Kvalitní talíře a hrnce. Můžete doporučit značku?

Ahoj, porad brouzdam po netu a hledam nejaky kvalitni talire a hrnce. Udajne hrnce sou dobry titan. Mate s nima nekdo zkusenost? Pokud ano, muzete doporucit znacku? Talire bych strasne chtela ciste bile a velike. Moc se mi libi ty hluboke, ktere maji veliky okraj. Hodne je maji v restauracich. Nemate nekdo dobre stranky, kde maji opravdu kvalitni kuchynske vybaveni, ale nestoji jeden kus tisic korun? Nebo treba nejakou znacku, ktera je cenove prijatelna, ale nadobi je kvalitni a vydrzi. Diky moc.
Odpovědět
@mejj Zdravím. Hrnce mám z veletrhu, vespod je značka Femax New House - ale nikde v obchodech jsem je neviděla. Máme je mnoho let a vše v pořádku. Pak mám tlakový hrnec od Tescomy Prominent a veliká spokojenost. Co se týče talířů, tak mám drahou skleněnou sadu od Luminarc, taky spousty let a ani myčka to neničí. Pak jsem dokoupila v Ikee další sadu, obyč za pár stovek a tu používáme několik měsíců a zatím v pohodě, ale jsou těžké.
Odpovědět
vyborny pomer kvalita-cena ma seria Gustito od Tescomy...vsetky druhy tanierov, jednoduche, biele, nadcasovy tvar...mame k tomu aj salky a ostatne doplnky...
Odpovědět
Zrovna sem na Ikeu koukala a talire maj podle fotek pekny. Akorat nevim, jak to bude s tou kvalitou. Muzu se zeptat na jakem veletrhu jste hrnce koupili?
Odpovědět
@mejj z Ikey máme veškeré nádobí v práci a je to bez problému, jediné nekvalitní mi přijdou talíře a misky, které mají takový matný povrch, jsou na to takové šedé škrábance po příborech a v mikrovlnce to strašnĕsmrdí. Ty s klasickou glazurou drží
Odpovědět
Narazila sem na net na keramicke nadobi. Nemate nekdo zkusenost?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?