Mám novou úchylku - výběr kuchyně

Zjistila jsem, že mám novou úchylku a tou je výběr kuchyně do našeho rozestavěného RD. Spousta časopisů o bydlení, plný internet fotek, katalogy kuchyňských studií - to vše se na mě valí a já jsem čím dál víc nerozhodnější. V únoru jsem si kuchyň nechala nacenit ve třech kuchyňských studiích a to dle mojí představy, o které jsem si myslela, že je to jediné a nejlepší a že se všem doma bude líbit. Samozřejmě mi v těch studiích udělali 3D návrhy, které se mi fakt líbily, bylo to všude skoro stejné, protože moje představa byla fakt silná a pevná. Chtěla jsem mít spodní skříňky tmavé - např. tmavě hnědé a vrchní bílé v kombinaci s matným sklem+hliníkový rámeček. Uplynula nějaká doba a přišlo na řadu řešení elektřiny v domě a s tím i řešení zásuvek v kuchyni, kdy už na 100% musím říct jak to v té kuchyni bude. Takže opět a zase se řeší kuchyň. Kamarád vodař nám doporučil šikovného stoláře. Rozhodli jsme se, že si kuchyň necháme necenit ještě od něho-třeba bude levnější než kuch. studia. Pan stolař byl tak akční, že přijel zaměřil a půjčil mi hromadu VZORKU- a to neměl dělat. Už jsem z toho pomalu blázen a nevím, vážně nevím co si vybrat. Ráno vstanu a u snídaně si prohlížím vzorky. Večer manžel sleduje fotbal a já vzorky. Pan stolař je teď 14 dnů v zahraničí, takže já mám o zábavu postaráno. Doufám, že se nezblázním.
Odpovědět
Profilova fotka
tak já jsem na tom stejně, pro změnu ale s koupelnou :-D když už jsem rozhodlá, tak se objeví zase jiná ... chjooo :-( měla jsem vybranou, ale jelikož jsme se rozhodli změnit určitý odstín výmalby kuchyně, tak zase musíme změnit koupelnu, která na kuchyn navazuje, tak aby to u nás nevypadalo jak v cirkuse :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
To jsem ráda že v tom nelítám sama. Taky řešíme kuchyň uz nejaky ten mesic a kdyz rekneme ze to vezmeme uz teda od .... firmy tak pak si to nechame nacenit zase nekde jinde a myslime ze to by bylo lepsi ale co zase kvalita kdyz nezname nikoho kdo by ji odtamtud mel a porad dokola. Uz aby tam stala a dobre slouzila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já to mám úplně stejně ať se jedná o cokoliv. Čím víc je věcí na výběr, tím hůř se člověk rozhodne. Ale kuchyni už mám vyřešenou, v neděli jsem si prohlížela časopis a byla tam kuchyně dispozičně hodně podobně jako naše budoucí, jednoduchá a zároveň zajímavá. Ukázala jsem jí přítelovi, že je hezká, ten kývl, a tak jsme se rozhodli že se budem držet tohoto návrhu a nebudem vymýšlet už žádné blbosti... akorát si vymyslet rozmístění. Tak doufám že mi to vydrží, než se začne kychyň dělat:-D
Odpovědět
@iva13p @ronikaaaa holky my prosím řešíme kuchyň už skoro dva roky :-D
Odpovědět
Také se přidávám, ještě nemáme ani hrubou stavbu a kuchyni vybírám už tak půl roku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To mi snad čtete myšlenky. Kuchyň vybírám už rok, už se musím opravdu na 100% rozhodnout a já pořád nevím. Obklady do koupelny už jsem musela objednat, tak mám klid, ale než jsem je objednala, tak jsem jen seděla na netu a prohlížela. Až nám to obkladač obloží, doufám, že zpětně nebudu pochybovat.
Odpovědět
Trochu jste mě uklidnily, že v tom nejsem sama. To, na co se člověk celou dobu těší, nové, krásné zařízení (ať už je to kuchyň nebo koupelna .....) se ve finále změní na malou noční můru. Do konce příštího týdne to budu muset rozseknout a pak už to nebudu řešit-doufám. Ovšem pak přijdou na řadu koupelny a podlahy a dveře..... No je těch nočních můr ještě dost. Chtělo by to nějaký prášek na spaní.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já měla na vymyšlení kuchyně jeden den, ne že bych dopředu nevěděla, že chci bílou v lesku a že se budeme držet tvaru do L s možností zvětšení pracovní plochy do budoucna,ale to bylo tak všechno. Najednou došli peníze od banky dřív, než jsme mysleli, takže jsme stihli akci, kterou teď měla ikea,ale měli jsme na to dva dny, takže za jeden večer jsme to doladili a další den koupili.....kuchyň je zatím složená na půdě a já mám klid:-))) ne že bychom tam nějaké věci neměnili,ale jsou to drobnosti a v ikei to naštěstí není problém:-)) Držím palečky ať všechny vyberete to nejlepší:-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?