Lesk nebo mat v kuchyni

Zdravím všechny a prosím o názory (zároveň rada pro mě ) máte doma lesk nebo mat v kuchyni( dvířka, supliky -pohledovou část) ? Případně, jaká je údržba lesku ?je to opravdu tak strašne?? =-) . Díky za reakce hezký den ...
Odpovědět
@lmisulkaa Máme acrylic, lesk. Závěr, pokud nemáte malé děti, rozhodně lesk. Pokud máte malé děti nebo hodně domácích zvířat, tak už bych do lesku ani za nic nešel, spíše kvalitní lamino.
Odpovědět
Máme děti, psy a lesk je ta nejlepší volba vzhledem k údržbě. Jednou za týden stačí použít vodu, fialový vileda hadr a pár minut. Jinak mat je právě s dětmi úplně šílený, mám ho na jedné skříňce a je to nic moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme lesk, teď máme mat - myslím, že udržovat se musí obojí, ale na tom matu není tolik vidět otisky - máme právě materiál s úpravou proti otiskům a opravdu super ;-)
Odpovědět
Záleží na barvě - pokud je to světlá plocha, tak mi přijde lesk lepší. Pokud je to něco tmavšího, tak určitě mat. Mám bílou lesklou kuchyň 6 let a jsem naprosto spokojená. Mám pár skříněk doma i v bílém matu a ty se udržují hůř. Tmavě šedou a černou v lesku jsme měli v práci a na tu se stačilo jen špatně podívat a byla šmouhatá. Na tmavé je navíc vidět každé smítko a prach.
Odpovědět
Díky za reakce , kuchyn má byt v bílé barve . Děti Máme malé a mazlíčka taky :-) . Zase nechci aby nás to stalo majlant :-D .
Odpovědět
Mame dvere Ikea Veddinge, pololesk. Nejlevnejsi. Udrzuje se mi to skvele vlhcenymi ubrousky. Ty jsme dostali k narozeni dcerky, ale kuzi je nepouzivam. Na nabytek jsou skvele. Stejna dvirka mame i v obyvaku a v koupelne.
Odpovědět
Mam kuchyn v bilem lesku a na udrzbu naprosto super! Naopak lituji, ze mam v predsini botnik matny bily, to je peklo. :-D
Odpovědět
Myslím, že to záleží od vkusu. Ale napr. ja mám všetko mat, ešte aj obklady v kúpeľni,lebo mám problém s odrážaným svetlom z plochy.
Odpovědět
Profilova fotka
@lmisulkaa mat. je naprosto bezúdržbový. pat dělá binec. je to logické. ťápoty jdou vidět na patovi.
Odpovědět
Ve strém bytě jsem měla matnou kuchyni, teď máme lesklou. Ano, víc o ní pečuji (vezmu hadr a přetřu), ale i tak je na údržbu daleko lepší než mat, aspoň pro mě ano. :-)
Odpovědět
Zrovna resim to same. V poslednim studiu, kde si i nechavame delat kuchyn, nam rekli, ze na matu jsou otizky videt mene ale pak se ta spina do toho casem zazira a jde to hur cistit. Takze budeme mit super lesk. Mam doma pujcenou desku v barve sede hedvabi. Znacka Trachea T-acrylic. Zkousela jem jen pretrit hadrem s vodou. Behem par minut kdyz to uschlo, bylo to jak zrcadlo. Netreba lestit. Takze doporucuji. Navic tady u toho materialu nejsou vubec videt hrany. Jsou jakoby zazehlene.
Odpovědět
Také máme acrylic lesk. Je super. Maximální spokojenost. občast to přejedu vileda hadříkem a to je vše.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?