Levné vestavěné spotřebiče, prosím o odkazy na stránky

Mamči mohla bych vás poprosit o odkazy na stránky, kde rády nakupujete a kde je nejlevnější zboží?? Vůbec si nevím rady, měla jsem vybrané zboží, převážně zn. Mora, ale známá mě zrazuje... a hlavně jááá krááva jsem si to neuložila, díky moc
Odpovědět
@sklenicka24 www.levneelektro.cz ,třeba. Pár věcí jsme odtud koupili a zatím spokojenost. Ale teda netuším, jestli tam maj to co chceš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já vše do nové kuchyně brala na www.levneelektro.cz a maximální spokojenost
Odpovědět
Kočky díky moc, hned zítra na to juknu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se taky připojuji, vše jsme nakoupili na www.levneelektro.cz a jsme spokojeni
Odpovědět
Ahoj také jsem nakoupila vše na www.levneelektro.cz maximální spokojenost :-)
Odpovědět
I my máme tak polovinu spotřebičů z výše uvedených stránek.Dobrou zkušenost mám i ze stránek kasa.cz Vybrala jsem si právě spotřebiče Mora a nikdy více.Navíc když jsem se na nedostatek ptala,tak mi bylo odpovězeno takovým způsobem,který se mi vůbec nelíbil...Ale to už je na každém...věřím,že se tady najde naopak i plno lidí,kteří budou se zn.Mora spokojeni.
Odpovědět
ano ano levneelektro je nej :)
Odpovědět
Nejlepší je si najít srovnání cen na http://www.heureka.cz/ . Tam si najdete výrobky které chcete. Některé obchody mají i dopravu zdarma, ale chce se podívat.
Odpovědět
Holky tak jsem na to jukala a máte vééélkou pravdu, na tom levnémelektru se dá opravdu nakoupit dobře. Už se těším, až to všechno budu mít doma :-) Ještě jednou vám opravdu moc děkuji, že jste mi poradili.
Odpovědět
@jarkalada @bujibu @bohca holky my spotřebiče nakupovali také tam plus něco na mallu, ale s levným elektrem jsme spokojení, máme za sebou i reklamace, takže to můžu@sklenicka24 jen doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme na levném elektru nakoupili vše, bojler přišel nekompletní, na reklamaci okamžitě zareagovali a do týdne byl zbytek doma i s omluvným dopisem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti s digestoří MAAN?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?