Mátě někdo tmavou kuchyňskou desku?

Profilova fotka
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s tmavou kuchyňskou deskou? Výhody či nevýhody? Díky :-D
Odpovědět
@pardubice2159 máme skoro černou desku (černá s tmavě hnědým žilkováním) a zatím jsem s ní spokojená, je krásná x-) ale máme ji jen pár měsíců, tak zatím není poškrábaná, toho se hodně bojím jak pak bude vypadat :-| ale prostě se mi líbíla, tak jsme ji koupili. Až bude děsná tak ji prostě vyměníme za jinou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kalipso a nemáš třeba potíže, že na té tmavé desce nic nevidíš? Líbila by se mi kombinace světlé kuchyně a právě nějaké tmavé pracovní desky.
Odpovědět
@pardubice2159 měli jsme doma hodně tmavě zelenou a bylo to v pohodě, drobky vidět byly, to né že ne, ale když se mi vylila šťáva, nezůstal tam růžový flíček jako u první bílé
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr díky moc za radu. Pořád myslím, že u mě vyhraje kombinace světlé kuchyně a tmavé desky jako kontrast. ;-)
Odpovědět
@pardubice2159 máme právě bílou kuchyň a k tomu je ta tmavá deska super ;-) Nemám s ní zatím žádný problém, jsem s ní naprosto spokojená. Vidím všechno normálně, jen drobky jsou vidět víc, ale to je aspoň hnedka smetu ;-)
Odpovědět
@pardubice2159 mam tmavé lamino + prac. desku a bílá dvířka - kontrast krásný a deska se mi dobře udržuje. Je na ní sice vidět, když mi ji oťapká syn, ale utřu to a je zase krásná. Měla jsem i tm. modrou a taky byla v pohodě
Odpovědět
@pardubice2159 také jsem chtěla bílou kuchyň a tmavou desku a nakonec jsem to obrátila - bude světlá deska, proto jsem tu vyzvídala na ty bílé a materiály se už asi kapku změnily, tak doufám, že nebudu šmrdlat zase růžové fleky od šťávy ;-) Na tu tmavou jsem si totiž velice dobře a rychle zvykal, ona měla ještě takový mramorový vzor, takže i ty pididrobky se tam ztratily... :-)
Odpovědět
@pardubice2159 Mám ořech dijon, i obkladovou desku. Spokojenost. Mrkni do alba :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@veronika.deskova Ahoj holky, také uvažuji o tmavé desce. Bílá lakovaná dvířka a deska ořech...mám do toho jít. jsme děsně nerozhodná :-S
Odpovědět
@mimarse Ahoj :-) já jsem fakt spokojená. Kuchyň máme od června loňského roku. Šla bych do toho znova :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte,já mam tmavě hnědou pracovní desku a jsem spokojená jak píšou holky tak drobky tam vidět jdou ,ale není to žádná hrůza :-D prostě to utřu a hotovo. Na předchozím bydlišti jsem měla pracovní desku světlou (mramorovou) a tam šlo taky vše vidět a když se podařilo navíc 8-) něco vylét a neutřelo se to hned tak tam zůstaly už fleky.
Odpovědět
tmavě šedá deska, možná až šedočerná (linka jasan) a nevýhody po roce nevidím. Přežila i červenou barvu na vel. vajíčka, prostě na tom nejdou fleky vidět.
Odpovědět
Článek se načítá
My máme v pronájmu černou (jakože imitace kamene) a poškrábání na tom opravdu vidět není, a když není moc světla tak není vidět ani to že na ní něco ukápne.....ale nevím jak to vypadá když je u ní okno.......
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?