Máte zkušenosti s myčkou zn. Amica?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti se spotřebiči Amica. Našla jsem je na netu a nejsou zas tak drahé, záruku dávají 4 roky, ale mám z toho trochu strach. Plánuji vestavnou plně integrovanou myčku. Tak nevím? :-|
Odpovědět
No mna by tiez zaujimali nejake skusenosti s touto znackou, ja som si vlani kupila sklokeramicku dosku aj vstavanu ruru, mali velmi dobre parametre a za cenu rury, a zacneme ju pouzivat asi az v lete ked sa budeme stahovat, v Polsku sa tejto znacky vela predava, tak snad to nebude az take zle. :-D :-D
Odpovědět
Jo jdeto jesou to Němci,kteří v polsku postavili fabriky na spotřebiče ja vrčí jim to,neměl jsem snimi problém i ten desing je docela pěkný.Nebál bych se toho
Odpovědět
Ja som tiež kúpila multifunkčnú rúru, má dobré parametre, super rýchly ohrev a bola v dobrej akcii. Ibaže ju ešte nemám zapojenú, čaká na montáž do novej kuchyne - ak všetko dobre pôjde tak okolo vianoc t.r. by mala mať premieru. Verím že budem spokojná 8-)
Odpovědět
Ahojky, kamaradky si je nakoupila do nove kuchyne a dostala jeste slevu (maji nejake akce kdyz to koupite treba ve stredu, neplatite dan ci co).. myslim ze by mohly byt ok, jeste je nema nainstalovany tak snad to bude dobre :-D
Odpovědět
Tak vyzera sme ze to pokupili, ale ani jedna to este nemame zapojene :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my měli sporák Amica, takže jsme ho nejen zapojili, ale i vyzkoušeli :-D měli jsme ho skoro 10 let a kdybychom neměnili kuchň tak ho máme doteď, respektive dali jsme ho jedný paní, která ho taky stále používá, takže běží pořád dál. Byl to sporák normálka trouba (s horkým vzduchem, grilem) a sklokeramická deska. za celých 10 let žádná závada, furt to valilo (vaříme docela dost) a maximální spokojenost, takže snad budete s vašima dosud nezapojenýma kouskama taky spokojený, hodně štěstí!
Odpovědět
My máme Amicu ledničku a stalo se nám, že se nám zlomily držáky na poličky (cca po 3/4 roce). Řekli nám, že na to se vztahuje záruka jen půl roku, takže smůla. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží ty nové. Ale znám pár lidí, kteří mají také ledničku Amica a nikomu se to nestalo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, chtěla bych poprosit o zhodnocení spotřebičů amica - varná deska a vestavná trouba. Jaké máte zkušenost? Dík I.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, ja mám sporák Amica so sklokeramickou doskou a som s ním zatiaľ spokojná. Mám s ňou dobré skúsenosti. Mám vrch aj spodok ačkový a nebol ani taký drahý. Boli tam aj dva plechy. Máme blísko nás servis s opravou a predajom elektro spotr. a keď som kupovala tam najprv pračku tak mi neodporučal v žiadnom prípade Virpulku lebo začaly ich vyrábať velice nekvalitne, tak sme vzali Indesid a som s ňou veeeeľmy spokojná a to som sa bála, lebo som tu značku nepoznala. Tak aj teraz sme vzali Amicu (aj keď som nevedela čo to je) na odporučanie a zatiaľ je v pohode a je na ňu 4 roky záruka. Kolegyňa má zasa neakú Beko a tiež je s ňou spokojná. Tak ....? ;-)
Odpovědět
Tak aj my uz cca 2 mesiace pouzivame dosku aj ruru a zatial sa nam nic nestalo, vsetko funguje ako ma :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
mamca od nich ma sporak..uz hoooodne dlouho a porad slape jako hodinky..nikdy se mu nic nestalo :)
Odpovědět
Mame pracku Amica AWCT 12L neviem si ju vynachvalit predtym sme mali wirpoolku AWG650 plnenu zvrchu vydrzala 14 rokov ale poriadne zhrdzavela a nije to len moja skusenost ale aj viacerych ludi co ju mali .Tieto wirpoolky niesu zle ale ale ich zivotnost je od 10 do 14 rokov . A potom to pride programator alebo motor alebo vam prestane zmykat .Po 5 tich rokoch su uz poriadne hlucne hlavne pri zmykani . Amica je fantasticka ma velky bubon dvierka su 33 cm pradlo sa super vybera aj vklada je na 6 kg pradla a ma 1200 ot .pradlo je po odstredeni skoro suche .Tato pracka ma aj automaticke vyvazenie bubna , potom je to automaticky senzor ..pracka si sama kontroluje mnostvo vody a prasku podla pradla iny vyrobcovia to udavaju ako 6 zmysel ma 20 programov na rozne druhy prania a co je podstatne stala nas 200 eur ..... spotreba el. energie trieda A 1.2 KW , spotreba vody A .49.5l na 6kg pradla odtredenie ako som uz pisal 1200 ot . co je uplne super prdlo je skro ako suche .
Odpovědět
Článek se načítá
My mame 5-6 rocnu chladnicku Amica a je to jeden velky des. Drziaky sklenenych polic su vsetky dolamane, musel som objednat dalsie, esteze boli lacne 3ks 10eur. Chladnicka je strasne hlucna, ako keby nieco vzadu v kompresore vybrovalo. Ale hlucne to je tak strasne, ze ked clovek zavrie dvere v kuchyni tak to pocut aj cez ne. Chladnicka sa sama neodmrazuje, celu zadnu stenu mame samy lad. Mraznicku odmrazime a za dva tyzdne je na nej cca pol cm ladu a to dokonca aj na tesneni, ktore inac dobre prilieha. Co mame tuto chladnicku (ja som ju nekupoval, bol to dar) tak uz nechcem o tej znacke ani pocut.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tyto spotřebiče sice jen pár týdnů, ale zatím vládne velká spokojenost.V minulosti jsem měla osobní zkušenost převážně s AEG,Electrolux.Amica teď moc příjemně překvapila, za ty ceny,co se nabízí nabídnou opravdu hodně muziky za málo peněz.Myčka myje na úrovni AEG, to Electroluxka byla o poznání horší.Trouba peče zcela rovnoměrně, s tím měla trouba Electrolux problémy.Indukce je bombová, ale tu jsem předtím neměla, tak nemám s čím srovnat. Jediné výtky mám k designu panelu myčky, který je poměrně zastaralý, k materiálu polic v lednici a k mělkým šuplíkům v mrazáku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ráda bych obnovila téma. Má tu prosím někdo čerstvější zkušenosti s touto značkou?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme od Amicy digestor a musim zaklepat, ale zatim vsecko v pohode :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?