě mohla koupit?
Odpovědět
Já si dala do vyhledávače ten název a otevřel se mi obchod, kde to příslušenství bylo. Třeba lis na citrusy, skleněný mixér atd. Třeba tady dole na té stránce je to vypsané, co všechno k tomu jde dokoupit: http://www.elektro-eshop.com/index.ph... A pak ještě tady: http://www.elektro-eshop.com/index.ph... A po dlouhém hledání jsem našla i tu hřídel. Origoš název je unašeč a tady je dokonce za 350kč. :-N http://www.eleshop.cz/prodej/bosch-un...
Odpovědět
Ahoj. Mám jeden z prvních, letos ho budu mít 16 let, stále funkční, byly doby, že jsem v něm denně dělala i tuhé těsto na chleba, než jsem si pořídila pekárnu. Mám hodně nástavců - letos jsem si dokoupila zmrzlinovač. Až mi doslouží, koupím si zase tento, jen v základní verzi, příslušenství budu mít ze starého.
Odpovědět
Ahoj, já mám tento robot teprve rok (dostala jsem ho vybírala ho moje mamka výborná kuchařka a dalo by se říci, že si tím splnila svůj sen o perfektním robotu) , a používám ho po stěhování pár měsíců. Dělám v něm všechna těsta a jde to dobře. Teď jsem k němu dokoupila nádobu se sekacími noži a je super. Takže já mohu jen doporučit.
Odpovědět
Má některá z Vás tu nerez verzi? Ostatní mají hodně malý příkon (550 nebo 600) a tahle má myslím 1300, i když je samozřejmě dražší, ale nechci plast.
Odpovědět
alcar: díky za odkaz na tu hřídel, to si ukládám, kdyby něco zase.............. ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Není zač. ;-) Snad už to nebudeš potřebovat.... :-N ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Xpila, ta nerez verze je teda sakra dražší. :-p Našla jsem ji za 11 tis. a to snad jenom v základní výbavě. :-o A příslušenství v nerezu bude asi taky pálka. No, i když by to asi stálo za to, do toho investovat, že... přece jenom nerez je lepší jak plast, no ale já si vystačím s tím plastem. Já ho používám jen tak nárazově, ne každý den, takže ho "šetřím" a výkonnostně mi tím pádem stíhá. :-N
Odpovědět
To zase pokud stojí 11tis., tak už bych si koupila Kenwood chef, kterej je teda stroj, co vydrží 30 let ;-)
Odpovědět
Azafata, jasně, ale zas u tohohle máš možnost plno příslušenství, které u Kenwoodu pokud vím není :-|
Odpovědět
Tenhle stroj mám 11 let a je naprosto super. Po pačce a myčce nejdůležitější stroj v naší rodině ;-) . Kynuté těsto to umí skvěle. Na výrobu mléčného marcipánu je to ale slabé, tak ten dělám růčo fůčo. Vřele koupi doporučuju x-) x-)
Odpovědět
xpila: u kenwoodu je nejvíc příslušenství ze všech robotů, včetně třeba loupače brambor a tak............ Dvě skříně by ti na to nestačily. Ale je to šíleně drahé.................. Zase jako se to s tímhle nedá srovnat. Mít peníze, tak ho beru. Ale s Mum naprostá spokojenost ;-) Jen teda naši mají kenwooda 30 let a jede pořád, příslušenství stále stejné, design stále stejný, je to takový BMW mezi roboty.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nejlepší náhradní díly nejen na roboty MUM jsem objevil na www.elektra-dvorak.cz. Solidní nabídka dílů za solidní ceny. Jinak ty unašeč u Bosch MUM dost praskají. Musí se na to opatrně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Prodávám robot Bosch mum Profimixx 46 na náhradní díly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?