Malá, ale šikovná kuchyň - jak máte vyřešené?

Profilova fotka
Ahojky, mohla bych poprosit o radu těch co bydlí v bytech/malých domech jak máte vyřešenou kuchyň ? Zanedlouho se stěhujeme do našeho prvního vlastního bydlení (byt) obývák s kuchyní má dohromady nějakých 24m půdorys je skoro čtverec plus mínus 5x5. Původně jsem kuchyň chtěla udělat s ostrůvkem, ale pak jsme byla u kamarádky ,která má přibližně stejnou dispozici a přišlo mi to s tím ostrůvkem spíš jako kuchyň s obývákem a ne obývák s kuchyňským koutem :-N Od truhláře máme tedy navrženu linku do L cca 2,90m x 1,5m. Čím víc se blíží realizace tím víc jsem nerozhodná. Zase si říkám, že třeba jednou s prckem se bude prostor na blbnutí hodit víc místo nějakého ostrůvku. Ale i tak se nechci odbýt. Poraďte nebo vkládejte prosím fotky svých řešení. :-N
Odpovědět
Rozměry máme cca podobné a kuchyň mám do L i s ostrůvkem. Zkusím pohledat nějaké fotky, případně půdorys.
Odpovědět
Profilova fotka
Zase si řikám, že v budoucnu v domku ,si budu moci dopřát kuchyň podle svých přestav. Toto bydlení plánujeme na +/- 10 let. Ale zase to chci mít kvalitní, bytu se zbavovat neplánujeme pokud situace dovolí.
Odpovědět
@barunka1408 Já to tak mám přes 6 let a jsem spokojená, neměnila bych. Ale samozřejmě větší prostor bych brala :-) Jinak tady aspoň foto kuchyně, máme americkou lednici, tak i ta zabere víc místa.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Zdravím, neměl by někdo nápad jak prostor kde je kuchyň vyřešit lépe pro kuchyň, aby zůstal špajz a vytvořila se plocha na spotřebiče? Děkujuuuuuu
Odpovědět
@danielacz tak tohle jsme řešili, rohová spíž v kuchyni, místo co chci a potřebuji, ale ten prostor v kuchyni taky, stavařka navrhla super řešení, mrkněte ke mě do alba na návrh. Co trošku zmenšit kuchyni směrem k té komoře vpravo. s vchodem z chodby?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?