Lednice No Frost vs. Low Frost

Profilova fotka
Poradí mi prosím někdo zda je velký rozdíl kromě ceny v lednici se systémem low frost a no frost. Ráda bych lednici s no frost, ale nevím zda má smysl investovat a je velký rozdíl v námraze ledničky. Děkuji předem za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam zkusenosti jen s NO FROST, jedna lednice v provozu 9 let, druha 5 let a nikdy zadna namraza, zadne odmrazovani.
Odpovědět
Profilova fotka
LOW FROST neznám,máme NO FROST už skoro 5 let a maximální spokojenost...už bych si lednici bez toho rozhodně nekoupila...
Odpovědět
investuj, nemusíš odmrazovat :)
Odpovědět
NO FROST,jinou bych si už nekoupila.Máme ji 5 let a úplná spokojenost,žádná námraza,žádné odmrazování.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Právě vybírám vestavěnou ledničku. A mám dilema, zda upřednostnit kvalitnější značku (Bosh, Siemens) bez no frost nebo vzít Elecrolux s no frost. Samozřejmě ideální by byla kvalitní značka s no frost, jenže tak bych se nevešla do rozpočtu. Opravdu No frost funguje a po zadní stěně nestéká voda?
Odpovědět
@jancip máme smartfrost a za půl roku bydlení zatím naprosto ok. Nic jsme ještě neodmrazovali a zdá se, že v blízké době ani nebudeme. Nebyla to ale stěžejní vlastnost při výběru ledničky. Předpokládám, že smartfrost bude bdoba lowfrost. hoďte sem konkrétní typy jaké máte v hledáčku, jaké máte požadavky a budete mít jistě mnohonásobně více odpovědí.
Odpovědět
@radim83 Díky. Já už právě po našich špatných zkušenostech tuto funkci velmi ráda.
Odpovědět
Prosím mátě někdo tuto ledničku? https://lednice.heureka.cz/electrolux... ? Jde mi zejména o to, zda se na zadní stěně nevytváří námraza nebo zda nestéká voda po zadní stěně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?