Máte zkušenost s kuchyněmi Karásek?

Profilova fotka
nemáte někdo zkušenost s kuchyněmi Karásek z Jemnice? nechala jsem si od nich nacenit kuchyň, ale cenu budu vědět až koncem týdne; dostala jsem na ně kontakt od kolegyně, ale ta na tu svojí kuchyň taky teprve čeká, bude ji mít až v květnu, takže osobní zkušenost nemá
Odpovědět
Profilova fotka
nikdo žádnou zkušenost? mám od nich nabídku za 60tis. ve folii + pracovní deska MDF cca 5tis (dle návrhu co mám v albu) fakt jste o nich nikdo neslyšel??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
dobrý den od nich bych si kuchyn nenechal udělat
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mám docela pikantní zkušenost s kuchyněmi Karásek,jako ke truhláři ke mně přišli zákazníci a chtěli udělat kuchyň se dveřmi od firmy grena já jsem jim doporučil karáska,že tam uvidí jak ta dvířka vypadají v realu. Kuchyň byla namontovaná bez dvířek,tak si jeli vybrat do Jemnice a vrátili se absolutně znechuceni,totální arogantní postoj jako k zákazníkům,že si nechali dělat kuchyň jinde přirážka 50% navíc!!! A to jen proto,že jsem chtěl být kolegiální a dát vydělat někomu ze stejného regionu! Na dotaz paní Fedrové,která je tam jako prodejce proč mi dali 50% navýšení,když jsem jim tam poslal zákazníky ,kteří byli rozhodnuti pro jinou firmu a nesou jim peníze mi odpověděla,že to tak pan Karásek řekl a tvářila se trapně,to byl můj poslední kontak s f. Karásek já osobně bych nedoporučoval kontakt s touto firmou,neboť je vysoká pravděpodobnost,že s vámi budou jednat také tímto stylem. V.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nevím, jak jinde, ale v kuch. studiu Karásek ve Znojmě jsem byla s přístupem i cenou naprosto spokojená. I když nakonec kuchyň vyřešíme jinak, můj kamarád má kuchyň od Karáska ze Znojma a nemůže si je vynachválit. Jak cena, tak i přístup, ochota, prostě je naprosto spokojen.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já jsem si koupil kuchyň od Karáska ve Znojmě a z mé strany spokojenost, ve studiu příjemný přistup, montážníci sice museli jet na dvakrrát, protože nesouhlasil rozměr 1 skříňky, ale během 2 dní to bylo spravené.Jen pozor na cenu, mám malou kuchyň, žádný zvláštní přepych a lup- 140000 Kč se spotřebiči, kvalita je však dobrá, tak pokud na to máte, můžu doporučit
Odpovědět
Ja jsem poptaval u Karaska a cena me prijemne prekvapila. Pro porovnani bez spotrebicu: Hanak: 95000 DanKuchen: 97000 Karasek: 65000 plus nejake doplnky, mozna kolem 75000, aby to bylo na stejne urovni jako predchozi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ještě někdo další zkušenosti z firmou karásek? Děkuji
Odpovědět
@deivid mohl bych se zeptat pořád jste spokojen s kuchyní od karáska?
Odpovědět
@jita81 mohl bych se zeptat jestli je kamarád s vetším časovým odstupem pořád spokojen s kuchyní od karáska?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Přidávám recenzi na kuchyni od Karáska (prodejna v Jihlavě). Přístup na prodejně byl super, obě paní ochotné, trpělivé, vyhotovili mi několik návrhů a variant. Návrh byl zdarma. Vzorky materiálu mi půjčili i domů. Na můj vkus příliš neřešily technické detaily - na kterou stranu se otevírají dvířka, jak budou vypadat skříňky uvnitř, jaké budou panty, že dvířka nebudou dvířka, ale jen uříznuté ohraněné lamino (místy jsou při detailním zkoumání trochu nerovnosti na řezu) apod., spíše celkový tvar a vzhled kuchyně. Vnitřek skříněk jsme naštěstí doladili při zaměření. Na rohovou kuchyni je nedoporučuji, protože rohové skříňky nedělají až do rohu, ale nechají tam vyříznutý trojúhelník. Dopředu na to neupozornili a po montáži mi oznámili, že to tak dělají vždy, aby nemuseli na místě brousit, kdyby v rohu nebyl přesný pravý úhel (při zaměření nám bylo řečeno, že pravý úhel je v pořádku). Vypadá to hrozně, ale po domluvě dodali malý trojúhelníček lamina, který si tam můžeme sami přimontovat, abychom od jídelního stolu nekoukali na pavoučí doupě. Když to shrnu, tak kuchyně byla dodána v dohodnutém termínu za předem dohodnutou cenu, nebyl problém cokoliv upravit ani vybrat některé spotřebiče jinde, ale až budu řešit kuchyni příště, pokusím se dát si pozor i na věci, které jsem brala jako samozřejmé a nenapadlo mě je řešit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?