Jak lépe využit rozložení kuchyně?

Neměl byste prosím někdo nápad, jak lépe naplánovat kuchyň do prostoru 4x5m? Takto jsem ji udělala já, ale nějak mi pořád nesedí: :-( Taky jsem zkoušela otevřené U s kulatým stolem uprostřed, ale to taky nebylo ono...nemáte to někdo podobně? Moc díky.
Odpovědět
a co 2 linie - s ostruvkem...a po straně skříně až ke stropu... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky 4x5m kuchyň i se stolem, tak mrkni ke mně na vizualizace - mám to myslím na třetí nebo čtvrté stránce. :-) Určitě bych do takového prostoru ale dala vysoké věže se spotřebiči. :-)
Odpovědět
Takže já bych to řešila nějak takto: Ostrůvek bych dala samostatně stojící (průchozí z obou stran) pokud by to šlo, Určitě bych dala skříň až po strop a zabudovala do toho spotřebiče, a dala bych více horních skříněk, takto to vypadá nedodělané a hlavně když máte toho prostoru hodně. Jo a určitě bych pak dala plotýnky na ostrůvek.
Odpovědět
Holky, diky moc. Jeste budu asi hodne kreslit. Diky za inspiraci a napady. :))
Odpovědět
ahoj, nevím, kolik místa je vedle dveří, ale pokud dost, dala bych tam panel se skříněmi až po strop, na opačné straně jak máš varnou desku bych dala horní police širší po celé šířce bez té mezery (předpokládám, že je na digestoř) osobně jsem pro, když je komínová, tak aby byla dominantou, ne zaražená mezi policemi a takto bych volila výsuvnou a horní skříňky. Ostrůvek bych nechala jak je, to že tvoří " účko" je celistvé, logické.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?