Máte někdo zkušenost s poskládáním si kuchyně?

Ahojte, máte někdo zkušenost s poskládáním si kuchyně ? Myslím tím, že si koupím v obchodě jednotlivé skříňky a poskládám si to sama..Nebo v jakém obchodě mi pomůžou se sestavením? Mám nějakou představu, ale mám strach, že když si jednotlivé skříňky koupím, tak se mi to tam nevleze nebo, že velikost na balení nebude odpovídat skutečnosti.Děkuji za jakoukoliv radu či zkušenost:)
Odpovědět
Myslím si že takhle to asi nikdo ještě neřešil, budete první.... Je to mimochodem nesmysl.
Odpovědět
Profilova fotka
sestavit kuchyňské skříňky do kompaktní linky není jednoduché, aby vše sedělo k sobě, už se to musí umět. U volnějších typů proč ne... - změřit, koupit si skříňky a namontovat si sám - tak zní dotaz? V kuchyňských studiích bych pomoc nehledala, tam jsou nastaveni na to, že to namontují oni a asi je zaskočíš. Zároveň pokud si tam objednáš skříňky do celé linky, přijde mi cena za montáž v celku zanedbatelná. Pokud ti je třeba vyrobí truhlář (levně), je logické si je namontovat sama, nesmyslné mi to nepřipadá. Rozměry skříněk bývají standardizované (např. 60,90,..), neslyšela jsem o tom, že by najednou nějaká měla třeba o 1cm víc :-)
Odpovědět
@foxm proč by to byl nesmysl? vždyť většina velkoprodejců tak funguje (nemyslím truhláře). Mají nějaký sektorový program, ve kterém si vyberete požadovanou skříňku, dvířka, doplňky, desku a doma si pak z toho složíte kuchyň. Případně mají i montážní čety, které to za Vás složí. Viz třeba ikea, sconto, kika, moebelix, xxxlutz, siko, a další...
Odpovědět
@requied to jistě ano, spíše jsem myslel tak že si nevyberete samostatné skříňky šuplíky a dáte si to dohromady sám, teda aspoň jsem to ještě nikde neviděl..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ikea.. tam to tak funguje.
Odpovědět
Profilova fotka
@missullka90 ja uz takto udelal 2 kuchyne, objednal jsem si skrinky bez montaze, takze si odvezete asi 50 krabic a hura :-) predchazi tomu samozrejme nejaka vizualizace na dane rozmery aby to co si clovek vymyslel slo slozit, na skladani to chce jen trochu trpelivosti a casu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?