Lavice do kuchyně, kde sehnat?

Dobrý den, zařizujeme kuchyni a mám představu modernější "rohové" lavice pod okno, ovšem potřebovala bych ji do tvaru písmene "U". Líbí se mi něco jako např. tohle: http://www.okay.cz/cortado-velka-soft..., ovšem v provedení pravý i levý roh. Netušíte náhodou, kde bych něco takového našla, či kdo by vyrobil na zakázku v Brně či okolí? Velmi děkuji za jakékoliv podněty a příspěvky, Andrea.
Odpovědět
Ahoj, mám album lavice do jídelny a tam mám jednu do L, tuším od Tonu, možná by ti vyhověli s tvarem do U a vytvořili druhý protikus http://www.modrastrecha.cz/blog/alise... Ale cena bude asi vyšší než na odkazu co máš v dotazu, je to ale Ton a je i vkusnější. Jinak já jsme spíš zastánce dřevěné lavice, hlavně kvůli údržbě a životnosti, ona polstrovaná nebude na dlouho a kor když bude použita koženka, to je na pár let.
Odpovědět
Zdravím, také si myslím, že by se to dalo řešit seskládáním jednotlivých prvků. Na heurece jich je hodně, dobře hodnocené jsou od Iktusu (česká výroba), nabízí je i zde http://www.ketyban.cz/rohove-lavice/ (nakupovala sem zde kuchyni a byla jsem naprosto spokojená :) )
Odpovědět
Děkuji za tipy i rady, určitě zvážím, pozeptám se a porozhlédnu... :-)
Odpovědět
@isonic Tak já bohužel s Iktusem mám hrozné zkušenosti a nevěřím ani to, že je to česká výroba. Vybrali jsme si je právě jako českou firmu. A musím říct, že montáž nábytku katastrofa, dle jejich návodu práce na hodinu pro jednoho člověka - reál 2 lidi cca 3 hodiny. Co nás dostalo hned po rozbalení bylo to, že návod je v polštině. Český návod nikde, už z toho si říkám....kdoví kde to opravdu vyrábí. Na korpusu byly špatně vyvrtané dírky o cca 15 cm, nerovné atd., muselo se předělávat (na reklamaci jsme už neměli nervy ani čas, když jsme na nábytek čekali skoro 2 měsíce). Vím, že se to nytýka dotazu na lavicu, ale jen konrétně firmy Iktus.
Odpovědět
@jaasminka nechci se Vás nijak dotknout, ale myslím, že jste měla lavici reklamovat, mohlo se jednat o chybu při výrobě nebo nějaké pochybení. Bohužel montáž u některého nábytku je složitější nebo jednodušší (např. u kuchyně jsme měli rychlou montáž, pak jsme si kupovali 1 koupelnovou primitivní skříňku v Kauflandu a hrůza.) Ta dodací lhůta 2 měsíce mě zaráží, všude uvádí 3-4 týdny :-) Na svých stránkách se prezentují jako česká výroba s certifikaci FSC. Třeba tam mají polského grafika :-D nebo, což je pravděpodobnější, dodávají i do zahraničí a někdo popletl montážní návody :) Ale to je jen kdyby. Nábytek od společnosti Iktus jsem nemontovala, ale viděla jsem na jedné prodejně vystavenou lavici myslím buk a černá koženka a vypadala dobře :)
Odpovědět
@isonic U nás se nejednalo o lavici, ale objednávali jsme sestavu do ložnice. Co se týká tloušťky materiálu a bytelnosti, je to opravdu dobré a vypadá kvalitně. Ale to ostatní jak jsem psala výše, tak to nás samotné zarazilo. Bohužel jsme při dodání už vyhodili staré postele a čekat na vyřizení reklamace další měsíce se nám nechtělo. Dlouhá doba dodání byly prý proto, že měli rozbitý nějaký stroj.
Odpovědět
@jaasminka aha :) tak to potom chápu :) myslela jsem, že šlo o lavici :) Tak hlavně, že jste už spokojeni a že dobře slouží. I mě samotnou dokáže otrávit i maličkost, zvlášť když se na něco těším :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?