Máte někdo stůl naproti dveřím?

V kuchyni spojené s obývacím pokojem máme naproti dveřím stůl. Prostorově je to v pořádku, ale vizuálně pořád nevím. JInam to moc umístit nejde. Máte někdo taktéž? Lze nějak oddělit např. kytkou nebo něčím jiným? Díky za rady a tipy.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
A kde máte ty dveře? My to třeba máme tak, že se vejde z chodby širokýma šoupačkama do prostoru, kde vpravo je kuchyň a vlevo je hned jídelní stůl, a pak teprve následuje obývák. Špatný to není, ale podstatné je, aby celkově kuchyň, stůl i obývák spolu ladili. :-)
Odpovědět
leg- my vejdeme do obyvaciho pokoje s kk, nalevo ode dveri je kuchyn a naproti dverim je stul (asi tak 3 m od dveri, a za stolem a kuchyni je obyvak. :-(
Odpovědět
My to v podstatě budeme mít taky tak. Akorát že vlezu do obýváku napravo bude kuchyň s pultem a na pult už bude navazovat jídelní stůl, který je v podstatě proti dveřím.. Viz. obrázek :) Nemyslím, že by to bylo špatné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, tak takhle to přesně máme my. Jen za stolem proti dveřím jsou francouzské dveře na terasu a v místě, kde stojí fotograf je kuchyň. Je to o zvyk, ale super. Stejně se nám stůl jinam nevejde a máme i větší. Pro 6 lidí a ještě rozkládací. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že je to úplně v pohodě - taky budu mít jídelní stůl a ze dvou stran budou blízko (cca 2m) dveře ... ale jde o to abyste se cítila dobře vy ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?