Lacobel, máte kontakt na firmu?

Profilova fotka
Ahoj, prosím, poskytne mi někdo kontakt na solidní firmu, kde se dá objednat sklo za kuchyňskou linku.....samozřejmě za rozumnou cenu?:-) 8-) Myslím i internetový obchod. V Gorenje si účtují za koupi a montáž 1m přes 9000Kč. Není to moc? Potřebuji více než 6 metrů????? Tak tato cena je nemyslitelná. Všem předem děkuji za odpověď. Všem přeji hezký den.
Odpovědět
Objednávat sklo na netu? Najdi si v okolí šikovného sklenáře a máš to..oni si to hlavně musí dojít přeměřit..hlavně já už bych lacobel nechtěla ani za nic, praskl mi za indukcí, takže za mě za linku jen kalený sklo..
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak píše @iw1984 já ho mám taky od sklenáře, 3,60 m, kalené za sporákem, 6 zásuvek a vyšlo to na cca 12 tis. i s montáží, mám krémové...
Odpovědět
Lakobel určitě ne do kuchyně.Známá chtěla ušetřit a stačil neopatrny tukanec hrncem a praskl.Když se jej snažila reklamovat u kuchyňského studia, nepochodila.A když se ptala jak je možné že ji na nevhodnost lacobelu neupozornili, odpovědi ji bylo že se neptala. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
já mám taky 2 známé co mají lakobel v kuchyni a oběma to prasklo.. :-( proto to v kuchyni nechci.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme místo lacobelu splashback- je to vlastně plast vypadající jako sklo, nepoznáte od lacobelu.ale prasknout vám nemůže:) Je to poměrně novinka:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?